Dezodoranty i antyperspiranty

Nivea Black & White Invisible Pure, Antiperspirant Stick 5 in 1 Antyperspirant w sztyfcie

saajko
    4 lutego 2023 o 12:49
    mokra pacha
    Jest to zdecydowanie najgorszy antyperspirant jaki miałam okazję używać, a przetestowałam ich już dość sporo. Produkt w ogóle nie działa, nie spełnia swojego zadania, chwilę po użyciu czujemy już nieprzyjemną wilgoć pod pachami. Szczerze mówiąc lepiej jest już nie użyć wcale antyperspirantu niż użyć tego. Nie chroni w żaden sposób, jedynie pogarsza sytuację, nadaje się tylko do kosza.
  • 25 czerwca 2022 o 22:30
    chroni przed potem
    Chroni przed potem, nie zostawia śladów. Dla mnie jest za suchy. Używam go po depilacji pach depilatorem i wolałabym, żeby lepiej się rozprowadzał. Nie kruszy się. Nie działa 48h jak zapewnia producent ale na kilka godzin spokojnie wystarczy. Przyjemnie pachnie. Jest bardzo wydajny.
    Zalety:
    • działanie
    peppa5
    14 stycznia 2021 o 19:17
    Delikatny, ale skuteczny.
    Ostatnio bardzo polubiłam antyperspiranty w sztyfcie i jednym z ostatnich wyborów był właśnie ten od Nivea. Kupiłam go ze względu na to, ze miał nie zostawiać śladów na ubraniach. Żółtych nie zauważyłam na białym, lecz trochę brudzi czarne. Fakt, nie jest to bardzo widoczne, ale jednak. Jeśli chodzi o właściwości antyperspiracyjne to dla mnie są w porządku, działa przez cały dzień, jest również wydajny. Pomaga chronić przed nieprzyjemnym zapachem. Ma ładny "czysty" i nie drazniący zapach. Ogólnie jest w porządku.
    Zalety:
    • ładny zapach
    • chroni przed potem
    Wady:
    • zostawia lekkie ślady na czarnym