Maski do włosów

Authentic Beauty Concept Hydrate Mask Maska nawilżająca

• 28 czerwca 2024 o 9:25
    Super wygładzenie
    Kupiłam ten produkt w formie miniaturki. Wystarczyła mi ta maska na około 4 razy. Moje włosy rozjaśniam, więc muszę bardzo mocno przykładać wagę na nawilżenie włosów. Ta maska bardzo mi się spodobała. Nakładałam ją na umyte i mokre włosy, trzymałam w zależności od tego ile miałam czasu, bo nieraz było to pół godziny a nieraz tylko 10min. Maska według mnie bardzo dobrze wygładza włosy. U mnie robiła się wręcz tafla na włosach. Produkt ma przyjemny zapach, który mega długo utrzymuje się na włosach. Nawilżenie oceniam również na bardzo w porządku. Jedynym minusem jest cena, dość wysoka. Warto polować na promocje :)
    Manta21
    10 marca 2024 o 22:03
    Cena kosmos
    Zaczynając od aspektów wizualnych. Maska zamknięta jest w minimalistycznym, ładnym opakowaniu i ma konsystencję budyniu. Ma delikatny, mało wyczuwalny zapach. Bardzo łatwo się aplikuje, a producent zaleca trzymanie jej od 4-5min. Producent obiecuje przywrócenie blasku i rewitalizację zniszczonych włosów. I muszę przyznać, że moje włosy przy regularnym stosowaniu tego produktu wyglądają świetnie. Są wygładzone, błyszczace, a co najważniejsze dla mnie-nie plączą się. Bardzo ważnym dla mnie aspektem jest to, że formuła nie zawiera parabenów i silikonów. Nie obciąża i nie przetłuszcza włosów. Moje włosy po umyciu i nałożeniu maski nie wymagały prostowania. Super!!! Jedyny minus to cena. 160-180zł za 200ml. Dla mnie jest to za dużo. I nie wiem czy kupię ten produkt ponownie.
  • 23 lutego 2023 o 14:31
    Kit i bubel za kupę kasy!
    Maskę polecił mi fryzjer, kupiłam skuszona wieloma pozytywnymi recenzjami w social mediach, wydałam na nią 150 zł (w promocji, bo normalnie kosztuje nawet 197zł!) i mogę powiedzieć, że to pieniądze wyrzucone w błoto, bo niestety ta maska to jeden wielki kit. Odnosząc się do obiecanek producenta, czy "intensywnie nawilża" - absolutnie nie, włosy miałam nadal suche, po wysuszeniu w ogóle nie czuć, że na włosy była nałożona taka droga maska, zrobił się puch (mimo stylizacji na szczotkę). Płakać mi się chciało, że tak dałam się nabrać i zmarnowałam tyle pieniędzy
    Zalety:
    • ładne opakowanie
    Wady:
    • cena zdecydowanie za wysoka
    • zapach ledwo wyczuwalny, nie utrzymuje się na włosach po zmyciu
    • brak deklarowanego przez producenta działania
    • puszenie włosów
    • brak elastyczności i spreżystości włosów
    • efekt jak po taniej odżywce z drogerii