Odżywki do włosów

Barwa Naturalna, Ekspresowa odżywka octowa w sprayu octowa do włosów suchych i matowych

Barwa Naturalna
Barwa Naturalna Odżywka octowa w sprayu

Nasi użytkownicy zostawili 16 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

simsa22
    16 sierpnia 2024 o 17:29
    Znakomity produkt za jedyne 8 złociszy :-) Włosy po nim lśnią!
    Dla mnie najważniejsze na wyjeździe jeśli chodzi o kosmetyki jest mieć coś co pomoże mi rozczesać długie włosy BEZ SPŁUKIWANIA więc normalne odżywki odpadają. Robiąc zakupy w spożywczym zobaczyłam barwę octową na półce z szamponami i odżywkami i wzięłam bez zastanowienia, osiem złotych nie majątek ;-) Okazało się, że forma sprayu jest nie dość że praktyczna i wygodna to wyraźnie działa! Włosy po spryskaniu rzeczywiście LŚNIĄ i pachną. Owocami - nie octem! Ale to nie wszystko. Są WYGŁADZONE na całej długości, nie puszą się, nie sterczą we wszystkie strony i co ważne w ogóle nie są obciążone! Rzadko udaje się uzyskać taki efekt tak tanim produktem. Gwoli ścisłości dodam, że używałam tego sprayu sporo bo nie miałam ze sobą innej odżywki więc być może dlatego uzyskałam tak dobry efekt? W każdym razie polecam!
    kliwias
    9 maja 2024 o 21:05
    Włosy lśnią i cudownie błyszczą!!! ❤️????
    To niesamowite że tak taniutki produkt kupiony przy okazji zakupów w osiedlowym spożywczaku okazał się hitem! Mam farbowane włosy które lubią się przesuszać i być matowe a ja uwielbiam gdy są błyszczące i ta odżywka mi to zapewnia! Nie obawiajcie się że czuć ją octem - nic z tych rzeczy, za to ma orzeźwiający jabłuszkowy zapach. Jest też bardzo wydajna. Włosy bardzo łatwo się po niej rozczesują, są lekkie, lśnią, i pomyśleć że kosztowała grosze :-)
  • 4 kwietnia 2024 o 22:32
    Fajna, ekspresowa odżywka
    Odżywkę octową w sprayu z Barwy kupiłam, ponieważ bardzo dobrze sprawdzała mi się tradycyjna odżywka z tej serii. Wersja w sprayu nie była tak dobra, ale zdecydowanie mogę jej dać mocne 4. Odżywka ma piękny, jabłkowy zapach i wygodne opakowanie z atomizerem. Przede wszystkim dodaje włosom blasku i sprawia, że łatwo się je rozczesuje. Nie powoduje obciążenia włosów, strączkowania się, włosy się nie lepią itp. Polecam!
    Zalety:
    • Dodanie włosom blasku
    • Łatwiejsze rozczesywanie
  • 6 marca 2024 o 11:33
    Barwa jak zwykle z super produktem :)
    Jestem ogromną fanką Barwy, ponieważ prawie każdy ich produkt świetnie mi się sprawdzał do pielęgnacji. Nie bez powodu sięgnęłam również po odżywkę w sprayu, która kusiła ceną i zapachem. Zapach - podobny do normalnej octowej, słodko-owocowy, czuć głównie zielone lekko chemiczne jabłuszko. Używałam tej odżywki, kiedy wygładzałam włosy, rzadko do podkręcenia skrętu(2c/3a). Zapach utrzymuje się na włosach, produkt ułatwia rozczesywanie, wygładza i dodaje blasku. Trochę jednak strączkuje włosy, więc nie zaprzyjaźniłam się z nią od pierwszego wejrzenia, ale z resztą bardzo chętnie współpracuje :)
    • Ułatwia rozczesywanie
    • Wygładza lekko
    Wady:
    • Strączkuje włosy
    Risley
    17 listopada 2023 o 8:14
    Świetna odżywka w sprayu!
    Produkt ten zakupiłam w jednej z drogerii, z polecenia koleżanki. Bardzo cenię sobie naturalny skład, jakość i polskie produkty. Odżywka w sprayu o pięknym zapachu zielonego jabłuszka, nie czuć octu, jeśli się ktoś obawia po nazwie. Zamknięta w plastikowej, białej butelce (nie widać poziomu zużycia produktu) z poprawnym i sprawnym atomizerem sprayem. Apetyczna grafika z motywem zielonych jabłek. Kosmetyk dobrze rozprowadza się na włosach - sprawia ze są lekkie, miękkie i nadaje im blasku. Wszystkie obietnice producenta spełnia, jest wydajna i budżetowa. Bardzo lubię odżywki w takiej formie, a ta sprawdziła mi się naprawdę świetnie i często do niej wracam.
    Zalety:
    • atomizer i szata graficzna
    • dzialanie
    Wady: