Dezodoranty i antyperspiranty dla mężczyzn

L'Oreal Paris Men Expert, Cool Power, Anti-perspirant Roll-on Dezodorant dla mężczyzn

Loreal Men Expert Cool Power 48h 50 ml
Loreal Men Expert Cool Power Antyperspirant w Kulce 50ml
notino.pl
Loreal Men Expert Cool Power 48h 50 ml

• 24 czerwca 2024 o 21:55
    Bardzo dobrej jakości produkt
    Kolejny antyperspirant od L'oreal, na którym się nie zawiedliśmy. Po zawodzie Adidasemz kupiłam mężowi na promocji ten produkt. Spodobał nam się od pierwszego użycia. Doskonale odświeża, zapewnia długotrwałą świeżość, ochronę skóry oraz odzieży przed białymi śladami czy żółtymi plamami. Gwarantuje wysoką ochronę przed potem aż do 48 godzin. Genialnie pachnie, pasuje do większości perfum. Jest wydajny. Uważam, że to bardzo udany produkt.
    Zalety:
    • właściwa ochrona
    • wygodne do trzymania opakowanie
    • genialny, męski zapach
    • dobra wydajność niweluje nieprzyjemny zapach
    • ogranicza występowanie potu do minimum
    • nie pozostawia białych śladów na skórze
    • nie tworzy żółtych plam na odzieży
    • pozostawia świeży i długotrwały zapach
    • ochrona do 48 godzin
  • 3 lutego 2023 o 22:35
    Efekt chłodzenia
    Cool Power to chyba Jeden z lepszych zapachów męskich Loreal. Jego zapach jest bardzo ładny, świeży, chłodząco orzeźwiający a zarazem subtelny i delikatny. Kupiłam go mężowi ale najchętniej sama bym go używała, sprawdza się idealnie w każdych warunkach. Zatrzymuje brzydkie zapach przez cały dzień. Sprawdza się idealnie latem ponieważ daje efekt chłodzenia.
  • 17 grudnia 2020 o 18:05
    Sprawdza się świetnie w trudnych warunkach.
    Ostatnio mój mąż daje mi wolną rękę w wyborze kosmetyków dla siebie. I tak było i tym razem. Wybrałam dla niego antyperspirant L'Oreal Cool Power z dwóch powodów: bo jeszcze takiego nie miał a lubię sprawdzać nowości i ponieważ był w dobrej promocji. Miał już inny antyperspirant tej marki i spisał się rewelacyjnie. Nie oszukujmy się jak na antyperspirant w kulce w normalnej cenie jest dosyć drogi. Opakowanie zwraca uwagę. Kolorystyka jest w odcieniach niebieskiego – morskiego. Design jest dość ciekawy bo opakowanie jest węższe na dole i rozszerza się ku górze. Ale chcę tu uspokoić ze dobrze stoi pionowo, nie przewraca się na półce. Kulka jest koloru białego i jest naprawdę dużo większa niż inne, przez co wydaje mi się lepiej rozprowadza antyperspirant na ciele. Zapach jest naprawdę piękny, bardzo męski, mocny. Jest bardzo orzeźwiający, świeży, wydaje się chłodny. Długo jest wyczuwalny na ciele. Jeżeli chodzi o działanie to producent podaje że antyperspirant jest skuteczny przez 48H, ale przez taki czas nie był sprawdzany. Świetnie chroni przez cały dzień. Natomiast przy sporym wysiłku fizycznym pacha pozostaje sucha, bez przykrego zapachu. Podczas stosowania tego antyperspirantu jest odczuwalny na pewno większy komfort pod pachami. Nie trzeba myśleć o tym że może gdzieś tam pacha i ubranie jest mokre. Nie pozostawia również żadnych białych czy żółtych plam na ubraniu. Dodatkowo utrzymuje się takie fajne uczucie chłodu. Produkt nie uczulił ani nie podrażnił skóry. Podsumowując jest to bardzo dobry antyperspirant nadający się do użycia na co dzień jak i w bardzo trudnych warunkach. Uważam ze obietnice producenta zostały spełnione. Szczerze polecam.
    Zalety:
    • Ładne opakowanie
    • Duża kulka
    • Piękny zapach
    • Dobrze chroni przed potem i brzydkim zapachem
    • Nie podrażnia
    • Nie uczula
    • Dobra cena w promocji
    koshe
    11 listopada 2020 o 14:39
    Efekt chłodzenia- na lato
    Antyperspirant stosuje mój mąż. Wersja niebieska jest zarezerwowana tylko i wyłącznie na miesiące letnie, a to za sprawą efektu chłodzenia. OPAKOWANIE: Poręczne, wygodne, trwałe. Kulka nie zacina się, dozuje odpowiednią ilość kosmetyku. DZIAŁANIE: Podobne jak całej reszty z serii. Spełnia obietnicę producenta. Chroni przed nadmiernym poceniem, ale na pewno nie przez 48h, zresztą mój mąż nigdy nie testował produktu przez 48h. Pachy pozostają suche i świeże na dobrych parę godzin. Sprawdza się również na siłowni. Dodatkowym atutem jest efekt chłodzenia. Efekt ten jednak jest dobry, głównie w miesiącach letnich. WYDAJNOŚĆ: Wystarcza na ponad miesiąc stosowania.
    • działanie
    • efekt chłodzenia
    • nie brudzi ubrań
    • nie klei się
    Wady:
    • przez efekt chłodzenia, stosowany głównie w miesiącach letnich
  • 4 października 2020 o 15:26
    Świetny !!!
    Jest świetny , skuteczny , naprawdę długo trzyma świeży zapach , śliczny oczywiście . Dobra firma , kosmetyk wart uwagi . Cena przystępna , wydajny . Polecam serdecznie.
    Zalety:
    • Skuteczny
    • Piękny zapach
    • Wydajny