Balsamy do ciała

Fluff Superfood, Happy Body Cloud Illuminating (Rozświetlająca chmurka do ciała)

Bodyland.pl
Fluff Fluff Rozświetlająca Chmurka Do Ciała 150g
Fluff Rozświetlająca Chmurka do Ciała 150g

• 8 listopada 2024 o 15:50
    Rozświetlająca chmurka dla skóry pełnej blasku
    Fluff Superfood Happy Body Cloud Illuminating to produkt, który zmienia zwykłą pielęgnację ciała w wyjątkowy rytuał! Ta rozświetlająca chmurka ma lekką, puszystą konsystencję, która rozprowadza się po skórze jak aksamitny welon, zapewniając nie tylko nawilżenie, ale również subtelne rozświetlenie. Skóra po jej aplikacji wygląda zdrowo i promiennie, a delikatne drobinki nadają jej piękny blask, idealny na specjalne okazje lub gdy chcemy czuć się wyjątkowo każdego dnia. Balsamik szybko się wchłania, pozostawiając skórę gładką, miękką i nawilżoną, bez tłustego czy lepkiego efektu. Jej formuła wzbogacona jest o naturalne składniki odżywcze, które pielęgnują skórę, nadając jej zdrowy wygląd.
  • 3 września 2023 o 23:04
    Brokatowe nawilżenie
    ta chmurka to dla mnie cudo! bardzo przyjemnie aplikuje ją się na skórę, i odrazu czuć nawilżenia oraz daje lekkie uczucie przyjemnego zimna w nakladaniu + po nałożeniu daje piękny blask drobnego złotego brokatu!
    Zalety:
    • odrazu uczucie nawilżenia
    • estetyczne opakowanie
    • brokat
    SandriQ
    14 czerwca 2023 o 11:37
    Ma kilka niedociągnięć,ale nie skazuję go na porażkę
    Fluff to marka z naturalnymi składami,bogatą ofertą. Jest mi dobrze znana i miałam z nią już do czynienia z mieszanymi odczuciami. Plastikowy słoik kryje 150 ml produktu.Zabarwiono go na pastelowy błękit i zakończono białą nakrętką.Opakowanie posiada nieznaczną grafikę oraz opisy. Kosmetyk zabezpieczono przed zmarnowaniem plastikową nakładką. Zapach trudno określić,z jednej strony taki kosmetyczny,przeciętny ,a z drugiej wyczuwam jakąś kwiatową nutę.W odczuciu nie powala. Producent reklamuje,że produkt to chmurka do ciała ,więc odrazu mi się z tym skojarzyła formuła bardzo lekka i puszysta,a realnie jest to konsystencja budyniu. Ma jasny kolor przez co widać w niej mnóstwo zatopionych subtelnych, złotych drobinek. Kosmetyk nie jest ciężki ,po nałożeniu odrazu staje się rzadszy i łatwo się go rozsmarowuje. Daje taki kojący,mokry efekt na skórze,ale potrzebuje czasu,żeby się wchłonąć.Iskierki natomiast dodały skórze blasku i atrakcyjności. Jednak,gdy dałam więcej produktu na skórę to się nieprzyjemnie lepił,a tego nie lubię w produktach. Nałożony wieczorem po kąpieli,efekt rozświetlenia dalej był widoczny i brokat dalej ozdabiał ciało. Dla mnie to dobra alternatywa dla olejków z brokatem,które uwielbiam używać wiosną i latem,ale najczęściej są tłuste,trudno je zmyć z dłoni i trzeba znaleźć więcej czasu na nakładanie rankiem. Pomimo paru niedociągnięć ja go jeszczę kupię. Ogólnie jest przeciętnie wydajny,a jego cena standardowa nie jest wywindowana. Z Rossmanna został wycofany,ale widziałam go w Superpharm.W internecie jest pełno ofert sprzedaży.
    Zalety:
    • Pomyślano o zabezpieczeniu wnętrza,lekki,efekt na skórze,alternatywa dla tłustych olejków z brokatem,dostępność internetowa,delikatnie nawilża i wygładza,wygodne opakowanie
    Wady:
    • Może się lepić,dostępność stacjonarna,zapach,długo się wchłania
  • 20 stycznia 2023 o 9:06
    Chmurkowy koszmarek
    Skuszona cudownymi recenzjami influencerek postanowiłam wyprobować. Akurat było wczesne lato, zbliżały się różne okazje do upiększenia się troszkę bardziej niż na co dzień - więc długo nie myśląc pobiegłam do drogerii po ten cudowny produkt. Pierwsze wrażenie: konsystencja - no w końcu coś innego! Faktycznie wyglądem przypomina chmurkę ale dopracowałabym tę konsystencję żeby była bardziej lekka i delikatna jak chmurka. zapach - zapach przepięknych perfum, tak mi się kojarzy. Bardzo ciepły i kobiecy z wyczuwalnymi nutami prosecco. pyłek - drobinki mogłyby być troszkę drobniejsze i subtelniejsze ale są ok Po pierwszym nałożeniu było ok ale produkt nie wchłania się wystarczająco i zostawia lepką warstwę. Wygląda to nieładnie i jak się dotknie skórą o skórę to robią się takie jakby plamy jakby produkt nie był rozprowadzony dokładnie. Widać to w każdym razie. Koniec końców skóra wyglądała na zdrową, nawilżoną i rozświetloną, produkt utrzymywał się długo na skórze. Po kolejnych użyciach zauważyłam, że po jakimś czasie od nałożenia produkt się roluje. Strasznie to wygląda. Robią się wałeczki które widać na skórze i jest to bardzo niepożądane w tego typu produktach. Chmurka ostatecznie stoi w kącie, spróbuję ją zużyć pomalutku ale no...ciężko. Spróbować warto bo to coś innego ale mogliby ją bardziej dopracować.
    • innowacyjna konsystencja
    • efekt rozświetlenia i nawilżenia
    Wady:
    • roluje się
    • lepi się
    • jest tłustym produktem i robi ślady
  • 3 sierpnia 2022 o 10:33
    Chmurka do ciała Fluff
    Chmurka do ciała Fluff jest przyjemnym i fajnym kosmetykiem. Ma konsystencję mięciutkiej chmurki i szybko się wchłania w skórę. Jest to zdecydowanie mój faworyt wsród kosmetyków Fluff.
    Zalety:
    • Zapach i konsystencja chmurki.