Farby do włosów

Schwarzkopf Live Live, Pretty Pastels Pastelowa farba do włosów blond

Nxdia
    14 sierpnia 2024 o 1:23
    Moje ciemne wlosy
    Na poczatku wakacji kupiłam farbe od Live. Powiem ze jak na to ze jestem brunetka efekt był niesamowity! Coprawda mialam rozowa farbe a mialam bardziej wisniowe wlosy lecz takze wygladaly oblednie! W zestawie sa i rekawiczki a także dwie Odżywki. Ladnie sie zmyla po paru myciach i ladnie sie trzymala. Polecam
    Zalety:
    • kolor
    • zawartosc pudelka
  • 1 sierpnia 2023 o 12:06
    Trwałość może nas zaskoczyć;)
    Rok temu kupiłam Pilar Box Red 092 i Purple Punk.W tym roku tylko Pilar Box Red:) W zestawie oprócz instrukcji, rękawiczek, farby jest i odżywka. Ilość odżywka wystarcza na dwa użycia. Farbę zużywam całą na średnio krótkie włosy bo moje chłopaki mają bujne czupryny;) Kolor na ich włosach jest ciekawy, Jednemu przy Pilar Red wyszły ciemno rudo-czerwone a drugiemu czy to Pilar Red czy Purple Punk kolor jest bakłażanowo-oberżynowy:) Kolor włosów moich synów to szatyn. Farba ma być zmywalna do 15 myć. Ku uciesze moich chłopców nie jest:) Trzyma się mocno. Zrobiona na początku wakacji trzyma się do jesieni:) Także trzeba to wziąć pod uwagę, że kolor może okazać się w istocie trwalszy niż nam obiecano;) Nie uczuliła chłopców, nie podrażniła skóry głowy. Włosy mają obaj w dobrej kondycji. Zmywa się stopniowo i równomiernie. Zapach jak to w przypadku farb średnio przyjemny. Na średniej długości włosy starszy jedno opakowanie, ale przy grubszych włosach i dłuższych brałabym dwa. Takie małe szaleństwo nawet dla tych z ciemniejszymi włosami;) Polecam.
  • 29 lipca 2023 o 21:42
    Farba Live Lilac Crush
    Używa od:próbka
    Po raz pierwszy spotykam się z farbą ,która po prostu NIE DZIAŁA. Farbowałam włosy córce ,na naprawdę jasnym blondzie nie ma totalnie żadnego efektu. Inny kolor tej serii, Shocking Pink jest super , a tu ani dłuższy czas ,ani suchsze włosy nic nie działa. Absolutnie nie polecam.
    Zalety:
    • Zapach farby i odżywki.
    Wady:
    • Produkt nie działa.
    Bargie
    16 maja 2023 o 15:15
    NIE kupujcie!
    Kupiłam farbę Shwarzkopf Pretty Pastels Rose Gold do moich włosów rozjaśnianych 2 razy, które były prawie że białe. Byłam przekonana, że na białych włosach na pewno złapie kolor, nawet jeśli słabo, to pozostawiłaby delikatny pastelowy odcień różu. Zostawiłam farbę na 30 minut (taki czas producent zaleca dla ciemniejszego blondu), żeby uzyskać mocniejszy efekt. Farba nic nie zrobiła. Absolutne zero. Nie mogłam uwierzyć, że tak jak włosy były białe, takie zostały. Oprócz ładnego zapachu farby i odżywki po farbowaniu dołączonej do farby, ten produkt nie ma żadnej zalety.
    Zalety:
    • Ładny zapach
    • Dołączona do farby odżywka
    Wady:
    • Farba jest bezużyteczna nawet na rozjaśnianych podwójnie włosach
    • Droga
    • Efekt pokazany na opakowaniu nie równa się efektowi w prawdziwym życiu
  • 16 kwietnia 2023 o 1:28
    Chu70w3
    Używa od:próbka
    Wgl nie trzyma sie kolor. Trzymalam 40 min na wlosach rozjasnianych i tyle samo na cimnuch blond niefarbowanych - zadnych nie zabarwilo. Ten krem farbuje gorzej i mniej zmieni kolor włosów niż fioletowy szampon. beznadzieja
    Zalety:
    • zero
    Wady:
    • nie dziala

Zobacz także inne Farby do włosów