Olejki do ciała

Kneipp Goodbye Stress olejek do kąpieli
Kneipp Olejek do kąpieli Goodbye Stress Rozmaryn i Mięta 100 ml

• 14 maja 2024 o 1:07
    Goodbye, stresie
    W końcu doczekałam się montażu wanny i mogę testować takie przyjemne produkty. Zakochałam się w kremie i balsamie z tej serii, nie mogłam przejść obojetnie obok tego olejku. Kąpiel z nim jest relaksującą przyjenością. oczyszczający i orzeźwiający zapach z naturalnym olejkiem eterycznym rozmarynu i ekstraktem z mięty wodnej przekształca stres w pozytywną energię. Kilka kropel wystarczy, aby umilić sobie codzienny rytuał mycia. Jego miętowo= rozmarynowy zapach roznosi się na cały dom. Jest bardzo wydajny i wystarcza na naprawdę wiele zastosowań. Po raz kolejny nie zawiodła mnie marka Kneipp. Lubię też ich pomadki.
    • świetna kompozycja zapachowa
  • 9 grudnia 2023 o 12:45
    Ciekawy umilacz do kąpieli
    Olejek ma odpowiednią konsystencje, nie za rzadką, nie za gęstą, która idealnie rozpuszcza się w wodzie. Po wlaniu unosi się mega intensywny, lekko ziołowy zapach, jakbym była w lesie, ale z taką słodką nutą - mega przyjemny zapach. Piany praktycznie nic nie tworzy, bardzo delikatna powłoka. Większy efekt wow robi zabarwienie wody - turkusowa, mocno podbity kolor wody. Dzięki kapieli z tym olejkiem, poczułam odprężenie, wyciszenie - no działanie odstresowujące na pewno na plus. Jeden minus - trzeba trochę produktu, by efekt był wow, co skutkuje tym, że się szybko zużyje produkt, który do tanich nie należy. Chętnie sięgnę po niego ponownie, ale również po inne wersje zapachowe.
    Zalety:
    • odpowiednia konsystencja
    • fajna kompozycja zapachowa
    • barwi wodę
    • działa odstresowująco
    Wady:
    • szkoda, że nie tworzy dużej ilości piany
    • trzeba trochę dużo produktu na jedną kąpiel
  • 20 czerwca 2023 o 19:50
    Rozmarynowy relaks na leśnym spacerze
    Zapach: Intensywny i relaksujący, zdecydowanie dominuje rozmaryn i gęsty zielony las. Jest mocno wyczuwalny, choć nie przebija wersji z czerwonym makiem Konsystencja: Stosunkowo gęsty płyn o intensywnym zielono-morskim kolorze, który po zmieszaniu z wodą nadal pozostaje intensywny, lecz bez problemu zmywa się z ciała i wnętrza wanny. Niestety, praktycznie w ogóle się pieni Wydajność: Małe opakowanie ma 20 ml i wystarcza na jedną kąpiel Działanie na skórze: Podobnie jak inne płyny od Kneipp nawilża i zmiękcza skórę, co jest bardzo dużym plusem Podsumowanie: Przyjemny rozmarynowy płyn do kąpieli, który oprócz relaksu zapewnia również pielęgnację ciała.
    • Kolor
    • Pozostaje intensywny po zmieszaniu z wodą
    • Pielęgnuje skórę
    Wady:
    • Nie pieni się
  • 10 września 2021 o 10:09
    Zapach jak i kolorystyka olejku naprawdę pomaga się zrelaksować
    Ze względu że lubie się relaksować wannie po całym dniu pracy, czy w ciagu dnia w weekendy zakupiłam dwa olejki od Kneipp, Be Happy i Goodbye Stress. Goodbye Stress jest moim faworytem, zapach idealnie relaksuje przy wieczornej kąpieli, jak i o poranku gdzie wiesz co cię czeka. Olejek Goodbye Stres nie tylko zapachem relaksuje ale również kolorem wody, dając jej morski odcień jak z egzotycznych wakacji, pianka też powstaje, ale nie jest nachalna tylko delikatna jak przy olejkach do kąpieli. Po wyjściu z wanny czuje się zrelaksowana i odstresowana, goodbye stress idealnie dobrana nazwa do zapachu jak i kolorystyki olejku. Po za odprężeniem również olejek nawilża skórę podczas relaksowania się w wanie, przy regularnym stosowaniu, skóra staje się miękka w dotyku.
  • 19 lutego 2021 o 17:27
    Całkiem fajny :>
    Uważam, iż linia kosmetyków Goodbye Stress to totalny odjazd i strzał w dziesiątkę! ;) Już od dawna moja skóra potrzebuje nawilżenia i wygładzenia a dzięki tym kosmetykom udaje mi się uzyskać takie efekty długofalowo. Olejek do kąpieli jest wspaniały, kąpiel przy jego użyciu to totalna przyjemność. Kolorowa woda, piękny piękny piękny zapach męty i rozmarynu i zapominam o całym świecie. To jest taka chwila tylko dla mnie. Po kąpieli moja skóra mogłaby wcale nie przyjmować balsamu bo już jest taka mięciutka i nawilżona. ;)