Maseczki w płachcie

Kimoco Beauty Hyaluron Mask Wygładzająco-nawilżająca maska w płachcie

• Wczoraj o 0:01
    Przyjemna
    Maska bardzo pozytywnie mnie zaskoczyła. Idealnie przylega do twarzy, dzięki czemu cały zabieg jest komfortowy – nic się nie zsuwa ani nie przesuwa, co zdarza się przy wielu innych maseczkach. Dużym plusem jest ilość esencji – jest jej naprawdę sporo. Po nałożeniu maski można bez problemu rozprowadzić nadmiar produktu na szyję i dekolt, a i tak jeszcze zostaje esencja, którą można wklepać w dłonie lub inne przesuszone miejsca. Po zdjęciu maski skóra wygląda świeżo, jest wyraźnie nawilżona, ukojona i przyjemnie miękka w dotyku. Czuć, że naprawdę dostała zastrzyk pielęgnacji. Efekt jest na tyle dobry, że nie ma potrzeby sięgać po dodatkowy krem.
    Zalety:
    • Koi
    • Nawilża
    • Płat idealnie przylega do twarzy
    • Sporo esencji
  • 6 maja 2025 o 11:23
    Przyjemna maseczka
    Bardzo lubię maseczki w płachcie i staram się wykonywać je regularnie. Ta maseczka jest bardzo nasączona esencją, ładnie "siedzi" na twarzy. Płachta ma odpowiednie wymiary (do mojej twarzy). Po jej zdjęciu skóra była nawilżona i wygładzona. Świetne uzupełnienie pielęgnacji twarzy.
    Zalety:
    • mocno nasączona płachta
    • dobrze siedzi na twarzy
    • płachta o odpowiednim rozmiarze
    • widoczny i wyczuwalny efekt nawilżenia i wygładzenia
    • łatwodostępna
    • atrakcyjna cena
    Wady:
  • 29 kwietnia 2025 o 9:54
    Nie przypadła do gustu mojej suchej cerze.
    Maska niby z tej samej serii, ale różni się zasadniczą tkaniną. Wszystkie maski od Kimoco są cienkie, niewyczuwalne często na twarzy. Ta zaś jest dziwnie gruba, materiał dość sztywny, który niezbyt chce się trzymać kształtu twarzy i odstaje co chwilę, wymaga częstych poprawek. Co więcej - jest znacznie większa od innych, jakie stosowałam od marki Kimoco, że musiałam ją fałdować na twarzy, gdyż nachodziła mi bardzo na włosy. Jeśli chodzi o nasączenie esencją to nie jest tak bogato jak przy innych wersjach tych masek. Zjeżdża, więc zalecana forma podczas aplikacji - leżakowanie. :) Maseczka miała nawilżać i wygładzać i powiem szczerze, że jako osoba z cerą suchą i wrażliwą zbytnio nawilżenia nie zyskałam po zdjęciu tkaniny i wchłonięciu preparatu. Owszem skóra była zmiękczona, świetlista, ale coś mi przeszkadzało na skórze, jednak zaaplikowałam na nią krem, by składniki z maski dłużej pracowały w skórze. Po nocy, gdy zmyłam pozostałości jakiegoś efektu WOW nie było. Średnia maska, a na pewno nie idealna i nie wystarczająco nawilżająca w przypadku mojej suchej skóry.
    Zalety:
    • wygładza
    • rozświetla
    Wady:
    • małe nasączenie esencją
    • za gruba tkanina
    • za duży rozmiar płachty
    • słabe nawilżenie
    • słabo trzyma się skóry, zjeżdża i migruje
  • 28 kwietnia 2025 o 10:20
    swietna
    Moja ulubiona maska od Kimoco. Daje mojej cerze dobre nawilżenie, wygładzenie, nie powoduje pieczenia. Płachta ma dużo esencji, jeśli trochę mi jej zostaje w opakowaniu to trzymam ją w lodówce i następnego dnia smaruję nią twarz.
  • 10 kwietnia 2025 o 0:18
    moja ulubiona maska w płachcie
    Dobrze nawilża i wygładza. Maseczka nie zsuwa się z twarzy, a po ściągnięciu produkt się nie roluje. Produkt dostępny w dobrej cenie, szczególnie na promocji. Po zużyciu maseczki w opakowaniu zostaje jeszcze pełno serum, które można albo wetrzeć w skórę albo włożyć do lodówki i używać przez kolejne dwa dni pod krem. Przy regularnym stosowaniu zdecydowanie widać poprawę nawilżenia skóry. Mój ulubieniec jeżeli chodzi o maseczki w płachcie.

Zobacz także inne Maseczki w płachcie