Płyny do płukania jamy ustnej

Listerine Advanced White, Płyn do płukania ust `Łagodny smak`

Listerine Advanced White Płyn do Płukania Jamy Ustnej Łagodny Smak 500ml
Listerine Płyn do płukania Jamy Ustnej Advanced White 500 ml
Pfizer Listerine Advanced White Płyn do płukania jamy ustnej 500ml
notino.pl
Pfizer Listerine Advanced White Płyn do płukania jamy ustnej 1 L LISTERINE 491967

• 25 marca 2025 o 22:00
    Poprawny, delikatniejszy niż inne
    Od jakiegoś czasu postanowiłam używać płynów do płukania ust. Niestety każdy z poprzednich okazał się za mocny. Przy kolejnych zakupach zauważyłam ten płyn, nie powiem dopisek łagodny smak mnie skusił. Przy pierwszym użyciu wzięłam połowę zakrętki i był w miarę, powiedzmy do wytrzymania. Później stosowałam go lekko rozrabiałam z wodą - ta opcja sprawdziła się naprawdę fajnie. Co nie oznacza że opcja nierozwodniona była zła. Również dobrze się sprawdzała, było jednak trochę bardziej mocniejsza. Nie zawsze miałam ochotę na mocniejszą wersję. Czułam że mój oddech jest dużo świeższy. Niestety nie zauważyłam aby płyn pomagał wybielać zęby. Sam produkt był naprawdę poprawy. Faktycznie, płyn ma łagodniejszy smak i chętnie do niego za jakiś czas wrócę.
  • 15 lipca 2024 o 9:55
    Nie jest zły
    Tego typu produktów nie kupuję zbyt często, bo zazwyczaj są dla mnie zbyt palące w smaku. Ten jest inny, delikatny. Jednorazowo używam 10ml płynu, co jest około połowy zakrętki. Pierwszy raz cała zakretka i to było dla mnie za mocne. Płuczę ok 30minut po umyciu zębów, a efekt odświeżenia trwa może następną godzinę. Wybielenia nie odnotowałam. Można wypróbować.
    • brak alkoholu
    • łagodny smak
    • nie wybiela
  • 14 lipca 2024 o 20:21
    Fajny i delikatny
    Bardzo rzadko kupuje płyny do płukania ust ponieważ nie lubię ich ostrego posmaku. W tym przypadku produktem ten mnie bardzo zaskoczył i to na plus ponieważ nie jest ona aż taki macy wręcz dajcy poczucie szczypania ust. Płukanie ust nim moge w pewnym sensie nawet określić jako przyjemne. Zdecydowanie polecam go wypróbować
  • 13 lipca 2024 o 20:00
    Smak rzeczywiście łagodny, ale trudno powiedzieć czy wybiela
    Z płynów do płukania bardzo rzadko kupuję coś innego niż Listerine. Nie było mojej ulubionej wersji (fioletowej Zero), a ten był jedynym bez alkoholu. Płynów z alkoholem nie stosuję, bo palą okropnie i wysuszają jamę ustną. Płyn w zgrabnej butelce. Zakrętka zabezpieczona przed otwieraniem przez dzieci. Ale dorośli radzą sobie bez problemu. Butelkę dzięki temu, że ma płaski kształt chwycić łatwo, nawet jeśli dłonie są mokre. Stosuję pół nakrętki rano i wieczorem, po myciu zębów. Nie jestem zachwycona smakiem tego płynu. Rzeczywiście jest łagodny, bo bez alkoholu, ale nie jest tak przyjemnie odświeżający jak wersja Zero. Zgodnie z informacją na butelce płyn ma wybielać zęby. Jeśli wybiela to efekt jest tak subtelny, że do nie zauważam. Wydajność jest standardowa dla tego typu płynów.
    Zalety:
    • bez alkoholu
    • łagodny smak
    Wady:
    • smak jest taki sobie
  • 21 czerwca 2023 o 9:06
    Mieszane uczucia
    Nie jestem szczególną fanką płynów Listerine, ale skusiłam się na nowość i obietnicę łagodnego smaku. Kupilam w Biedrze w okolicy 11zł butelkę o pojemności 500ml. Opakowanie standard, poręczna butelka. Łatwo ją chwycić, korek wymagał ściśnięcia przed odkręceniem. Płyn miał taki przeźroczysto-zawiesisty. Płyn pachniał miętowo, ale smak miał dziwny. To kolejny mdły w smaku płyn jaki miałam okazję używać i przyznam, że kilka pierwszych użyć musiałam naprawdę się przemóc. W smaku płyn ma nie za wiele wspólnego z miętą, jest raczej słodko-mdły. Nie lubię takich płynów, jeśli nie ma miętowego smaku u mnie niestety odpada i fakt zużyłam go ale tylko dlatego, że używam tego sporo i nie chciałam wyrzucać. Płyn podczas płukania rzeczywiście był łagodny, nie palił, nie powodował pieczenia czy innego dyskomfortu. Jeśli chodzi o efekty to choć ten smak był dla mnie nie do przyjęcia, to za każdym razem się dziwiłam, że on jakimś cudem naprawdę fajnie odświeżał i ten efekt świeżości oddechu był nawet do jakiejś godziny po użyciu. Choć pozostawiał ten nieciekawy słodkawy posmak w ustach, to odświeżał jak wspomniałam zadowalająco. Spisał się jeśli chodzi o doczyszczenie zębów i przestrzeni w aparacie ortodontycznym, także okej. Stosując płyn nie zauważyłam by wpłynął na biel moich zębów, nigdy jakoś nie przemawiają do mnie te obietnice o wybielaniu zębów. Podsumowując smak na nie, ale działanie w obrębie doczyszczania zębów i jamy ustnej spoko. Plus za to, że odświeżał ale efektu wybielania czy innych szczególnych fajerwerków nie było.
    Zalety:
    • dobrze odświeżał, efekt czułam nawet do 1h po użyciu
    • dobrze doczyszczał i zęby i jamę ustną, wzmacniał poczucie czystości
    • rzeczywiście był łagodny, nie powodował dyskomfortu, nie palił
    Wady:
    • strasznie dziwny smak, mdły, słodki..
    • nie zauważyłam by usuwał przebarwienia, wybielał zęby