Pomadki i szminki

Bell Kiss Lipstick 04 Błyszcząca pomadka do ust, 3,8g
Bell Nawilżająca Pomadka do Ust Kiss Lipstick 05 Gorgeous

• 4 października 2024 o 20:42
    Moje usta ją polubiły
    Ta pomadka to kolejny kosmetyk który jest w asortymencie Biedronki i w który musiałam się zaopatrzyć bo szukałam takich które nadają się na codzień ale też na różne ważniejsze lub mniej ważne okazje bo lubię mieć ładnie pomalowane i podkreślone usta a dzięki niej nabrały one nowego wymiaru i blasku bo szminka mieni się pięknym połyskiem i każdy makijaż z jej użyciem nabiera charakteru,pomadka ma lekką konsystencję a kolor 01 który wybrałam jest bardzo neutralny i w odcieniu nude i jak nazwa wskazuje jest delightful a więc zachwyca a przy tym świetnie nawilża usta, zapach jest bardzo przyjemny i kwiatowy a jeśli chodzi o trwałość to trzeba powtarzać aplikację dość często ale sądzę że to normalne w przypadku pomadek, ilość produktu jest na tyle spora że wystarcza na bardzo wiele użyć ale zakupię kolejną lecz w innym odcieniu by móc sprawdzić czy równie dobrze ozdabia usta a wiem jedno że naprawdę warto bo jest ona dobra jakościowo i naprawdę korzystna cenowo więc polecam.
    Zalety:
    • Bardzo dobra jakościowo pomadka w korzystnej cenie
    Wady:
    • Nie wymienię
    Inne
  • 31 marca 2024 o 16:37
    Piękny kolor dobra jakość
    Produkt zakupiony w markecie ma urocze błękitne opakowanie owocowy zapach przyjemną lekką konsystencję pomadka ma chłodny jasny różowy kolor z złotymi drobinkami na ustach nadaje elegancki satynowy blask ,Wybrany odcień 01 Delightful rzyznam że dawno żadna pomadka nie zaskoczyła mnie tak ładnym kolorem.
    Zalety:
    • Dostępność
    • Konsystencja
    • Pigmentacja
    • Krycie
    • Komfortowa w noszeniu
    • Piękny kolor o satynowym blasku
    • Dobra trwałość
  • 19 września 2022 o 13:39
    Długo utrzymująca się pomadka o kremowej konsystencji
    Do zakupu skłonił mnie jeden z kolorów pomadki Bell, już po pierwszym użyciu zauważyłam, że pomadka jest kremowa, posiada mocny pigment, który równomiernie rozkłada się na ustach. Nie trzeba nakładać dużej ilości produktu, by kolor był jednolity i nasycony, dzięki temu produkt nie migruje po twarzy. Jest to ważne, gdyż w związku z wietrzną pogodną, włosy często powiewają wokół twarzy. Utrzymuje się dłuższy czas, wiadomo podczas np. picia, czy jedzenia się ściera, ale formuła pozwala na szybkie poprawki. Produkt posiada bardzo przyjemny zapach, który nie jest przesadzony, znika zaraz po nałożeniu, więc nie jest wyczuwalny, co w produktach do ust jest bardzo dużą zaletą. Zdecydowanie sięgnę po inne kolory tej szminki. Jest ona szeroko dostępna w sklepach, ponieważ nie jest to produkt limitowany bardzo łatwo ją dostać. Opakowanie jest klasyczne, nie stwarza problemów podczas użytkowania produktu.
  • 12 lipca 2022 o 10:32
    W niskiej cenie piękny kolor i nawilżenie
    Pomadka Bell Kiss zakupiłam standardowo w biedronce w cenie 9.99zl Jest to pierwsza Pomadka od bell, więc jestem miło zaskoczona jej kolorem i nawilżeniem na ustach. Dodatkowo ma delikatne drobinki na sobie ale na ustach są niewidoczne. Dobrze się nią rozprowadza na ustach, jednak minusem jest jej trwałość, szybko się ściera. Mimo to za tą cenę nie narzekam i polecam. Ma ładne opakowanie I dodatkowo występuje w kilku odcieniach.
    Zalety:
    • Nawilżenie
    • Kolor
    Wady:
    • Szybko się sciera
  • 30 czerwca 2022 o 21:10
    Super
    Świetny produkt w niskiej cenie. Pomadka dostępna jest w stałej ofercie w Biedronce. Bardzo ładnie prezentuje się na ustach. Ładnie je nabłyszcza. Jest niezwykle komfortowa na ustach. Posiada przyjemny zapach. Dostępna w kilku, ładnych kolorach. Zostałam skuszona przez wiele pozytywnych opinii na TikToku. Pomadka zamknięta w ładnym opakowaniu. Jest wydajna. Idealna do codziennego makijażu.