Glinki i maseczki algowe

Apis Acne-Stop ,Maska algowa dla cery trądzikowej z bambusem, zieloną herbatą, czarnym błotem z Morza Martwego

Bodyland.pl
Apis Acne Maska algowa Cera Trądzikowa 20G Algi
notino.pl
Apis Acne Maska algowa Cera Trądzikowa 20G Algi
APIS Maska Algowa do Cery Trądzikowej z Bambusem 100ml
kosme.pl
Apis Acne - Stop Maska Algowa dla Cery Trądzikowej z Bambusem, Zieloną Herbatą i Czarnym Błotem, 200g

• 1 lutego 2025 o 11:48
    Bardzo szybko wysycha
    Maska w saszetce w proszku do sporządzenia w domu. W połączeniu z wodą powstaje masa do nałożenia na twarz. Niestety ta bardzo szybko zasycha. Trzeba się uwijać z jej nałożeniem na twarz. Maseczka ładnie odkleja się z twarzy. Wygładza i lekko oczyszcza, ale nie zauważyłam nic więcej. Saszetka dosyć tania, ale wystarczy tylko na jedno użycie. Zapach niewyczuwalny.
  • 29 marca 2023 o 11:50
    Zapach i gładkość
    Używa od:próbka
    Maseczke nasypać 3 łyżeczki do miseczki gumowej wlac wody na oko i szybko mieszając do konsystencji kremu nakładamy łyżka plastikowa na twarz i czekamy aż wyschnie, później odrywamy już jak zastygniętą maziogalaretke która schodzi w całości z twarzy i oczyszcza pory oraz niedoskonałości
    Zalety:
    • Zapach i łatwość ściągnięcia maski
    Wady:
    • Szybko trzeba nakladac bo zastyga, gludki się robią
  • 23 kwietnia 2022 o 10:23
    Algi na szybko
    Bardzo prosty proces tworzenia maski. Proszek + 40ml wody mineralnej i mieszamy. Łatwo się nakłada, nie spływa ani nie spada z twarzy. Potem bardzo łatwo ją zdjąć i nawet jeśli zostaną jakieś resztki to łatwo można je usunąć. Delikatny zapach, przyjemny. Efekt po - skóra jest zmatowiona, nadmiar sebum zdjęty, pory zminimalizowane, ogólne wyciszenie. Jedno użycie i na prawdę widać różnicę. Do opakowania w pudełeczku dołączona miarka. Różne pojemności - dla mnie na plus. Ciężko się ubrudzić co też cenie.
    Zalety:
    • aplikacja
    • efekt po
  • 3 kwietnia 2022 o 20:56
    Świetna
    Produkt kupiłam na promocji. Pierwszy raz miałam do czynienia z maseczką algową. Już na starcie spodobało mi się, że maseczkę robimy sami zachowując odpowiednie proporcje. Ja posiadam maskę o pojemności 100 g. Do tych maseczek o większej pojemności jest dołączana specjalna miarka co ułatwia odmierzenie prawidłowej ilości. Samo działanie oceniam na tak! Maska pozytywnie wpłynęła na stan mojej cery już od pierwszego użycia. Starałam się robić ją 2 razy w tygodniu. Zauważyłam mniejszą ilość zaskórników i niedoskonałości. Skóra po masce mniej się świeci i jest taka uspokojona. Myślę, że jest warta swojej ceny, chociaż warto czaić się na promocje.
    Zalety:
    • oczyszcza,
    • uspokaja cerę,
    • zmniejsza ilość zaskórników i niedoskonałości,
    • skóra mniej się świeci.
  • 4 grudnia 2021 o 21:58
    Pół na pół
    Produkt nie wpłyną znacząco na moja skórę , owszem widziałam że stan lekko się pojawił ale to tyle. Cena jak na 100 g jest wygórowana. Zapach piękny , zastyga w mgnieniu oka , tylko szkoda że nie potrafię jej zmieszać tak żeby grudek nie było ..zawsze coś pozostaje .