Glinki i maseczki algowe

Apis Professional, Express Lifting, Maska algowa intensywnie napinająca z kompleksem Tens'up

Bodyland.pl
Apis Maska algowa ujędrniajaca lifting Tens Up
Apis Express Lifting
APIS Maska Algowa Intensywnie Napinająca 100ml
notino.pl
Apis Express Lifting Maska algowa napinająca 100g

• 9 lutego 2025 o 15:21
    Maska w proszku
    Saszetka zawiera biały proszek, który musimy rozrobić z wodą. Z tej mieszanki powstaje biała masa, którą trzeba nałożyć na twarz. Zapach przypominał mi farbę do włosów. Konsystencja szybko zastyga na twarzy i powstaje masa jakby silikonowa, którą po 20 minutach można łatwo oderwać od skóry. Po zabiegu mamy lekko napiętą skórę i trochę nawilżoną. Nie zauważyłam efektu wow. Może daje ona lepszy efekt po kilku użyciach. Saszetka wystarczyła mi na dwie twarze.
  • 23 kwietnia 2022 o 8:41
    czy faktycznie taka intensywna?
    Biały, kredowy proszek + woda mineralna, szybko się rozpuszcza i bardzo łatwo doprowadzić do gęstej konsystencji bez grudek. Ładnie pachnie. Dobrze się nakłada, nie ścieka ani nie spada z twarzy, pomimo grubej warstwy. Szybko zastyga na twarzy i bez problemu możną ją zdjąć. Efekt, jakby silikon (coś jak do uszczelniania umywalki ;) Świetnie się ją ściąga, mało co zostaje, zero bólu i podrażnienia. Bez problemu resztki można zmyć wodą. Skóra wygląda fajnie, jest gładka, ale czy na taki efekt liczyłam? raczej na intensywne napięcie, a nic takiego się nie stało, nawet nie czułam aby skóra była delikatnie napięta. Różne pojemności- na plus.
    • łatwość zdjęcia
    Wady:
    • brak efektu
  • 16 stycznia 2022 o 19:12
    Bardzo lubię te maskę
    Firmę apis znam od dawna ale w moim użytkowaniu jest jakoś od roku. Wypróbowałam kilka produktów i chce więcej bo firma w swojej ofercie ma prawdziwe perełki Zapach i konsystencja - zapach typowy do maski algowej. Nie jest bardzo intensywny ani duszący. Troszkę chemiczny. Zupełnie mi to nie przeszkadza.Produkt w proszku, niektórym może to nie odpowiadać bo kjednak to nie to samo co nałożyć gotowa maskę. Jeśli chodzi o konsystencje, to polecam dodać mniej wody niż zaleca producent ponieważ będzie spływać Wam z twarzy.Szybko zastyga na twarzy. Opakowanie - opakowanie bardzo pojemne, minimalistyczne. Ładnie prezentuje się na półce. Działanie - maska bardzo ładnie wygładza i napina skórę. Pozostawia jak gładką i miłą w dotyku. Dobrze się ją ściąga choć przy brzegach twarzy jest trudniej ale wystarczy przemyć wodą. Maska jest bardzo wydajna. Starcza na kilka miesięcy. Polecam. Jeszcze do niej kiedyś wrócę
    Zalety:
    • napina
    • wygładza
    • bardzo wydajna
    • ładne minimalistyczne opakowanie
    Wady:
    • produkt w proszku więc trzeba zmieszać z wodą. Niektórym może przeszkadzać. Dla mnie jest ok
    RM90i
    28 grudnia 2020 o 14:19
    Średnia maska algowa
    Szczerze spodziewałam się czegoś więcej. Maska po nałożeniu na twarz już po nie całych 10min odchodzi sama z twarzy, co nie powinna a gdzie tu trzymac ja 15-20min. Maska jest perfumowana ładnie pachnie ale działanie kiepskie. Nie widzę napięcia czy też ujędrnienia. Zwykła maska nałożyć i ściągnąć zdecydowanie marka Bielenda króluje.
    Zalety:
    • Zapach i cena
    Wady:
    • Maska nie trzyma się buzi już po nie całych 10min sama odchodzi w płacie
    • Na pewno maska nie wytrzyma 15-20min na twarzy bo zejdzie grubo przed czasem
    • Nie widać efketu po jej użyciu