Szampony do włosów

Artego Szampon Do Włosów Farbowanych 02 Color Glow Shampoo 250 ml

• 13 maja 2025 o 22:11
    Przeciętny
    Wykorzystał/a:kilka próbek
    Otrzymałam sporo próbek tego produktu Chciałam się do niego przekonać. Szukałam czegoś co odżywi moje włosy, odświeży i zadba o kolor ale też wygładzi i nada im zdrowy lśniący wygląd. Niestety szampon okazał się totalnie przeciętny, nie robi nic nadzwyczajnego. Dobrze domywa włosy. I tyle. Pachnie delikatnie. Pieni się przeciętnie.
    Zalety:
    • Przyjemny delikatny zapach
    • Dobrze domywa
    Wady:
    • Przeciętny
    • Drogi
    • Bez efektów
  • 24 lipca 2021 o 23:29
    Pachnie salonem fryzjerskim
    Miałam tubkę travel size 30 ml, która wystarczyła mi na 3 użycia. Szampon był koloru piaskowego i pachniał jak szampony używane w salonach fryzjerskich. Myje tak sobie i słabo się pieni. Nie jest to produkt do którego wrócę, który by mnie czymkolwiek zaskoczył czy posiadał jakikolwiek atut przez który sięgnęłabym po niego ponownie. Nie polecam
  • 13 maja 2021 o 11:09
    Dobry dla włosów farbowanych
    Używa od:próbka
    Od wielu lat regularnie rozjaśniam włosy i zależy mi na tym, aby kolor zachowywał się jak najdłużej. Zdecydowałam się na przetestowanie małej pojemności produktu (30ml), aby zdecydować, czy zakupić pełnowymiarową jego wersję. Szampon ma delikatną, żelową konsystencję. Dość łatwo się pieni i rozprowadza na całej długości włosów. Zapach jest obłędny, taki jak profesjonalnych produktów używanych przez fryzjerów i utrzymuje się na włosach również po ich wysuszeniu. Nie ma również problemów z rozczesaniem włosów po użyciu szamponu. Zauważyłam jednak, że włosy po kilkukrotnym umyciu nim stały się lekko przesuszone, a już samo rozjaśnianie pozbawia ich odpowiedniego nawilżenia. Dlatego też mimo licznych zalet nie zdecyduję się na pełnowymiarową wersję tego szamponu.
    Zalety:
    • łatwo się rozprowadza
    • dość wydajny
    • piękny zapach, utrzymujący się po wysuszeniu włosów
    Wady:
    • skład
    • brak nawilżenia włosów
    Najlina
    29 kwietnia 2021 o 18:36
    Włoski styl pielęgnacji
    Szampon ma obłędnie kwiatowy zapach i jest bardzo przyjemny w użyciu. Ma lekko żelową konsystencję, dobrze się pieni, wystarczy rozetrzeć niewielką ilość w dłoniach i myć skórę głowy. Dobrze myje skalp, nie podrażnia i nie wysusza. Łatwo się spłukuje. Zapach po umyciu się utrzymuje co jest dużym plusem. Włosy po umyciu są miękkie i błyszczące, kolor nasycony i ożywiony. Bardzo dobry szampon do farbowanych i rozjaśnianych włosów.