Płyny do demakijażu

Pharmaceris N, Puri-Micellar, Plyn micelarny kojący do oczyszczania i demakijazu twarzy i oczu (nowa wersja)

Pharmaceris N Puri-Micellar
Pharmaceris N Płyn micelarny do demakijażu 200 ml

• 10 lutego 2025 o 9:17
    Słaby produkt
    Płyn kupiłam z polecenia lekarza jednak mocno mnie rozczarował. Dość długo rozpuszcza mocny tusz czy kredkę wodoodporną. Po umyciu twarzy widzę "resztki" przy linii wodnej. Jeśli chodzi o podkład i krem z filtrem to jest nieco lepiej, ale muszę go sporo użyć. Skóra po demakijażu jest niestety bardziej zaczerwieniona, lekko piecze. Spodziewałam się raczej odwrotnego efektu. Plus za ładny zapach i poręczne opakowanie. Kupiłam za około 30zł.
  • 12 sierpnia 2023 o 20:07
    Najlepszy do mojej cery
    Jako że mam cerę dojrzałą i naczynkową szukałam odpowiednich kosmetyków do pielęgnacji. Poleciła mi go Pani w aptece. Cena była przyzwoita wiec spróbowałam. I nie zawiodłam sie. Wręcz przeciwnie- jestem bardzo zadowolona. Po demakijażu tym płynem twarz nie robi sie czerwona oczy mnie nie pieką. Doskonale zmywa makijaż i jest bardzo wydajny. Bardzo delikatnie i przyjemnie pachnie. Jednym słowem super i wiem, że zostanie ze mną na długo
    Zalety:
    • Duża pojemność
    • Delikatny
    • Dobrze zmywa makijaż
    • Przyjemny zapach
    Wady:
    • Nic
  • 4 maja 2023 o 21:57
    Lepszego... nie miałam!
    Rewelacyjny płyn micelarny do codziennego oczyszczania twarzy i oczu dla skóry naczynkowej. WSKAZANIA producenta: • Płyn micelarny polecany do codziennego oczyszczania twarzy i oczu dla skóry naczynkowej; zmyje zarówno tusz, fluid jak i pomadkę. • Odpowiedni dla skóry w każdym wieku- ja mam cerę dojrzałą. • Skutecznie zastępuje tradycyjne środki myjące. DZIAŁANIE: • innowacyjna formuła micelarna delikatnie i skutecznie usuwa codzienny makijaż, • zachowuje naturalną równowagę nawilżenia skóry twarzy i szyi, • zdecydowanie zmniejszając zaczerwienienia na policzkach, • nie powoduje żadnych podrażnień, • koi suchą skórę, • twarz jest czyściutka, miękka , delikatnie nawilżona, przygotowana do dalszych procesów pielęgnacyjnych. SPOSÓB UŻYCIA: • szybki i prosty, gdyż wystarczy delikatnie nasączyć płatek kosmetyczny płynem micelarnym i zdecydowanym ruchem przemyć skórę twarzy i oczu. • Polecany do stosowania codziennie rano i wieczorem. SKŁADNIKI- rewelacyjne: • Wosk z oliwek -bogaty we właściwości nawilżające, dogłębnie wnika w skórę i natłuszcza jej warstwy. Chroni i odbudowuje naskórek. Zapobiega uczuciu nadmiernego napięcia skóry. • Witamina B3 - poprawia barierę lipidową naskórka, wzmacniając naczynia krwionośne oraz redukując ich widoczność i stopień zaczerwienienia. Stymuluje syntezę kolagenu, reguluje produkcję ceramidów i proces dojrzewania naskórka. Zwiększa nawilżenie i elastyczność skóry oraz zapobiega powstawaniu przebarwień. Wygładza i ujędrnia skórę. • Proteiny z ryżu - długotrwale nawilżają skórę wykazując jednocześnie działanie odżywcze. OPAKOWANIE: - tradycyjne- 200 ml, - plastikowa butelka jest lekka, poręczna, przezroczysta- pomaga w śledzeniu produktu, - niezawodne otwieranie typu klik, - naklejka zawiera podstawowe informacje o sposobie użytkowania w polskiej i angielskiej wersji językowej, INNE: Produkt zdecydowanie wydajny, używamy go równo dwa miesiące. Delikatny, subtelny zapach. UWAGA! Uzależnia:) Produkt kupiłam w aptece za 36 zł i uważam, że to cena adekwatna do jakości. Szczerze polecam.