Mgiełki do ciała

Guess Seductive Noir, Fragrance Mist Mgiełka do ciała dla kobiet

Miziagi
    2 kwietnia 2025 o 22:23
    BESTIA....na chwilkę.
    Zapach jest obłędny, piękny, kobiecy, zmysłowy i tajemniczy. Ciężko konkretnie opisać zapach, ale myślę, że to taki mass-pleaser, większości się spodoba. Buteleczka mała, do plecaczka, zapłaciłam ok 30 zł na promce. ALE trwałość to porażka - po psiknięciu czuję ją może maksymalnie 20 minut. Na ciuchach to samo. Niestety przez to nie polecam jej, za żadne pieniądze, bo zapach będzie z wami krócej niż sobie wyobrażacie. Siedzi w szafie u mnie póki co, nawet nie mam ochoty jej używać bo wiem, że zaraz zniknie, a zapach jest na pewno w moim top 3 i tylko sobie smaka narobię ;)
    Zalety:
    • ZAPACH
    Wady:
    • trwałość - max 20 minut
    Dariax_
    23 lutego 2025 o 20:42
    Guess Seductive Noir – intensywna mgiełka o zmysłowym charakterze
    Mgiełka Guess Seductive Noir Fragrance Mist to propozycja dla osób, które lubią intensywne, otulające zapachy. Jest to kompozycja o cięższym, zmysłowym charakterze, która może przypaść do gustu miłośnikom głębszych aromatów. Mgiełka dodaje elegancji i tajemniczości, co sprawia, że świetnie sprawdzi się na wieczorne wyjścia lub chłodniejsze dni. Jednak jej trwałość pozostawia trochę do życzenia – jak na mgiełkę, zapach nie utrzymuje się zbyt długo na skórze, więc wymaga częstego odświeżania. Dodatkowo może być zbyt przytłaczająca dla osób preferujących lżejsze, bardziej świeże nuty. Jeśli jednak lubisz wyraziste, uwodzicielskie zapachy i nie przeszkadza Ci konieczność reaplikacji, to może być ciekawa opcja do Twojej kolekcji.
  • 14 września 2024 o 15:15
    Odrobina luksusu
    Uważam, że zapach jest elegancki choć odrobinę ciężki. Czuć nuty orientalne i kwiatowe. Jeśli chodzi o trwałość mogłaby utrzymywać się dłużej ale to jedyne moje zastrzeżenie co do mgiełki. Dla mnie idealna na dzień, dobrze utrzymuje się na ubraniu. Zdecydowanie polecam
  • 14 sierpnia 2024 o 19:10
    Guess
    „Zapach Guess Noir to przyjemna i elegancka propozycja, która charakteryzuje się zmysłową, nieco tajemniczą kompozycją. Jest to zdecydowanie fajny zapach, który potrafi przyciągnąć uwagę swoją unikalną aurą. Niestety, jego trwałość na ciele jest dość krótka, co może być minusem dla osób, które preferują intensywniejsze i dłużej utrzymujące się zapachy. Mimo to, Guess Noir jest wart uwagi, zwłaszcza jeśli szukasz świeżego i nowoczesnego aromatu na co dzień.”
    Iga1212
    11 czerwca 2024 o 15:48
    Elegancki zapach
    Mgiełka jest zamknięta w pięknym i eleganckim opakowaniu o dużej pojemności, która zdecydowanie wystarczy na długo. Marka kojarzy mi się z jakością premium jednak spodziewałam się nieco lepszej jakości (zarówno opakowania jak i trwałości). Zapach jest elegancki, nieco ciężki, a jednocześnie lekko słodki i, doskonale sprawdzi się na wieczorne wyjścia. Jak dla mnie na co dzień jest zbyt ciężki. Zapach utrzymuje się przez kilka godzin na ciele i ubraniach.
    Zalety:
    • Wieczorowy (mocny) zapach