Chusteczki dla dzieci

Bobini Kids, Nawilżany papier toaletowy

• 13 lutego 2025 o 9:11
    BARDZO DOBRY
    Moje dziecko zawsze podczas dwójki ma podrażniona skórę dlatego musiałam przestawić się do czegoś delikatnego i trafiłam na ten papier toaletowy i nie ukrywam, że był to strzał w dziesiątkę. Bardzo ładnie pachnie a do tego jest delikatny i bardzo dobrze nawilżony. Dobrze oczyszcza skórę a do tego nie podrażnia i nie powoduje pieczenia. Wygodne opakowanie i dobre zamknięcie gwarantują wygodę w użytkowaniu.
    Zalety:
    • wygodne opakowanie
    • bardzo ładny zapach
    • super nawilżony
    • nie podrażnia
    iwonab1
    30 czerwca 2024 o 20:37
    Dobrze czyści i pachnie.
    Toaletowy papier nawilżany, kupiłam w drogerii Rossmann za coś ok 5 zł Opakowanie 50 sztuk, zamykane na klik dobrze chroni papier przed wyschnięciem. Piękny truskawkowy zapach, choć mnie bardziej przypomina zapach poziomki. Papier jest delikatny, zawiera ekstrakt z aloesu, rumianku i pantenol, który pielęgnuje skórę. Nie zawiera alkoholu i jest dobry, również dla wrażliwej skóry. Jest bardzo dobrze nawilżony i z łatwością sobie radzi z wyczyszczeniem pupy mojego dziecka, bez mocniejszego pocierania. Jedyne do czego mogę się doczepic to- to, że czasem podczas wyciągania z paczki się rozrywa, zwłaszcza przy otwieraniu nowego opakowania kiedy jest ono jeszcze pełne, ciężko wyciągnąć pierszą sztukę.
    Zalety:
    • Ładnie pachnie
    • Dobrze nawilżony
    • Plastikowe zamykanie, chroni przed wysychaniem
    • Nie zawiera alkoholu
    • Idealny do wrażliwych okolic intymnych
    Wady:
    • Rwie się
  • 26 kwietnia 2024 o 23:14
    Dobry mokry papier, zwłaszcza na wyjazdy
    W swoim domu zawsze mam mokre chusteczki. Nawilżany papier toaletowy kupuje głównie na wyjazdy że względu na możliwość spłukiwania w toalecie - poza domem czy w pociągu jest to dla mnie bardzo ważne. Tak też było tym razem. Ten papier kupiłam w drogerii Rossmann korzystając z jakiejś promocji. Produkt jest skierowany do dzieci i z tego powodu ma piękne, wesołe i kolorowe opakowanie. Podoba mi się plastikowe zamknięcie opakowania, sprawdza się o niebo lepiej niż te plastikowe naklejki, papier nie wysycha nawet przez dłuższy czas. Listki są typowe dla papieru, rozmiarowo ok, papier jest dobrze nasączony. Ma bardzo ładny truskawkowy zapach, może trochę syntetyczny, ale naprawdę przyjemny. Listki wyciągają się zazwyczaj pojedynczo, ale trzeba uważać, gdyż są dosyć delikatne - mi parę razy zdarzyło się porwać podczas wyciągania. Co do oczyszczania nie mam żadnych zarzutów. Pomaga zachować higienę, dobrze oczyszcza, jednocześnie jest delikatny dla skóry, nie powoduje uczuleń ani podrażnień. Ma również dobry skład bez kontrowersyjnych składników, jest biodegradowalny oraz może być spłukiwany w toalecie. To dobra propozycja, ale dla mnie osobiście bardziej na wyjazdy. Do użytku codziennego wolę chusteczki. Ale ten papier jest w porządku i myślę że kupiłabym go ponownie.
    Zalety:
    • można spłukać w toalecie
    • dostępność (drogeria Rossmann)
    • plastikowa klapka zabezpieczająca opakowanie
    • papier jest dobrze nasączony
    • truskawkowy zapach
    • wyciąga się pojedynczo
    • dobrze oczyszcza
    • nie podrażnia, nie uczula
    • delikatny i łagodny skład
    Wady:
    • listki kilka razy mi się porwały, są dosyć delikatne
  • 16 grudnia 2023 o 17:00
    Łagodny
    Papier bardzo miły w dotyku. Nie podrażnia, dobrze myje, a przy tym jest wydajny. Dla mnie najważniejsze jest właśnie to, żeby mokry papier był jak najłagodniejszy, przy wyciąganiu nie rozrywały się listki i przy okazji wielkość listka, żeby była w sam raz. I tutaj tak właśnie jest, pomimo, że to papier dla dzieci. Mi bardzo przyjemnie korzystało się z tego produktu i na pewno jeszcze do niego wrócę.
    Zalety:
    • łagodny
    • wielkość listka
    • nie rozrywają się listki
    • bardzo przyjemny w dotyku
    mm2991
    3 kwietnia 2023 o 6:04
    Bardzo dobra jakość
    Papier nawilżany kupiłam dla dzieci w drogerii Rossmann. Opakowanie bardzo ładne jeśli chodzi o szatę graficzną - kolorowa dziecięca. Opakowanie zamykane oprócz taśmy plastikowe zamknięcie co jest bardzo praktyczne - wiadomo że nic nie wyschnie. Papier bardzo łatwo się wyciąga, pojedynczo i przede wszystkim nie rwie się, a zapach jest bardzo przyjemny. Papier dobrze oczyszcza skórę, nie podrażnia nie powoduje alergii. Produkt wydajny.