Serum do twarzy

SLAAP Moon Drops, Wielozadaniowe serum olejowe na noc

• 2 sierpnia 2023 o 21:46
    Marka Slaap była mi zupełnie nieznana, dlatego ucieszyłam się, kiedy dostałam to serum w prezencie. Do jego wypróbowani skusił mnie opis producenta i przeznaczenie, a w szczególności fakt, że ma regenerować, nawilżać, przywracać jędrność i elastyczność podczas snu. Uwielbiam stosować to serum na noc – ma odprężający zapach, świetnie nawilża, wygładza,zapewnia optymalną pielęgnację, rano skóra wygląda świeżo i promiennie. OPAKOWANIE Opakowanie to buteleczka wykonana z przezroczystego czarnego szkła wyposażona w pipetkę. Grafika przedstawia jedynie logo marki i nazwę produktu. Pipetka jest świetnym, a przede wszystkim higienicznym rozwiązaniem. Pozwala na szybkie i precyzyjne zaaplikowanie produktu bez potrzeby brudzenia butelki. Serum otrzymałam bez kartonika, a podejrzewam, że znajdują się na nim istotne informacje na temat kosmetyku. SERUM Serum ma postać treściwego olejku o bursztynowej barwie. Posiada śliczny cytrusowy zapach, od pierwszego użycia pokochałam ten aromat. Nakładam serum na noc, a następnie na koniec używam kremu do twarzy, ale często stosuję je też solo i myślę, że dalsze etapy pielęgnacji możemy dobrać indywidualnie do swoich potrzeb. Mam cerę mieszaną, skłonną do niedoskonałości i zapychania, ale to serum nigdy nie sprawiło mi w tych aspektach żadnych problemów, nie zapycha, nie pogarsza stanu cery a wręcz przeciwnie rano sprawia, że wygląda ona wspaniale. Serum po nałożeniu szybko się wchłania, pozostawiając lekką warstewkę chroniącą skórę. Dobrze współgra z używanymi przeze mnie kremami na noc, które nie rolują się i nie ścierają, jednak nakładam kremy 30-50 minut po nałożeniu serum, aby mieć pewność, że wchłonęło się całkowicie, to olejek, więc nie chcę ryzykować tego, że kosmetyki się zrolują. Produkt jest szalenie wydajny. Wystarczy 3-4 krople na całą twarz, szyję dekolt, które wykorzystuję podczas masażu dłońmi lub rollerem. Nie stosuję serum codziennie, ale kilka razy tygodniu, szczególnie kiedy czuję dyskomfort lub uczucie ściągnięcia. Po użyciu cera rano skóra jest świetnie odżywiona, gładka i nawilżona, zyskuje zdrowy glow i ma wyrównany koloryt. Wygląda bardzo ładnie i zdrowo, a o to mi chodziło Produkt ma wspaniały, naturalny skład z mnóstwem olei i ekstraktów roślinnych. Dla mnie serum w pełni spełnia swoje zadanie. Jedyną wadą jaką widzę jest wysoka cena regularna,więc warto polować na promocje. PLUSY: + naturalny skład + uspokaja cerę i świetnie nawilża, odżywia, nadaje efekt glow + idealne do masażu z rollerem i dłońmi + wydajne + praktyczne opakowanie z pipetką + piękny zapach + estetyka i design
    Leelo1
    17 maja 2023 o 22:14
    Świetny
    Od dłuższego czasu byłam ciekawa kosmetyków firmy slaap. Serum zamówiłam w zestawie razem z kremem pod oczy. Jest w ładnym szklanym opakowaniu z pepitką. Bardzo wygodna forma przy oleistym serum. Zapach jest dosyć intensywny, ale nie drażniacy. Lekko cytrusowy. Przy tłustych formułach zawsze boję się, że kosmetyk mnie zapcha. Poza tym jestem alergikiem i mam wrażliwą cerę na kosmetyki. Oczywiście moje obawy były bezpodstawne. Nic mnie nie zapchało. Powiedziałabym nawet, że zauważyłam lekkie zmniejszenie się wyprysków jak i przebarwień po nich. Tłusta formuła w formie olejku, która trudno się wchłania. Czasami nawet rano czuję tłustą powłokę. Ale jaką mam rano po nim aksamitną cerę. Dawno żaden kosmetyk tak u mnie nie działał. Napewno zostanie ze mną na dłużej.
    Zalety:
    • Nawilża
    • Zmniejsza niedoskonałości
    • Zmniejsza przebarwienia
  • 19 marca 2021 o 16:14
    Idealne serum na noc
    Serum stosuję od ponad miesiąca codziennie w wieczornej pielęgnacji. Ma oleistą konsystencję, która ładnie się wchłania ale pozostawia na skórze lekką warstwę. Serum ma dość intensywny zapach, co może niektórym przeszkadzać. Produkt przede wszystkim ładnie nawilża skórę, uspokaja ją i regeneruje. Wystarczą dosłownie 3 kropelki na całą buzię. Rano skóra jest pełna blasku a niedoskonałości zniwelowane. Polecam ten produkt przede wszystkim skórom suchym oraz mieszanym.
    Zalety:
    • działanie
    • skład
    inkar87
    2 lipca 2020 o 22:25
    Zagości u mnie na dłużej
    Serum otrzymałam jako gratis przy zakupie poszewki jedwabnej easy livin. Muszę przyznać, ze od razu spodobała mi się idea firmy. Sen;) Serum zamknięte jest w pięknej, ciężkiej butelce. Jasne szkło więc widzimy zużycie. Pieknie pachnie. Owocowo, trochę kwiatowo. Koi zmysły. Lubię je używać na zakonczenie pielegnacji z uzyciem rollera.
    Zalety:
    • działanie- nawilża, wygładza, koi cere
    • polska marka z ciekawą ideą
    • idealny na prezent
    • naturalny skład
    Wady:
    • cena (119zl) bez promocji
    • dostepność