Peelingi do ciała

Rituals The Ritual of Mehr, Body Scrub Peeling do ciała

• 6 kwietnia 2025 o 15:23
    Zdecydowanie warty zakupu
    Rituals ma zdecydowanie najlepsze peelingi do ciała. Ten z serii Of Mehr według mnie zapachowo jest brzydszy od pozostałych, ale i tak ładnie pachnie. Tak mocno pomarańczowo- cytrusowo- korzennie, ciepło. Produkt wydajny. Podoba mi się, że jest olejkowy. Bardzo dobrze złuszcza martwy naskórek. Ciało po jego użyciu jest jak pupka niemowlęcia. Gładkie, nawilżone, miękkie, cudowne. Peeling drobnoziarnisty, ale tych ziarenek jest całe mnóstwo i przez to wydaje się gruboziarnisty. Po aplikacji tego produktu nie trzeba balsamu, bo ciało jest odpowiednio natłuszczone. Opakowanie również cieszy oko. Szkoda, że kosmetyk ten jest drogi. Ja zawsze poluję na promocje.
  • 27 lutego 2025 o 20:20
    Cudowny peeling od Rituals
    Ach, co to za zapach! Cudo! Ale od początku… Kupiłam ten produkt w zestawie z pianką i balsamem w ramach prezentu (dostałam voucher do Sephory), bo już od dłuższego czasu docierały do mnie informacje jakie to produkty z Rituals są świetne i pięknie pachną, jednak należą do tych z wyższej półki cenowej. Skusiłam się i nie żałuję, bo zapach jest piękny, peeling skuteczny, bo skóra jest dobrze oczyszczona i nie ma podrażnień. Jest w tym odrobina poczucia luksusu, przynajmniej dla mnie, bo trochę szaleństwem używać ciągle peelingów po 75 zł za 250 g. To jest bardziej fanaberia, dla przyjemna.
    • Estetyczne i wygodne opakowanie
    • Nie podrażnia
    • Dostępność
    Wady:
    • Cena (regularna: 75 zł)
  • 12 lutego 2025 o 18:41
    Luksusowy Peeling do Ciała dla Twojego Domowego Spa!
    Rituals The Ritual of Mehr Body Scrub to produkt, który kocham całym sercem! Żółta seria Ritual of Mehr zachwyca powalającym zapachem, który sprawia, że każda chwila pielęgnacji staje się wyjątkowym doświadczeniem. Peeling do ciała nie tylko pięknie pachnie, ale również doskonale złuszcza skórę, pozostawiając ją gładką i miękką. Niestety, jak wszystkie produkty Rituals, jest to dość drogi produkt, dlatego używam go raz na jakiś czas, robiąc sobie mini domowe spa z aromaterapią. Oczywiście, mam więcej produktów z tej serii, w tym zapach w sprayu do mieszkania i samochodu, aby cieszyć się tym niesamowitym zapachem na co dzień.
    Zalety:
    • Powalający, luksusowy zapach
    • Doskonałe złuszczanie skóry
    • Pozostawia skórę gładką i miękką
    • Idealny do domowego spa i aromaterapii
    • Wysoka jakość produktu
    Wady:
    • Wysoka cena
    Kxi2222
    28 stycznia 2025 o 19:09
    Cudo
    Peeling jak najbardziej spełnia moją oczekiwania. Pozostawia skórę gładką i miękką. Jeszcze nie spotkałam się z tego typu produktem. Nie dość że ma piękny zapach który kojarzy mi się z latem i plaża, to tak dobrze nawilża skórę że nie potrzebuje czasem nakładać balsamu po kąpieli. Ma duże drobinki więc nie potrzeba go dużo więc jest bardzo wydajny. Zapach na skórze utrzymuje się bardzo długo. Bardzo polecam ten produkt.
    • Formuła
    • Dobre nawilżenie
  • 11 lipca 2024 o 17:34
    Odświeżenie i Luksus
    Rituals The Ritual of Mehr Body Scrub to niesamowity produkt, który naprawdę robi różnicę w mojej rutynie pielęgnacyjnej. Po kilku użyciach zauważyłam, że moja skóra stała się znacznie gładsza i bardziej promienna. Scrub ma cudowny, energetyzujący zapach, który długo utrzymuje się na skórze, co sprawia, że każda kąpiel to prawdziwa przyjemność. Konsystencja jest idealna – ani za gruba, ani za rzadka, dzięki czemu łatwo się aplikuje i zapewnia równomierne złuszczanie. Dodatkowo, po użyciu skóra jest nie tylko gładka, ale także nawilżona, co jest dużym plusem. Eleganckie opakowanie dodaje produktowi odrobinę luksusu i sprawia, że świetnie nadaje się na prezent. Jestem naprawdę zadowolona z efektów i polecam ten scrub każdemu, kto szuka skutecznego i przyjemnego w użyciu produktu do pielęgnacji ciała.
    Zalety:
    • Skuteczne złuszczanie: Produkt doskonale usuwa martwy naskórek, pozostawiając skórę gładką i odświeżoną.
    • Nawilżenie: Po użyciu skóra jest nie tylko gładka, ale również nawilżona dzięki zawartym w składzie olejkom.
    • Zapach: Energetyzujący i długo utrzymujący się zapach sprawia, że każda kąpiel staje się relaksującym rytuałem.
    • Konsystencja: Idealna konsystencja, która łatwo się aplikuje i zapewnia równomierne złuszczanie.
    • Eleganckie opakowanie: Luksusowe opakowanie dodaje produktowi prestiżu i sprawia, że świetnie nadaje się na prezent.
    Wady:
    • Cena: Produkt może być uważany za dość drogi w porównaniu do innych peelingów dostępnych na rynku.
    • Dostępność: Może nie być łatwo dostępny we wszystkich sklepach stacjonarnych, co czasami zmusza do zakupu online.
    • Wydajność: Osoby używające peelingu regularnie mogą zauważyć, że produkt szybko się zużywa.

Zobacz także inne Peelingi do ciała