Wody perfumowane damskie

Chopard Cascade Woman Woda perfumowana 50 ml spray

Katefit
    13 kwietnia 2013 o 23:41
    szybko znika
    Zapach bardzo nietrwały. Na mojej skórze po niecałej godzinie znika. Jest z kategorii drzewno-kwiatowej, ale w praktyce chyba mydlanej kategorii. Ma w składzie orchideę, kwiat mandarynki i cereusa, różowy pieprz, hm... Nie czuje nic z tych rzeczy. Taki jest przyjemny, ciepły, trochę za sprawą ambry, ma ją w składzie. Ale co z tego, szybko się ulatnia i tyle. Ładna butelka. I jest to woda perfumowana, a nie toaletowa, ha ciekawe. Znika jak woda kranowa, ręce umyte mydłem. Niestety good bye. Używam tego produktu od: 4miesiecy Ilość zużytych opakowań: 1flakon- w trakcie
    agno
    12 marca 2013 o 12:26
    nie męczący bo nijaki
    Jeżeli kolor ma odzwierciedlać zapach, to ten majtkowy róż doskonale pasuje Kaskadzie. Zapach jest delikatny, pudrowy, stały. Zaaplikowany trwa, trwa i trwa, nie zmieniając się ani trochę. Na mojej skórze utrzymuje się ponad 12h, po czym delikatnie gaśnie. Nie dusi, nie zwraca uwagi otoczenia, nie mieni się przy poruszaniu. Miło w zimowy dzień dla własnej przyjemności wwąchać się od czasu do czasu w nadgarstek albo apaszkę, ale niestety nic więcej. Korek butelki przekombinowany. Nie warty ceny. Używam tego produktu od: 4 miesiące Ilość zużytych opakowań: 50ml, nie wytrwałam do końca, puściłam w świat
    Ginan
    9 listopada 2012 o 19:21
    zamiast piżamy...
    Tak jak twórcy regulaminu uważam, że nie powinno się wydawać opinii jako użytkownik samych tylko próbek; dla tego zapachu zrobię wyjątek, ponieważ poznałam go już dość dobrze ze względu na jego małą zmienność a dużą trwałość. Wystarczy psiknąć się wieczorem, a rano miła smuga elegancko-pudrowej słodyczy pozwoli wstać bezboleśnie. I tak też używam tego Choparda - na noc - i już przywykłam do tego gładkiego i wdzięcznego zapachu, ale na dzień, do pobudzenia, potrzeba czegoś ostrzejszego. Cascade jest po prostu kremowy, dla damy na tyle luksusowej i wrażliwej, że potrzebuje raczej ukojenia niż jakichś wibracji. Chętnie dostałabym go w prezencie, ale polować nie będę. Wadą jest zmiksowanie zapachów składowych jak serek homogenizowany albo jak kot co mruczy nieprzerwanie tak samo. Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: tylko próbki
    LillyS
    7 lutego 2012 o 8:36
    Otulający i trochę monotonny
    Miałam flakon kupiony nie w ciemno, a po użytkowaniu próbek. Kupiłam go ponieważ próbki się kończyły a żal było nie mieć Cascade, która choć może nie do końca mi pasuje, jest dobra w noszeniu - choć bywa monotonna, to intryguje. Jest w niej ładny grapefruitowy zapach w głowie, a potem orchidea w połączeniu z czymś, co sprawia wrażenie, że jest to orchidea bladoróżowo-popielata (podobne wrażenie \'popielate" mam przy My Insolence). Zapach kończy się ładnym bursztynem, a przez cały czas jest słodki (ale nie tak słodki jak np. Happy Spirit!), otulający, gęsty, kremowy i spokojny. Czemu Kaskada, zastanawiam się. Może właśnie nazwę dano dlatego, że zapach trwa i trwa mało zmieniony w nutach serca, jakby sączy się od nowa i od nowa... Trwałość przyzwoita, ani bliskoskórny, ani z "ogonem", flakon w rzeczywistości brzydszy. Coś w nich jest, ale są zbyt drogie. Używam tego produktu od: kilku miesięcy Ilość zużytych opakowań: próbki, część flakonu
    Delicia
    28 maja 2011 o 21:30
    Slodyczy ty moja...Kaskado...
    Jak zwykle, zakupilam sobie zestaw 50ml flakonik i balsam do ciala zupelnie w ciemno. Taka juz moja natura. I co??? I pokochalam!!! Cascade posiada orzezwiajaca nute pieprzu rozowego otwierajacego zapach w polaczeniu z mandarynko-pomarancza, nastepnie nutka kwiatu rozkwitajacego tylko noca - Nigh Blooming Cereus. Potem orchidea i cieple nuty drzewne. Cascade, jak dla mnie, jest eliksirem orientu i wanilii, chociaz wanilia nie stanowi zadnego ze skladnikow kompozycji. Za podejrzana, acz rewelacyjnie spokojna slodycz odpowiedzialna jest tu prawdopodobnie orchidea. Rozkosz bez konca! Nosa od nadgarstkow oderwac nie moge! Uwielbiam Chopard\'a za stworzenie tak wielu przemawiajacych do mnie zapachow. Cascade oceniam na 10/10. Buteleczka sliczna, trwalosc i moc perfum calkowicie zadowalajaca :-) Serdecznie polecam Paniom, ktore gustuja w cieplych waniliowych zapachach... Używam tego produktu od: kilka tygodni Ilość zużytych opakowań: 50ml i bedzie wiecej!

Zobacz także inne Wody perfumowane damskie