Olejki do ciała

Ziaja Baltic Home Spa Wellness Oliwka do Masażu 490 ml
notino.pl

ALM007
    2 czerwca 2024 o 8:45
    oliwka, która nawilża i relaksuje
    Ziaja Baltic Home Spa Wellness, Oliwka do masażu Kokos i migdał to produkt o wyjątkowo przyjemnym zapachu. Aromatyczne nuty kokosa i migdała tworzą relaksującą atmosferę, która doskonale sprawdza się podczas masażu lub wieczornej pielęgnacji po prysznicu - odprężając:) Oliwka ma gładką, jedwabistą konsystencję, która łatwo się rozprowadza i wchłania w skórę. Stosowanie jej na lekko wilgotną skórę, zaraz po lekkim osuszeniu ręcznikiem, zapewnia optymalne nawilżenie sprawiając, że skóra staje się miękka i odżywiona. Produkt ten doskonale sprawdza się do masażu, zapewniając odpowiedni poślizg i komfort podczas aplikacji. Mimo że oliwka ma wiele zalet i naprawdę ja lubię, na codzień wolę stosować balsamy do ciała. Balsamy mają dla mnie bardziej praktyczną konsystencję i są wygodniejsze w użyciu na co dzień. Podsumowując, Ziaja Baltic Home Spa Wellness, Oliwka do masażu Kokos i migdał to doskonały wybór dla osób poszukujących relaksującego, aromatycznego produktu do masażu i wieczornej pielęgnacji ciała. Jej przyjemny zapach, gładka konsystencja i właściwości nawilżające sprawiają, że skóra staje się miękka i odżywiona. Mimo że do codziennej pielęgnacji wolę stosować balsamy, ta oliwka sprawdza się idealnie podczas masażu, zapewniając komfort i relaks. Stosuję od kilku lat.
    Zalety:
    • Bardzo ładny zapach kokosa i migdała
    • Super sprawdza się do masażu
    • Przyjemnie się stosuje
    • Dobrze nawilża i odżywia skórę
    • Cena jest ok
    Wady:
    • Wolę konsystencję balsamu do codziennej pielęgnacji ciała
  • 18 marca 2024 o 15:34
    Ukojenie
    Wykorzystał/a:kilka próbek
    Bardzo ładnie i intensywnie pachnie. Seria Baltic jest moją ulubioną, każdy produkt pięknie pachnie i równie niesamowicie działa. Olejek nawilża skórę, dobrze się rozprowadza, szybko wchłania i nie powoduje podrażnień. Produkt wygodnie się dozuje, dzięki pompce. Opakownaie jest eleganckie i estetycznie wykoanane. Szkoda, że nie jest to szklana butelka. Duży plus za cene produktu. Polecam :)
    • pojemność
    • działanie
    Wady:
  • 12 marca 2024 o 11:49
    Najlepsza z ziaji!
    Kupiłam olejek gdyż lubię natłuszczać skórę pod prysznicem szczególnie przynosi mi to ukojenie skóry zimą. Olejek ma ładny zapach delikatny. Konsystencja bardzo lejąca. Skóra po spłukaniu była ładnie natłuszczona i odżywiona. Nie powodował podrażnień nawet po depilacji, wręcz przeciwnie koił skórę. Bardzo wydajny starczył mi na około dwa miesiące codziennego używania.
  • 15 stycznia 2022 o 14:03
    Kokos i migdał
    Bardzo lubię oliwki z Ziaja, wykorzystuje je w domu i pracy. Bardzo ładnie, intensywnie pachnie. Dobrze się wchłania. Skóra jest dobrze nawilżona. Nie podrażnia skóry. Wygodna pompka. Opakowanie ładne, minimalistyczne i eleganckie. Fajnie, że widać zawartość. Bardzo wydajna, starcza na bardzo długo.
    • efekt
  • 11 listopada 2021 o 22:56
    Dobry produkt
    Używam od niedawna a już zdobyła moje serce. Niby to tylko oliwka. Lubię firmę Ziaja. Używałam już kilku produktów i nie zawsze byłam zadowolona. Ta oliwka pachnie fantastycznie! Prosty skład, bez zbędnej chemii. Natłuszcza, tak, jak powinna. Ja używam jej do masażu stóp, dłoni oraz zamiast balsamu. Mała podpowiedź: nie uczula po depilacji! Sprawdziłam na sobie :)
    Zalety:
    • piękny zapach
    • dość szybko się wchłania
    • dozownik w opakowaniu
    • natłuszcza