Maseczki w płachcie

Glamfox Real Natural, Probiotics Soothing Mask (Nawilżająco-kojąca maska probiotyczna w płachcie do skóry suchej, dojrzałej i narażonej na zanieczyszczenia)

• 15 sierpnia 2023 o 21:56
    Bardzo fajna maseczka do kupienia podczas zakupów spożywczych
    Nie jestem pewna gdzie zakupiłam ten produkt ale wydaje mi się że w Biedronce. Saszetka jest koloru biało-niebieskiego, na niej widoczne są napisy informujące nas co to za produkt, jakiej jest marki itp. W środku znajdziemy tkaninę nasączoną dużą ilością płynu. Płachta dobrze się rozkłada, jest fajnie wycięta i co ważne, nie kapie z niej gdy mamy ją na twarzy. Producent zaleca aby trzymać maseczkę na twarzy od 15 do 20 minut. Ja trzymałam ją właśnie około 20 min. Po zdjęciu tkaniny na twarzy nadal widoczna jest esencja która dość szybko się wchłonęła. Oczywiście resztki z maseczki wklepałam w szyję i dekolt. W opakowaniu jest na tyle dużo esencji że wystarczyło mi to na dodatkowe dwie aplikacje. Co do efektów po aplikacji maseczki, dla mnie są bardzo pozytywne, bo faktycznie skóra była mięciutka, nawilżona, jędrna i świetlista. Nawet następnego dnia odczuwalna była ta miękkość cery. Ja jestem z niej bardzo zadowolona i z wielką chęcią wrócę do niej za jakiś czas.
    Szpaksa
    11 marca 2023 o 22:36
    fajna maska!
    Dobrze wspominam tę maskę. Mimo niskiej ceny, dawała pozytywny efekt i pozwoliła mi zrelaksować się, niczym w SPA. Maska cienka, bardzo mocno nasączona. Jest dużo esencji - oprócz samej maseczki, wystarczyło jej na dwie dodatkowe aplikacje. Zapach kosmetyczny, przyjemny, niczym szczególnym się nie wyróżniał. Efekty? Nawilżona, napięta skóra, a nawet lekkie rozświetlenie. Minusik za dostępność.
  • 25 lutego 2023 o 11:09
    Dobra maska
    Kupiłam ją na wyprzedaży, nie znając kompletnie marki. Przy tego typu produktach zwracam uwagę na dopasowanie płachty oraz nasączenie produktu esrncją - tutaj jedno i drugie jest ok. Skóra po zastosowaniu tej maseczki jest ukojona, nawilżona, świeża i jędrna. Dla mnie maseczka tego typu to ważny element pielęgnacji po użyciu peelingu i ta maska sprawdziła się bardzo dobrze. Pachnie delikatnie, kremowo. Esencja szybko się wchłania. Bardzo dobry produkt, po prostu.
  • 18 stycznia 2023 o 9:13
    Dobra maska w płachcie
    Maska jest bardzo dobrze nasączona. Ma dobrze wykrojoną płachtę. Tkanina jest troszkę grubsza, ale całkiem dobrze trzyma się na twarzy. Pachnie delikatnie i kojarzy mi się nawet z przyjemnymi perfumami. Trzymamy ją na twarzy 10-20 minut. U mnie oczywiście 20. Po tym czasie wmasowujemy esencję i czekamy chwilkę do wchłonięcia, potem krem. Moja dojrzała i sucha cera jest po niej nawilżona, odżywiona, ukojona, wypoczęta. Rano mam gładziutką buźkę. Maska jest w dobrej cenie, ma świetny skład i działa.
  • 6 grudnia 2022 o 22:56
    Cudowności;)
    Maseczka dostępna w każdym Lidlu. Odkryłam ją na początku roku , kiedy to postanowiłam sobie że musze regularnie zacząć dbać o cerę i co najmniej raz w tygodniu aplikować sobie maseczkę w płacie. Maseczka w cenie 5,99 zł często idzie dostać ją w promocji. Ładny zapach maseczka z delikatnej tkaniny idealnie przywierająca do skóry. Bardzo mocno nasączona, przed snem jeszcze przecieram nią dekolt i dłonie. Zostawiam ją także na drugi dzień spokojnie w opakowaniu nie wysycha i także wcieram ją w dłonie. Mam 35 lat i jeszcze nie czuję że mam skórę dojrzałą ale czasem ją używam i widzę świetne efekty . Znikają drobne zmarszczki mimiczne, skóra świetnie nawilżona i odżywiona. Cała seria zagościła u mnie na stałe. Są naprawdę warte swojej ceny i mam nadzieję że będą w Lidlu dostępne wiecznie;) Mimo wszystko z całej serii staram się najczęściej używać nawilżającej , która nie jest typowo dla cery dojrzałej oraz detoksykującej z pierwszymi oznakami starzenia) . Na te do cery dojrzałej używanie regularne jeszcze przyjdzie czas. Polecam wypróbować. Warto.
    Zalety:
    • działanie
    • dostępnosć
    • duży wybór różnych maseczek z tej serii

Zobacz także inne Maseczki w płachcie