Pielęgnacja biustu

When Beauty and the Breast Bio-cellulose Sheet Mask Maska na biust

• 22 lutego 2022 o 9:22
    Moje odkrycie
    Nigdy wcześniej nie widziałam maski na biust w płachcie! Oczywiście, że musiałam ją kupić i wypróbować! Totalnie nie spodziewałam się efektów wow. Zdziwiłam się i to bardzo! Maskę wygodnie się nosi, nic nie spada, nie zsuwa się, można spokojnie usiąść przed telewizorem lub książką i pozwolić produktowi działać. Biust wydaje się być wygładzony i jędrniejszy! Skóra jest gładka i napięta, ale bez nieprzyjemnego efektu. Po zakupie kolejnych masek i ich użytkowaniu zauważyłam, że biust jest pełniejszy i jędrniejszy. Mąż też jest zadowolony :P Polecam wszytskim kobietkom, które chcą zadbać o swoje piersi! Resztki esencji z opakowania można wmasować w biust lub/i szyje.
    Zalety:
    • innowacyjność
    • wygoda stosowania
    • efekty wow
  • 20 listopada 2020 o 10:29
    Zaskakujący efekt
    Wcześniej nie słyszałam o maskach do biustu w płachcie, używałam jedynie takiej w kremie. Efekt nie był wówczas zadowalający, czułam jedynie takie nieprzyjemne ściągnięcie skóry jak po zbyt mocnym peelingu. Postanowiłam przetestować tą maskę przed imprezą, na której miałam głęboki, wycięty dekolt. Sama maska jest zrobiona z płachty, która dobrze dopasowuje się do kształtu biustu. Idealnie do niego przylega i nie zsuwa się. Maska daje widoczny efekt - piersi były nawilżone, skóra delikatnie rozświetlona i napięta - ale nie w nieprzyjemny sposób. Maseczki użyłam już dwa razy i myślę, że to będzie dobra część pielęgnacyjnej rutyny raz na jakiś czas - w końcu o biust też trzeba dbać. :)
    Zalety:
    • płachta
    • duża ilość esencji (resztkę wmasowałam w szyję)
    • widoczne działanie
  • 2 listopada 2020 o 11:10
    Fajna :)
    Bardzo zaciekawiła mnie ta maska i gdy tylko pojawiła się na promocji postanowiłam ją przetestować... Zaintrygował mnie płat bioceluzowy, zazwyczaj miałam doczynienia z taką formą w płachtach na twarz. Jeśli chodzi o biust stosowałam wcześniej różne kremy ze średnim efektem. Jeśli chodzi o tę maskę jak zapewnia producent maska przywraca jędrność oraz podkreśla piękno piersi - jak najbardziej się pod tym podpisuję :) Jeśli chodzi o obietnicę powiększenia - tutaj przy 5 maseczkach efektu nie zauważyłam, ale biust na pewno stał się jędrniejszy. Myślę że dużo zależy od indywidualnej budowy i wielkości :)
    Zalety:
    • płachta
    • ujędrnienie

Zobacz także inne Pielęgnacja biustu