Balsamy do ciała

Organique Shea Butter Body Balm Balsam do ciała z masłem shea

• 10 lipca 2021 o 14:11
    Ratunek dla suchej skóry
    Fenomenalny balsam do ciała! Moja skóra jest po nim maksymalnie nawilżona i odżywiona. Używałam wielu zapachów, ale najbardziej podoba mi się mleczny - przywodzi mi na myśl czystą naturę. Ogromny plus za wydajną konsystencję produktu.
    Zalety:
    • Nieziemski, mleczny zapach
    • Prawie w 100% naturalny skład
    • Odżywcze, roślinne olejki
    • Wydajny
    • Duży wybór zapachów
    • Na zimę i na lato, dla spragnionej odżywienia skóry
    U konsultantki
  • 14 marca 2021 o 12:05
    Ideał
    Jeśli ktoś lubi tłuste, odżywcze balsamy to ten pokocha. Stosowałam już prawie wszystkie zapachy. Każdy ma w sobie coś ujmującego. Miałam dłuższa przerwę w jego stosowaniu ale wróciłam do niego podczas kuracji retinoidami. Teraz podczas kuracji moja skóra jest nadwrażliwa na wszystkie kosmetyki co jest zrozumiałe. Natomiast na balsam marki Organique zawsze można liczyć. Zawsze nakładam go grubą warstwą na skórę zaraz po kąpieli. Skóra na drugi dzień jest mięciutka, odżywiona, czasami nadal pięknie pachnie. Uwielbiam ten balsam bo widać, ze działa na skórę i nie pozostawia „warstwy” na skórze, która się spłukuje przy następnym kontakcie z wodą. Balsam zawiera w sobie wosk pszczeli, olej z awokado i z pestek winogron. Jedynym minusem, może być dla kogoś konsystencja, ponieważ jest to twarda bryłka ale zaraz rozpuszcza się w ciepłych dłoniach i zamienia w olej. Osobiście mi to nie przeszkadza bo działa świetnie.
    Zalety:
    • zapachy
    • skład
  • 17 sierpnia 2020 o 8:00
    Rewelacyjne nawilżenie
    Jestem zakochana w maśle shea wiec jak widzę jakiś produkt z tym składnikiem to od raZu go kupuje. Organique balsam mnie nie zawiódł ,pachnie przepięknie właśnie masłem shea a wiec dość intensywnie i mdło ale mi się ten zapach podoba ,cudownie nawilża od pierwszej warstwy,szybko się wchłania i powoduje fajna powłoczką nabłyszczenia i nawilżenia,uwielbiam ten efekt i zapach który utrzymuje się naprawdę dluZszy czas ,co ważne balsam ten przystosowany jest to skory wrażliwej a moja zdecydowanie taka jest i przy użyciu tego balsamu czuje wręcz taki okład chlodZacy na moja wrażliwa miejscami skore na ciele ,wydajność jest uwarunkowana tym jakiej ilości na codzień używamy balsamu ja smaruje głównie swoje długów nogi spora ilością balsamu i w dzień i na noc ale i tak na miesiąc starczyło także uważam ze to całkiem niezły wynik
  • 26 kwietnia 2020 o 11:25
    Uwielbiam
    W małym opakowaniu zawarta jest sama dobroć, balsam jest dostępny w różnych zapachach, choć fajnie by było wprowadzić jeszcze inne zapachy, miałam je wszystkie. Są cudne, szybko się wchłaniaja i niesamowicie nawilzaja na dwa dni - tak czułam to na sobie.
    Zalety:
    • Bardzo dobrze się rozsmarowuje, szybko się wchłania, pięknie pachnie, można go kupić na wagę w wielorazowym opakowaniu, cudnie nawilża na max dwa dni.
    Wady:
    • Cena jest wysoka ale za taką jakość warto tyle zapłacić.
  • 19 marca 2020 o 19:18
    Imprerial wood
    Mam wersje jak w tytule i niestety balsam nie przypadł mi do gustu ze względu na zapach, ktory jest intensywny i pachnie jak kadzidło. Poza tym baalsam ma postać twardą i musiny wygrzebac jakims patyczkiem niewielką ilość, rozgrzać w dłoniach, wtedy sie rozpuszcza i nakładamy na skórę. Jak dla mnie to zajmuje zbyt wiele czasu i nie sprawia przyjemnosci takie wydziubywanie balsamu.
    Wady:
    • Inensywny zapach
    • Trwarda forma