Toniki i hydrolaty

notino.pl
KDK SP. Z O.O.

• 10 sierpnia 2024 o 11:13
    Świetny kosmetyk
    Kosmetyk w plastikowym opakowaniu z pompką z ładną błyszczącą zieloną etykietą z motywem liści konopii. Pianka ma bardzo ładny delikatny zapach. Bardzo dobrze oczyszcza skórę z sebum i zanieczyszczeń. Ma świetny skład. Nie uczula. Nawilża skórę. Nie wysusza jej. Cena dosyć wysoka, ale adekwatna do działania. Kosmetyk jest bardzo wydajny.
  • 12 grudnia 2023 o 12:29
    Myślę, ze się nie zawiodę
    Mam skórę skłonna do przesuszeń, mieszaną, w ostatnim czasie z wypryskami. Żel do mycia reaguje na nią bardzo fajnie. Czuję komfort na skórze. Do kilku dniach stosowania jestem zadowolona. Mam nadzieję, że się nie zawiodę na tym żelu. Polecam
  • 28 września 2023 o 22:42
    Świetne odświeżenie cery
    Uwielbiam tą piankę! Jest delikatna, puszysta, a co najlepsze doskonale oczyszcza moją mieszaną cerę. Po całym dniu marzę o tym, żeby zmyć makijaż wraz z nadmiarem sebum. Ta pianka sprawdza się idealnie. Tak samo rano! Rano również pierwsze co to idę do łazienki umyć twarz, cóż za ulga mając ją pod ręką... Zauważyłam, że dzięki tej mgiełce poprawił się stan i wygląd mojej cery. Jakbym miała mniej zaskórników i wyprysków. Dlatego bardzo polecam Wam tą piankę. I paniom i panom. :) Przyjemna cena, często na promocji.
    Zalety:
    • skład
    • działanie
    • jakość
  • 24 stycznia 2023 o 16:38
    Świetna do cery wrażliwej skłonnej do zaczerwienień
    Dla mnie super produkt! Mam delikatną cerę, skłonną do podrażnień. Ta pianka jest delikatna i nie wysusza skóry, dla mnie to już jest połowa sukcesu! ;) Moja cera bardzo dobrze na nią zareagowała. Zapach jest trochę konopiany więc taki roślinny. Mnie odpowiada, ale pewnie nie wszyscy będą przez zapach ją lubić. Osobiście POLECAM! :) "+" - nie wysusza, nie podrażnia, łagodna, dobra dla cery wrażliwej "-" - zapach może niektórym osobom nie odpowiadać
  • 24 stycznia 2023 o 16:17
    Delikatna i skuteczna
    Lubię tą piankę do mycia twarzy. Świetnie się sprawdza w oczyszczaniu. Sprawia, że skóra jest odświeżona. Miękka i przyjemna pianka, łatwo ją rozprowadzić na skórze, jest puszysta i miła w dotyku. Twarz po niej jest gładka i delikatna. Lubię ją bardzo, jest moim faworytem. W ogóle uwielbiam markę Apis, świetnie się sprawdza w mojej pielęgnacji. Uważam, że warto zainwestować w ten produkt, ponieważ ma dobry skład, nie wysusza skóry, a sprawia że jest piękna i promienna. Polecam bardzo.