Balsamy do ciała

Venus Rodzinny balsam do ciała

• 1 kwietnia 2012 o 19:29
    Miłe zaskoczenie!!
    Kupiłam go,bo był w promocji (całe 2 zl za niego zapłaciłam!!). Mam problematyczną skrórę, bardzo wrażliwą- nawet balsam Dove mnie podrażnia...a tu niespodzianka!! Delikatny, przyjemny balsam. To prawda, że przyrozsmarowywaniu trzeba trochę się namachać...ale ogólnie jestem z niego zadowolona. No i starcza na dłuuuugo... Używam tego produktu od: 6 msc Ilość zużytych opakowań: w połowie pierwszego
    Alais87
    23 listopada 2011 o 12:40
    Przyjemne mleczko
    Jak dla mnie to nie jest balsam tylko właśnie mleczko, konsystencja jest trochę za lekka jak na balsam. Ogólnie nie jest najgorsze ale raczej nie do bardzo suchej skóry. Poziom nawilżenia jest przeciętny. Kupiłam ze względu na zapach (przyjemniejszy od koziego mleczka Ziai) i cenę. +łatwo się rozprowadza +wchłania się w normie +bardzo tanie +duża pojemność +wydajne Na plus jest również estetyczna butelka z dozownikiem (nie jest miękka jak u Ziai). Minus -skóra po nim trochę się lepi lecz da się wytrzymać. Na rynku jest taki wybór nawilżaczy do ciała dlatego nie wiem czy jeszcze kiedyś kupię, jeśli już to na cieplejsze dni. Używam tego produktu od: jakiś czas temu. Ilość zużytych opakowań: 1, 400ml
  • 30 marca 2011 o 8:46
    Braciszek Nivea
    Kupiłam ten balsam gdyż był bardzo dużo przeceniony z uwagi na brak pompki. Nie spodziewałam się po nim cudów ale balsam pozytywnie mnie zaskoczył. Zacznę od tego, że ma piękny zapach, który bardzo przypomina mi mleczko do ciała Nivea, świetnie nawilża , zmiękcza skórę i nadaje jej aksamitną gładkość. Jedynym minusem jest to, że kiepsko się wchłania, przez chwilę rozmazuje się na skórze i trzeba chwilkę go wklepać żeby wsiąknął. Polecam osobom, które szukają czegoś taniego do suchej skóry.
    aferka
    21 stycznia 2011 o 20:22
    całkiem dobry
    Kupiłam go, gdy nie mogłam zdobyć mojego ulubionego Cztery pory roku z proteinami mlecznymi i ryżowymi. Rozsmarowuje się dobrze, wchłania szybko nie pozostawiając tłustej warstwy, dobrze nawilża. Zapach nie jest "mój" - jak już kilka dziewczyn pisało pachnie trochę jak Nivea a ja nie lubię tego zapachu. Pomysł z pompką świetny, ale tylko do czasu gdy balsamu jest w buteleczce dużo. Gdy zaczyna się kończyć - jest problem z jego wydobyciem, bo pompka wtedy nie działa dobrze. Balsam jest bardzo wydajny, a przy tym tani, więc warto go kupić. Używam tego produktu od: 2 -3 miesiące Ilość zużytych opakowań: jedno
    Alusiaa
    15 stycznia 2011 o 10:51
    bardzo udany balsam
    Kupiłam bo był w promocji i się nie zawiodłam. Zapach mi odpowiada i ta forma pompki- super. Ładnie nawilża i lekko natluszcza. Wchłania się bardzo dobrze.dla mnie udany Używam tego produktu od: trzy miesiące Ilość zużytych opakowań: 1 duże

Zobacz także inne Balsamy do ciała