Odżywki do włosów

Bodyland.pl
Loreal Elseve Arginine Resist X3 wzmacniająca Odżywka do włosów 200ml
Loreal Full Resist Odżywka Stop Łamliwości 200ml
L'Oréal Paris Elseve Arginine Resist X3

Nasi użytkownicy zostawili 39 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 7 lutego 2025 o 14:54
    Bardzo dobra odżywka do zniszczonych włosów
    Moje włosy po ostatnim rozjaśnianiu są w słabszej kondycji, dlatego też potrzebują silnej regeneracji. Staram się stosować różne odżywki, maski itp. by je jak najszybciej doprowadzić do ładu. Ta odżywka jest naprawdę w porządku. Konsystencja bardzo kremowa i przyjemnie pachnąca, odpowiada mi w stu procentach. Włosy po spłukaniu są błyszczące, miękkie i wyraźnie w lepszej kondycji. Łatwo się rozczesują a na rano wyglądają świetnie. Cieszę się,że ta odżywka jest dostępna w wielu drogeriach, dlatego bez problemu mogę ją zakupić, kiedy tylko zechcę. Podoba mi się efekt jaki daje i zapach, który pozostawia na moich włosach. Polecam z całego serca osobom, które tak jak ja mają nieco zniszczone włosy nieudanych zabiegach fryzjerskich.. Mi ta odżywka naprawdę pomaga.
    Zalety:
    • Efekt na włosach
    • Wygładzenie
    • Włosy są mocniejsze
    • Piękny zapach
    • Dostępność produktu
    • Cena adekwatna do jakości
  • 31 stycznia 2025 o 17:52
    Wspaniała! Moja ulubiona!
    Wydaje mi się, że to najlepsza odżywka do włosów jaką używałam (i używam dalej - już chyba 3 lub 4 opakowanie). Dla mnie idealna! Po 1: nie trzeba jej długo trzymać na włosach - wystarczy minuta (serio wystarczy). Po 2: skuteczna!!! mam długie włosy i one się mocno łamały (nie wypadały od nasady, tylko łamały na długości) a od kiedy używam tej odżywki to jest ich na szczotce znacznie mniej Po 3: piękny zapach Po 4: jest wydajna, ma kremową i bogatą konsystencję Po 5: łatwo dostępna i tania
    Zalety:
    • skutecznie zapobiega łamliwości włosów
  • 20 stycznia 2025 o 3:59
    Szukałam takiej odżywki!
    Odżywka L’Oreal Stop Łamliwości to produkt, który naprawdę robi różnicę w pielęgnacji moich włosów. Stosuję ją regularnie i zauważyłam znaczną poprawę w kondycji moich kosmyków. Odżywka ma lekką formułę, która łatwo się rozprowadza, nie obciążając włosów. Po jej użyciu włosy są miękkie, gładkie i łatwiejsze do rozczesania. Jej działanie skupia się na odbudowie struktury włosów, co sprawia, że stają się one mniej łamliwe i odporne na uszkodzenia. Dzięki regularnemu stosowaniu, moje włosy wyglądają na mocniejsze, a ich końcówki nie są już tak suche i rozdwojone, co było dla mnie problemem. Odżywka ma przyjemny zapach, który pozostaje na włosach przez długi czas, a jej konsystencja jest odpowiednia – nie jest zbyt gęsta ani zbyt rzadka. Idealnie nawilża włosy, ale nie powoduje ich obciążenia, co jest dla mnie dużym plusem, szczególnie przy moich cienkich włosach. Jedyne, co mogłabym uznać za drobną wadę, to to, że nie działa aż tak spektakularnie na bardzo zniszczone włosy, jeśli potrzebują one intensywnej regeneracji. Mimo to, polecam ją każdemu, kto zmaga się z łamliwością włosów i szuka produktu, który pomoże poprawić ich kondycję.
    Zalety:
    • Zalety odżywki L’Oreal Stop Łamliwości:
    • 1. Wzmacnia włosy: Skutecznie redukuje łamliwość włosów, sprawiając, że stają się mocniejsze.
    • 2. Poprawia kondycję: Nawilża włosy, sprawiając, że są gładkie, miękkie i łatwiejsze do rozczesania.
    • 3. Lekka formuła: Odżywka nie obciąża włosów, dzięki czemu nadaje się do codziennego użytku, nawet dla osób z cienkimi włosami.
    • 4. Zwiększa elastyczność: Włosy stają się bardziej elastyczne i odporne na uszkodzenia mechaniczne.
    • 5. Przyjemny zapach: Odżywka ma delikatny, długotrwały zapach, który pozostaje na włosach.
    • 6. Łatwość aplikacji: Dobrze się rozprowadza na włosach i szybko wchłania, co ułatwia codzienną pielęgnację.
    • 7. Widoczna poprawa: Regularne stosowanie zauważalnie poprawia wygląd i zdrowie włosów, minimalizując rozdwojone końcówki.
    • 8. Wydajność: Niewielka ilość produktu wystarczy, aby pokryć całe włosy, co sprawia, że jest to ekonomiczny wybór.
  • 21 grudnia 2024 o 14:04
    Włosy niskoporowate
    Kupiłam ją na promocji w Biedronce, więc 2 sztuki wyszły za grosze. Pojemność co prawda jest niewielka, dlatego przy moich długich włosach szybko się skończyła. Opakowanie zrobione jest z twardego plastiku, ale nie ma problemu z wydobyciem produktu. Sama odżywka jest gęsta, dobrze rozprawdza się na włosach i ładnie pachnie. Zapach pozostaje na włosach. Jeśli chodzi o działanie to nie mogę potwierdzić, że zapobiega łamliwości, ale włosy są miękkie i odżywione. Moim zdaniem warto wypróbować.
  • 5 grudnia 2024 o 20:03
    Mój ulubieniec na codzień
    Odżywkę po raz pierwszy zakupiłam kilka lat temu kierując się zaufaniem do marki. Ten produkt nie nadwyrężył mojego zaufania do producenta, jednak też go nie umocnił. Produkt robi to co gwarantuje opis na opakowaniu - włosy są mniej łamliwe, mniej z nich wypada, a ich kondycja wraz z ilością aplikacji wzrasta. Jednak są to zmiany na plus o zadowalającym efekcie, a nie o efekcie WOW - do jakiego przyzwyczaił mnie L'Oreal Paris. Jest to moja 'codzienna' odżywka, którą stosuję na szybko. Niewielka ilość czasu i produktu zapewnia optymalne wygładzenie, dociążenie i odżywienie włosów. Zapach tego produktu jest natomiast mocny. Nie jest to zapach nieprzyjemny, może być co dla niektórych przeszkadzający, bo pozostaje na włosach do następnego mycia. Dobrze maskuje natomiast mniej przyjemne zapachy innych produktów np mocnych ziołowych szamponów czy wcierek. Polecam, jednak więcej niż 4 gwiazdek nie dam, bo zabrakło mi tu efektu WOW.
    Zalety:
    • Niewielka ilość produktu, stosowana regularnie zapewnia obiecane przez producenta działanie
    Wady:
    • Zapach jest dość drażniący, ale nie nieprzyjemny