Spraye do włosów

TRESemme Day2, Wave Enhancer Spray podkreślający fale

• 15 maja 2021 o 19:11
    Słabe działanie
    Spray, który nie zrobi krzywdy, ale i nie zrobi cudów. Szata graficzna bardzo się mi podoba., a dozownik działa bez zarzutu. Sam spray posiada przyjemny, nienachalny zapach i fajną lekką konsystencję. Nie zauważyłam, aby sklejał czy też obciążał włosy bądź wpływał na ich przetłuszczanie. Jest wydajny i można go kupić w promocyjnej cenie. Niestety, samo działanie jest słabe. Spray, owszem, coś tam robi, nieco podkreśla fale i nadaje im zadbany wygląd. Niestety, efekt jest bardzo krótkotrwały, nie utrzymuje się nawet przez osiem godzin. Jak wspominałam, efekt oklapniętej, nieświeżej, posklejanej fryzury nam nie grozi, ale i podkreslenie fal jest bardzo mizerne. Szkoda, bo szata graficzna, zapach itp narobiło mi nadziei. Daję trzy gwiazdki.
    • szata graficzna
    Wady:
    • w minimalnym stopniu spełnia obietnice producenta
    Darda2
    28 sierpnia 2020 o 22:30
    Nie spełnia obietnic producenta
    Aplikator wygodny. Tworzy mgiełkę, która równomiernie pokrywa włosy. Opakowanie zgrabne. Ładna szata graficzna. Zapach produktu jest delikatny, przyjemny. Nie utrzymuje się długo na włosach. Spray stosowany wg zalecen Producenta pomiędzy myciami nie daje niemalże żadnego efektu. Minimalnie może podkreślać skręt fal ale nie jest to efekt widoczny i wart tej ceny. Ja stosuje ten spray po umyciu włosów, dla podkreślenia fal już pierwszego dnia. Stosowany na wilgotne włosy daje efekt lekkiego podbicia lokow. Znów, nie jest to efekt wow ale jest to sposob którym planuje zużyć ten produkt. Raczej do niego nie wrócę..
    Zalety:
    • Wygodna aplikacja
    • Delikatny zapach
    Wady:
    • Nie działa
  • 4 czerwca 2020 o 9:51
    Opinia użytkowa
    Kupiłem ten produkt, ponieważ mam falowane ale suche włosy. Każda próba nawilżenia ich obciąża włosy przez co wydają się oklapnięte, "wczorajsze". Pomyślałem, że ten produkt, który zapewnia o "podkreśleniu loków w naturalny sposób" spełni swoją rolę ale zdecydowanie odradzam. Zawiodłem się przy pierwszym użyciu gdy okazało się, że pozostawia ten sam efekt co użycie pianki do włosów - włosy są sklejone i twarde. Nie trzeba się przyglądać żeby zauważyć, że coś jest na włosach i wcale nie jest to coś dobrego. Dodatkowo, sam sposób rozpylania pozostawia wiele do życzenia. Płyn nie rozpyla się jak mgiełka tylko strzela strumieniem. Przez to za dużo produktu trafia w jedno miejsce, jest rozprowadzony nierównomiernie. W przypadku zapachu, nie jest zły ale mógłby być zdecydowanie lepszy. Przypomina wszystkie inne tanie produkty.
    Zalety:
    • Po użyciu włosy rzeczywiście zostaną na miejscu, ale równie dobrze możecie prysnąć wodą z cukrem i otrzymacie ten sam efekt.
    Wady:
    • 1. Skleja włosy.
    • 2. Pozostawia je twarde.
    • 3. Nierównomierne rozpylanie.
    • 4. Zapach (dla mnie prędzej wada, niż zaleta).
    • 5. Cena - za całą masę powyższych wad i niesprawdzającego się produktu trzeba zapłacić około. 40zł... NIE WARTO