Palety do konturowania

Paese Nanorevit, Glow Duo Effect nr 100 Puder rozświetlający i róż do policzków

PAESE Nanorevit Glow Duo Effect Puder + Róż
Paese Nanorevit Glow Duo Effect Puder rozświetlający i Róż do policzków 4.5 g
Paese Glow Duo

• 11 maja 2024 o 16:02
    Świetny
    Okej, recenzując pudr rozświetlający i róż do policzków marki Pease, muszę powiedzieć, że są one naprawdę świetne! Puder rozświetlający nadaje skórze piękny blask i subtelne rozświetlenie, dodając mu zdrowego blasku. Róż do policzków jest również fantastyczny - dostępny w różnych odcieniach, daje naturalny efekt i pięknie podkreśla kości policzkowe. Naprawdę polecam spróbować produkty marki Pease! ????????
    Zalety:
    • Pudry rozświetlające marki Pease mają wiele zalet. Są one bardzo łatwe w aplikacji i pięknie rozświetlają skórę, nadając jej zdrowy blask. Dodatkowo, pudry te są trwałe i długotrwałe, co oznacza, że efekt rozświetlenia utrzymuje się przez długi czas. Róże do policzków marki Pease są również fantastyczne. Mają różnorodne odcienie, które pięknie podkreślają kości policzkowe, dodając naturalnego rumieńca. Jestem pewna, że pokochasz te produkty marki Pease! ????????
  • 7 marca 2023 o 18:34
    nie mój kolor
    Róż w porządnym, plastikowym opakowaniu z mini lusterkiem. Produkt bez problemu nabiera się na pędzel i aplikuje na skórę. Rozświetlacz jest bardzo delikatny, ale da się budować glow. Ma złote podtony i wygląda bardzo naturalnie. Róż jest lekko satynowy, jednak jego odcień to nie moja kolorystyka. Jest bardziej chłodny niż ciepły. Nakładany w małej ilości wygląda ok, ale mam oliwkową cere i to nie jest kolor dla mnie. Oba, rozświetlacz jak i róż ładnie utrzymują się w ciągu dnia. Współgrają z resztą produktów do makijażu.
    Zalety:
    Wady:
    • kolor różu
    Bri1995
    15 września 2022 o 14:52
    A miało być tak pięknie....
    Kosmetyk kupiłam zachęcona obietnicami producenta, jednak niestety jest to dla mnie wielkie rozczarowanie. Kosmetyk jest zamknięty w ładnym, trwałym opakowaniu z lusterkiem. Zacznę od recenzji różu który ma ciepły odcień ze świecącymi, ciepłymi drobinkami. Nie jest to odcień dla każdego. Jestem posiadaczką jasnej cery po nałożeniu tego różu czuję się jak wymalowany klaun. Bardzo szybko nabiera się na pędzelek, przy czym jest nietrwały, szybko znika. Ciężko uzyskać efekt lekkiego zdrowego rumieńca. Z pudrem rozświetlajacym jest trochę lepiej, ma ładny, ciepły odcień, rzeczywiście pasuje do wielu odcieni skóry. Drobinki w pudrze są dość spore. Stosuję go zarówno na wieczór jak i do pracy. Jest mało wydajny oraz nietrwały.
    Zalety:
    • piękne, solidne opakowanie,
    • odcień rozświetlacza,
    • lusterko.
    Wady:
    • wysoka cena,
    • niska trwałość,
    • efekt tandetności w przypadku odcieniu różu,
    • mała wydajność rozświetlacza
  • 23 kwietnia 2022 o 22:41
    Swietny
    Bardzo fajne duo. Rozswietlacz wyglada świeżo i subtelnie. Ma ładny kolor dość uniwersalny. Daje dzienny efekt ładnej skóry. Róż ma sliczny odcien natomiast ma w sobie delikatne drobinki i jest lekko rozświetlający, więc zależy jaki efekt lubisz. Dla mnie wyglada bardzo świeżo i lubię ten produkt i tw formuły;)
  • 12 stycznia 2021 o 23:00
    Fajny
    Duo sklada się z dwóch produktów rozświetlających, mamy roz w dość ciepłym kolorze lekko koralowym i jasniutki ale tez cieply w odcieniu rozswietlacz. Produkty błyskawicznie rozprowadzają się, są świetnie napigmentowane ale nie robią plam. Blask umiarkowany, bezdrobinkowy. Bardzo poręczny kosmetyk dajacy ładny, odmladzajacy efekt. Produkty są baaardzo mięciutkie i jedwabiste, warto wypróbować moim zdaniem.
    Zalety:
    • świetna jakość, ładne odcienie
    Drogeria Natura

Zobacz także inne Palety do konturowania