Żele pod prysznic

Bodyland.pl
Ziaja ŻEL POD PRYSZNIC 500ML CZERWONA PORZECZKA

• 4 marca 2025 o 21:39
    Świeży zapach i dobra jakość – recenzja żelu Ziaja Czerwona Porzeczka
    Żel pod prysznic Ziaja „Czerwona porzeczka” to naprawdę fajny wybór. Ma świeży, delikatny zapach, który przyjemnie otula skórę, ale nie jest zbyt intensywny. Bardzo dobrze się pieni, a po użyciu skóra jest miękka i nawilżona. Opakowanie jest duże, co sprawia, że produkt starcza na długo. Za tę cenę to naprawdę świetna jakość, a jedyny minus to właśnie delikatny zapach – dla mnie idealny, ale dla niektórych może być za mało intensywny. Ogólnie polecam!
    Zalety:
    • Świeży, delikatny zapach
    • Dobrze się pieni
    • Skóra jest nawilżona po użyciu
    • Duże opakowanie, co sprawia, że jest wydajny
    • Dobra cena za dobrą jakość
    Wady:
    • Delikatny zapach, który może być za słaby dla niektórych
    • Opakowanie mogłoby być bardziej estetyczne
    • Brak intensywności zapachu, który utrzymuje się na skórze
    Iga152
    3 czerwca 2024 o 8:45
    Czerwona porzeczka
    Cudowny zapach żelu, jednocześnie słodki i kwaśny. Może nie utrzumuje się długo na ciele, ale podczas mycia można delektowac się tym świeżym zapachem. Żel jest przeźroczysty, dobrze się pieni, jest wydajny i w bardzo dobrej cenie.
  • 13 lutego 2024 o 10:00
    Super żel do codziennego stosowania
    Zapach tego żelu jest absolutnie wspaniały. Słodko-kwaśny aromat czerwonej porzeczki jest orzeźwiający i delikatny, co sprawia, że każda kąpiel staje się przyjemnością dla zmysłów. To naprawdę przyjemne doświadczenie, szczególnie po długim dniu. Konsystencja żelu jest lekka i delikatnie się pieni, co sprawia, że jest łatwy w użyciu. Łatwo się rozprowadza na skórze i szybko się spłukuje, nie pozostawiając uczucia lepkości czy wysuszenia. Po kąpieli skóra jest miękka i gładka, co jest dla mnie istotne, zwłaszcza że mam skłonność do przesuszenia skóry. Jednakże, jeśli chodzi o nawilżenie, nie zauważyłam znaczącej poprawy po zastosowaniu tego żelu. Moja skóra pozostaje miękka, ale nie wydaje mi się, że dostaje dodatkowego zastrzyku nawilżenia. Dlatego też, jeśli ktoś ma bardzo suchą skórę, może potrzebować dodatkowej pielęgnacji po użyciu tego produktu. Opakowanie żelu jest praktyczne i estetyczne. Łatwo się otwiera i zamyka, a transparentna butelka pozwala mi kontrolować ilość pozostałego produktu. Podsumowując, żel pod prysznic Ziaja "Czerwona porzeczka" to świetny wybór dla osób poszukujących orzeźwiającego i przyjemnego zapachu podczas kąpieli. Choć nie jest to może najbardziej nawilżający produkt, zapach i lekka konsystencja sprawiają, że chętnie sięgam po niego na co dzień.
    Wady:
    • Poza oczyszczaniem i ładnym zapachem nie oferuje żadnych dodatkowych korzyści dla skóry
  • 2 września 2023 o 21:39
    Dobry żel w niskiej cenie
    Kupiłam ten żel pod prysznic na promocji w drogerii Hebe, zdecydowałam się na zapach czerwonej porzeczki. Sam produkt jest zamknięty w przeźroczystej plastikowej butelce o pojemności aż 500ml. Zapach jest dość słodki, ale nienachalny. Dobrze sprawdzi się latem, bo dobrze odświeża i pozostawia skórę pachnącą. Żel dobrze się pieni i jest wydajny. Bez problemu wydobyłam go do dna, nie jest ani zbyt rzadki ani zbyt gęsty. Nie wysuszył mi skóry ani nie podrażnił. Uważam, że warto go kupić, bo mimo swojej bardzo niskiej ceny to naprawdę dobry produkt.
    • Dobrze czyści
    • Nie wysusza skóry
    • Nie podrażnia
  • 30 sierpnia 2023 o 14:24
    Piękny zapach!
    Żel znajduje się w butelce o pojemności 500 ml. Opakowanie zostało wykonane z nieco giętkiego i całkowicie przezroczystego plastiku, dzięki czemu z łatwością można kontrolować tempo zużycia kosmetyku. Butelka została zwieńczona niewielkim korkiem z zamknięciem typu klik. Jednak posiada ono jedną wadę - jest całkowicie gładkie i nie ma żadnych wgłębień, przez co lubi wyślizgiwać się z mokrej dłoni. Zapach żelu jest świetny! Mamy tutaj intensywną, autentyczną woń czerwonej porzeczki bez syntetycznych nut - jest ona świeża, soczysta, kwaskowa. Stanowi fajną alternatywę dla osób znudzonych słodkimi aromatami. Dzięki swojej cierpkości orzeźwia, pobudza, dodaje energii - jest idealny na lato. Kosmetyk jest bezbarwny. Ma konsystencję dość gęstego żelu. Dobrze się pieni - jest to całkowicie satysfakcjonująca mnie ilość, mimo że nie jest ona taka szalona jak przy produktach zawierających SLS. Żel bardzo łatwo się spłukuje i nie zostawia żadnej warstwy. Żel bardzo dobrze myje, usuwając wszelkie zanieczyszczenia oraz dając uczucie odświeżenia. Jest jednocześnie skuteczny, jak i łagodny dla skóry - nie podrażnia jej. Nie zaobserwowałam także wysuszenia, nie pojawia się uczucie ściągnięcia. Szczerze mówiąc, nawet nie muszę po nim stosować balsamu, ponieważ skóra jest miękka i nie domaga się dawki nawilżenia.
    Zalety:
    • usuwa wszelkie zabrudzenia,
    • daje uczucie odświeżenia,
    • nie wysusza,
    • dobrze się pieni,
    • zapach,
    • skład,
    • wydajność.
    Wady:
    • butelka lubi wyślizgiwać się z mokrych rąk.

Zobacz także inne Żele pod prysznic