Płyny do płukania jamy ustnej

Listerine Fresh Ginger & Lime, Płyn do płukania jamy ustnej `Łagodny smak`

Listerine Ginger & Lime, Płyn do płukania Jamy Ustnej 500 ml

crayola
    21 lutego 2025 o 14:41
    Dla mnie fajny
    Nie lubię mocnych, alkoholowych płynów do ust. Ten jest rzeczywiście łagodny, nie czuć alkoholu, natomiast wyraźnie czuć imbir i limonkę- dla mnie super. Płyn fajnie odświeża i dba o higienę jamy ustnej. Minus gwiazdka, bo nie zabija wszystkich pokarmowych zapaszków.
    Zalety:
    • łagodny smak
    • wspomaga higienę jamy ustnej
    Wady:
    • na tyle łagodny, że nie pomaga neutralizować zapachów po intensywnym zapachowo jedzeniu
  • 24 października 2024 o 22:15
    Totalnie nie!!!
    Jako osoba wrażliwa na mocne, alkoholowe płyny do płukania jamy ustnej, tuż po zobaczeniu nazwy ,,łagodny smak'' sięgnęłam po butelkę i udałam się do kasy. Jakie wielkie było moje zdziwienie, gdy tylko użyłam go pierwszy raz.... Warto zaznaczyć, że płyny od Listerine używałam już wiele razy, a wariant Cool Mont łagodny smak to zdecydowanie mój faworyt! Mimo tego ten smak mnie pokonał. Tak, może i był łagodny, ale dosłownie piekła mnie po nim cała jama ustna. Niestety ta kompozycja jest totalnie na nie jeżeli o mnie chodzi i byłam zmuszona oddać go bliskiej mi osobie, bo nie byłam w stanie go używać. Nie była to raczej żadna reakcja alergiczna, a bardzo intensywny smak. Nie kupię ponownie tego wariantu smakowego. Mimo tej nieprzyjemniej sytuacji produkty Listerine wciąż pozostają u mnie na pierwszym miejscu jeżeli chodzi o płukanie jamy ustnej!
    Zalety:
    • Ciężko jest mi znaleźć zalety w momencie, gdy mam niemiłe skojarzenia z tym produktem, ale myślę, że działanie mimo smaku było skuteczne.
    Wady:
    • Smak i zapach totalnie nie dla mnie!
  • 28 lipca 2024 o 21:38
    Skuteczny płyn do płukania jamy ustnej, ale ta kompozycja zapachowa…
    Szukałam alternatywy dla tradycyjnych – miętowych płynów do płukania i trafiłam na ten produkt. No i wszystko byłoby w porządku, bo płyn spełnia swoje główne zadanie, czyli odświeża oddech, jednak nie zagrała tu moja osobista preferencja - zupełnie nie podpasował mi smak i zapach tej wersji Listerine. Nie mogę powiedzieć, żebym zużywała go z bólem, ale raczej bez przyjemności. Ogólnie, myślę, że jeszcze sięgnę po jakieś produkty Listerine, ale nie konkretnie po ten płyn.
    Zalety:
    • Cena (w promocji 8,99 zł)
    • Daje poczucie odświeżenia
    • Skuteczność
    • Dostępność
    • Łagodny
    • Smak
    • Specyficzna nakrętka
  • 9 czerwca 2024 o 20:33
    Limonkowo-imbirowe odświeżenie jamy ustnej
    Płyn do płakania jamy ustnej Fresh Ginger & Lime firmy Listerine to produkt o limonkowo-imbirowym smaku i zapachu, nieco lżejszy od innych płynów z tej serii. To wysokiej jakości produkt to pielęgnacji jamy ustnej. Płyn znajduje się w 500ml plastikowej butelce z zakrętką. Płyn dobrze doczyszcza zęby i jamę ustną oraz odświeża. Zapobiega powstawaniu osadu i kamienia nazębnego, usuwa bakterie. Stosowałam go zarówno po umyciu zębów, jak i w czasie dnia aby odświeżyć jamę ustną, gdy nie miałam czasu na szczotkowanie zębów.
    Zalety:
    • limonkowo-imbirowy, odświeżający smak i zapach
    • odświeża jamę ustną
    • zapobiega powstawaniu osadu i kamienia nazębnego
    • wydajny
  • 2 października 2023 o 19:35
    Jestem na NIE
    Cześć! Płyny Listerine od lat goszczą w mojej łazience. Moim zdaniem jest to potrzebne uzupełnienie higieny jamy ustnej. Są również przydatne, alby szybko odświeżyć oddech czy "zabić" smak, który wdarł się do naszych ust po spożyciu posiłku. Nigdy nie przeszkadzała mi "sila" smaku płynów Listerine. Ten kupiłam ze względu na mojego męża i jego łagodne podniebienie ;). Już na samym początku nie spodobała mi się komozycja zapachowa. Nie pachnie on dobrze. Smak jest jeszcze gorszy. Mimo,że produkt spełnia swoje funkcje, ja go nie używałam ze względu właśnie na smak. Po ten konkretny na pewno już nie sięgnę. Jednak osoby, którym tradycyjny Listerine jest za mocny, mogą być zadowolone :).