Szampony do włosów

Schauma Srebrne Refleksy, Szampon redukujący żółte refleksy

Schwarzkopf Schauma Szampon do włosów Srebrne Refleksy 250ml

Nasi użytkownicy zostawili 24 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

EwaKK11
    26 sierpnia 2023 o 14:17
    Skuteczny
    Moja mama używa go przy platynowym blondzie. Jestem szatynką ale i ja sięgam po niego od czasu do czasu, ponieważ bardzo ładnie chłodzi kolor i nadaje moim włosom eleganckiej srebrzystości. Kolor szamponu fioletowy - trzeba nakładać z rozwagą, żeby nie pobrudzić ubrań, ręcznika itp. Nie nakładać zbyt dużo, bo szampon w zbyt dużej ilości ciężko dobrze dopłukać i można sobie zrobić fioletowe zakola. To raczej taka okazjonalna płukanka, gdy chcemy poprawić kolor włosów. Do codziennego użytku na pewno się nie nadaje, ponieważ ściera włosy, wysusza. Włosy stają się szorstkie i plączące. Szampon doskonale sprawdza się w swojej roli, więc polecam wypróbować.
    Zalety:
    • spełnione obietnice, pięknie tonuje, chłodzi kolor
    • doskonały do utrzymania efektu platynowego blondu bądź innego chłodnego koloru
    • ładnie pachnie
    • niedrogi
    Wady:
    • wysusza, ściera włosy
  • 22 kwietnia 2022 o 17:39
    naszczęście nie robi krzywdy
    po złych doświadzeniach z tego typu szamponami pomyślałam że dam I'm ostateczną szanse , każdy taki przeciw żółceniu powodował u mnie siwe włosy jak u czarownicy :D a do tego wysuszały okrunie . ten szampon jest troche delikatniejszy , nie męczy włosów , oczyszcza ,lekko wysusza ale to już tak mają takie szampony , ładnie pachnie , żółty odcień błyskawicznie znika wiec spełnia zadanie
    Zalety:
    • efekt
    • oczyszcza
    • eliminuje żółty odcień
    Wady:
    • lekko wysusza
  • 13 grudnia 2021 o 8:38
    Włosy bez zmian
    plusy: + dobrze się pieni + w miarę przyjemny zapach + dosyć gęsta konsystencja + dobrze oczyszcza minusy: - plącze - wysusza - nie wpływa na poprawę koloru włosów inne cechy, których nie biorę pod uwagę przy ocenie: - bardzo niska dostępność - z opakowania wylewa się za dużo produktu - niezbyt wydajny
  • 21 listopada 2020 o 17:37
    Bardzo dobry szampon
    Jak dla jest to jeden z lepszych szamponów jaki stosowałam na niwelowanie żółtej barwy która jest na włosach farbowanych jasnych. Jest skuteczny, cena przystępna, ładnie pachnie i odpowiednio się pieni. Jestem bardzo zadowolona z niego i napewno pozostanie u mnie na dłużej
  • 16 lipca 2020 o 17:45
    Najlepszy !
    Ten szampon jest najlepszy jaki może być do włosów blond. Niweluje żółty kolor, nadaje włosa chłodny odcień. Każda blondynka marząca o białych włosach powinna mieć go w domu. Dla mnie najlepszy , żaden inny szampon nie sprawdził mi się tak jak ten. Używam go raz na 2 tyg dla podtrzymania koloru. Polecam !
    Zalety:
    • Niweluje żółty odcień
    • Nie przesusza
    • Wydajny
    • Niska cena
    Wady:
    • Trudno dostępny