Podkłady

Maybelline New York SuperStay, Active Wear 30H Foundation Kryjący podkład do twarzy

Maybelline SuperStay Active Wear Podkład 06 Fresh Beige
Maybelline Super Stay Active Wear 30H Podkład do twarzy 20 Cameo Cameo 30 ml

Nasi użytkownicy zostawili 71 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

qiniaaa
    13 kwietnia 2025 o 9:48
    Podkład kryjący, ale ciężko go pokochać
    Ten podkład ma swoje plusy, ale nie jest bez wad. Na pewno trzeba mu przyznać, że ma bardzo dobre krycie – radzi sobie z niedoskonałościami, zaczerwienieniami i przebarwieniami bez potrzeby nakładania dodatkowych warstw. Wykończenie jest naprawdę ładne – matowe, ale nie płaskie, skóra wygląda gładko i dość świeżo. Zastyga szybko, co może być zarówno plusem, jak i minusem – z jednej strony trzyma się dobrze przez cały dzień, ale z drugiej trzeba go szybko rozprowadzać, bo inaczej mogą zostać plamy. Aplikacja nie należy do najłatwiejszych, szczególnie jeśli nie ma się wprawy – potrafi się mazać albo zbierać w jednym miejscu. Minusem jest też to, że potrafi ciemnieć po nałożeniu, więc warto to wziąć pod uwagę przy doborze odcienia. Nie jest to lekki podkład – czuć go trochę na twarzy, więc może nie każdemu podejść na co dzień.
    Zalety:
    • trwały
    • matowy
    • kryjący
    Wady:
    • ciemnieje
    • drogi
    • szybko zastyga
    • ciężko sie go nakłada
    syl_maj
    8 kwietnia 2025 o 16:46
    Genialny podkład!
    Po opiniach widzę, że ten podkład albo się kocha albo nienawidzi - ja go kocham. Dużo zależy oczywiście od pielęgnacji i od rodzaju cery. Ja mam cerę normalną, bez większych problemów a moja pięlęgnacja skupiona jest przede wszystkim na nawilżaniu i ochronie bariery hydrolipidowej. U mnie ten podkład wygląda przepięknie. Jego krycie jest średnie, ale można budować do mocnego - jestem w stanie uzyskać podobny efekt do Double Wear. Skóra wygląda nieskazitelnie, gładko, nic się nie waży, nie zbiera w zmarszczkach ALE! może podkreślać suche skórki, dlatego ważne jest dobre nawilżenie. Jest to podkład zastygający, więc w ciągu dnia nic się nie ściera, nie przemieszcza, cały dzień wygląda świeżo. Pudru używam tylko pod oczami i w strefie T. Nie wiem czy ktokolwiek jest w stanie przetestować te 30h trwałości, które obiecuje producent (kto nosi podkład przez 30h skoro doba trwa 24h??), ale takie standardowe 8-10h wygląda naprawdę świetnie. Jeśli chodzi o kolor, to niestety nie do końca trafiłam bo wybrałam 05 i jest to dosyć różowy odcień, później zobaczyłam, że 03 ma żółte tony, więc zdecydowanie byłby dla mnie lepszy. Mimo to podkład ten kolorystycznie dopasowuje się do odcienia skóry i po nałożeniu na szczęście nic mi się nie odcina i ogólnie kolor wygląda dobrze. Buteleczka jest szklana, ciężka, bardzo ładna i elegancka - zdecydowanie wolę takie opakowania niż plastikowe tubki. Cena stacjonarnie dosyć wysoka, ale w internecie można znaleźć zdecydowanie taniej. Minusów tak naprawdę nie widzę, sprawdza mi się super i na pewno kupię kolejne opakowanie tylko już w innym odcieniu,
  • 3 kwietnia 2025 o 9:00
    Mój ulubieniec!0
    Maybelline New York SuperStay Active Wear 30H Foundation to podkład, który zachwyca swoim kryciem i trwałością. Doskonale stapia się ze skórą, tworząc matowe wykończenie bez efektu maski. Jest wyjątkowo odporny – utrzymuje się przez cały dzień, nie ściera się i nie zapycha porów, co sprawia, że jest idealnym wyborem dla osób poszukujących niezawodnego makijażu. Dzięki lekkiej, ale dobrze kryjącej formule, skóra wygląda świeżo i nieskazitelnie. Jeśli szukasz podkładu, który sprosta intensywnemu dniu, to właśnie ten! ????
    Zalety:
    • szklane opakowanie
    • krycie
    • wygląd na skórze
    Wady:
    • mogłoby być więcej kolorów, więcej jasnych
  • 17 marca 2025 o 19:37
    Maybelline New York SuperStay, Kryjący podkład do twarzy
    Podkład można kupić w szklanym opakowaniu, co dla mnie jest wielkim plusem. Jest drogie w odczuciu. Jednak pompka bardzo szybko się zapycha. Trzeba uważać, bo podkład może iść bokiem. Podkład dobrze rozprowadza się na twarzy. Trzeba z nim pracować szybko, ponieważ zastyga. Podkład maskuje niedoskonałości, ma bardzo dobre krycie. Trzeba wybrać jaśniejszy odcień, bo podkład szybko oksyduje i na skórze jest ciemniejszy. Dobrze współgra z pudrem i bronzerem (nawet kremowym).
  • 15 marca 2025 o 20:36
    całkiem ok
    Ten podkład ma swoje plusy i minusy. Z jednej strony jego konsystencja jest naprawdę przyjemna – łatwo się nakłada, dobrze blenduje i daje ładne, naturalne wykończenie. Krycie też jest na dobrym poziomie, a skóra wygląda zdrowo i gładko. Niestety, ma tendencję do ciemnienia na twarzy, co może być problemem, zwłaszcza jeśli nie dobierze się idealnego odcienia. Ale mimo to jest całkiem spoko. Nie wiem czy kupię go ponownie, gdyż za taką cenę oczekuje czegoś lepszego.
    Zalety:
    • Dobrze się bleduje
    Wady:
    • ciemnieje
    • drogi