Odżywki do włosów

Nivea Hairmilk, Ekspresowa regenerująca odżywka do włosów o strukturze grubej

Nasi użytkownicy zostawili 42 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

hej_ema
    22 marca 2020 o 8:10
    Dobry dodatek do pielęgnacji włosów
    Bardzo lubię wszelkie odżywki w sprayu, ponieważ czasem zdarza się sytuacja kiedy trzeba na szybko umyć włosy, nie mam czasu na nakładanie maseczek/odzywek i spłukiwanie i dzięki tej formie mogę łatwo i szybko zaaplikować na włosy odżywkę. Odżywka przede wszystkim ma piękny zapach, który utrzymuje się na włosach. Sprawia, że są one delikatniejsze w dotyku, wygładzone i łatwiej się rozczesują. Ciężko mi powiedzieć czy w jakiś spektakularny sposób regeneruje włosy, bo do tego jeden kosmetyk nie wystarczy. Napewno sprawia, że włosy wyglądają lepiej i dodaje dodatkowej ochrony. Ze swojej strony bardzo polecam.
    • łatwa aplikacja
    • wygładzenie
    • dodaje delikatności
    • włosy się nie elektryzują
    • nie obciąża włosów
    • nie powoduje powstania sklejonych pasm
    • łatwiejsze rozczesywanie
  • 19 listopada 2019 o 8:11
    Jedna z moich ulubionych
    Jestem szczęśliwą posiadaczką grubych i gęstych włosów, które jak wiadomo potrzebują odpowiedniej opieki. Jeśli nie mam czasu bawić się z maskami czy zmywalnymi odżywkami to stosuję właśnie tą. Świetnie nawilża moje włosy przez co łatwiej się rozczesują i pięknie błyszczą. Nie obciąża włosów i zachowują one swoją lekkość. Dodatkowo, cena jest bardzo atrakcyjna jak za taką wydajność. Atomizer działa bez zarzutów, a zapach jest przecudowny :)
    Zalety:
    • wygładza strukutrę włosa,
    • nawilża,
    • łatwiej się rozczesują,
    • cena,
    • wydajność,
    • zapach,
    • nie obciąża włosów
    Wady:
    kibo
    5 października 2018 o 13:51
    Wygodna i ekspresowa....jednak cudów nie czyni.
    Wygodna do stosowania bo w sprayu - bez spłukiwania. Nawilża włosy nie obciążając ich. Nie należy jednak nakładać jej za dużo. Dobry produkt na lato. Włosy stają się gładkie i miłe w dotyku. Dodatkowo ułatwia rozczesywanie. Miałam nadzieję że nada blasku moim włosom... Niestety tak się nie stało. Mimo to warto ją wypróbować bo jest mega wygodna w stosowaniu.
    Zalety:
    • wygoda stosowania
    • nawilżenie
    • ułatwia rozczesywanie
    • nie trzeba spłukiwać
    • miły zapach
    KiciaBP
    2 sierpnia 2018 o 11:38
    obciaza mi włosy
    Byłam ciekawa takiego rozwiazania do odzywienia włosów na lato, ładne opakowanie, dobrze rozpylajacy sie atomizer, ładny zapach niestety bez wiekszego szału na włosach, gdyz moje włsoy po uzyciu staja sie obciazone, twarde i jkaby zaraz zmeczone i do mycia, byc moze nie jest to produkt dla mnie
    Wady:
    • obciazaja włosy
  • 20 lipca 2018 o 12:39
    szczerze polecam
    Bardzo fajna odżywka, szybko się jej używa. Włosy są odżywione, nawilżone i łatwiej się rozczesują. Ja stosuję ją na mokre włosy i super się sprawdza, gdy nie mam czasu na maski, czy odzywki do spłukiwania. Używałam jej także na suche włosy, żeby się nie elektryzowały, jednak trzeba wtedy uważać, żeby nie przesadzić, bo włosy mogą wtedy wyglądać na nieświeże.
    • działanie
    • aplikacja