Mgiełki do ciała

So...? Fragrance Miss So...? Sweet Dreams White Petals & Marshmallow Perfume Mist Mgiełka zapachowa do ciała dla kobiet

• 29 maja 2024 o 19:55
    ładny zapach
    bardzo ładnie pachnie, taką słodką wanilią, nie jest bardzo droga w porównaniu do innych mgiełek na rynku, długo utrzymuję się na włosach lub ubraniach, lecz niestety już po chwili nie wyczuwam jej na skórze, ale za tą cenę kupię ją ponownie
    Zalety:
    • ładny zapach wanilii
    • utrzymuję się na włosach i ubraniach
    Wady:
    • średnio utrzymuję się na skórze
  • 8 maja 2024 o 17:43
    Genialne!
    Ja uwielbiam wszystkie mgiełki z tej firmy. Cena na promocji jest naprawdę stosunkowo niska, w porównaniu do tego jaki nieziemski efekt otrzymujemy. Zapach jest bardzo ładny i naprawdę się długo trzyma
  • 28 marca 2022 o 12:59
    Fajna mgiełka
    Podobał mi się ten produkt. Fajne, eleganckie opakowanie z bardzo dobrym atomizerem. Zapach nie utrzymuje się na ciele ekstremalnie długo, no ale nie ma co wymagać tego od mgiełki. Zapach jest raczej przeznaczony dla osób lubiących czuć słodycz na sobie. Na pierwszym miejscu czuję waniliowe ciasto oraz coś pudrowego. Tak dalej minimalnie wyczuwam jakieś kwiaty, jednak jest to na serio minimalna nuta. Nie ma za to kompletnie nut owocowych. Zapach nie jest sztuczny i chemiczny, nie jest też męczący. Fajna była też cena gdyż kupiłam tę mgiełkę w Rosku za 5 zł.
    _lialy
    6 września 2021 o 18:48
    Słodziutkie
    Perfumy te mają bardzo słodki i intensywny zapach, więc idealny dla fanów słodkości. Co najważniejsze woń ta nie jest sztuczna, a jak najbardziej przyjemna. Oczywiście w za dużej ilości może męczyć, ale tak poza tym jest bardzo przyjemny i dodaje uroku. Najbardziej w tych perfumach wyczuwalna jest wanilia, a przynajmniej dla mnie. Niestety perfumy mnie uczuliły, więc jestem zmuszona zrezygnować z dalszego stosowania.
    Zalety:
    • Intensywny słodki zapach
    Wady:
    • Perfumy uczulają

Zobacz także inne Mgiełki do ciała