Szampony do włosów

Seboradin Szampon z naftą kosmetyczną

Seboradin With Cosmetic Kerosene Szampon do Włosów Pozbawionych Witalności 200ml
Seboradin With Cosmetic Kerosene
hairstore.pl
Inter Fragrances szampon z naftą kosmetyczną, przywraca włosom nawilżenie i blask, 200 ml
Bodyland.pl

• 1 marca 2019 o 17:25
    Trafny wybór
    Szampon Seboradin z naftą kosmetyczną rzucił mi się w oczy podczas zakupów w internetowej aptece. Sporządzanie samodzielnie mieszanki pielęgnacyjnej z nafty kosmetycznej, oleju rycynowego, żółtka i soku z cytryny wymagało więcej zachodu, więc jest to doskonała alternatywa dla kogoś kto potrzebuje szybkiego i skutecznego rozwiązania. Mi akurat pasuje to, że wysusza włosy, gdyż muszę je myć codziennie, bo pod koniec dnia są bez życia i całkiem nieźle się przy tym rozczesują. Włosy są lśniące i ładnie się układają, a szampon mimo niezbyt wielkiej pojemności - 200ml jest bardzo wydajny. Udało mi się go kupić w atrakcyjnej cenie 10,99zl więc chętnie do niego wrócę. Ogólnie jestem na tak!
    Zalety:
    • babcina receptura,
    • włosy są miękkie i lśniące, do tego łatwo się rozczesują,
    • włosy się tak szybko nie przetluszczają że względu na właściwości wysuszajace,
    • po wysuszeniu efekt push up,
    • szampon ładnie pachnie,
    • wydajność,
    Wady:
    • Wszystko było ok
  • 13 lutego 2019 o 9:07
    Bardzo dobry!!!
    Jedyny szampon po którym moje przetluszczajace włosy nie są na drugi dzień tłuste. Godny polecenia. Świetnie oczyszcza i dobrze się pieni. Nie zauważyłam żeby włosy były bardziej nawilzone ale i tak plus za doskonałe oczyszczanie.
    Zalety:
    • Skład
    • Konsystencja
    Wady:
    • Opakowanie trochę trudno otworzyc
    Ewciah
    2 listopada 2017 o 13:51
    dobry szmpon ale w połączeniu z balsamem
    Kosmetyki do włosów seboradin używam już od kilku lat, głównie na wypadanie włosów. Ostatnio jednak kondycja moich włosów bardzo się pogorszyła, zaczęły się łamać, rozdwajać, były matowe. Kupiłam, więc ten szampon i używam go razem z balsamem do włosów tej firmy (seria regenerująca) i jestem bardzo zadowolona. Oczywiście efekty widać dopiero po ok. dwóch miesiącach stosowania, włosy nie zregenerują sie z dnia na dzień. Po stosowaniu tego szamponu moje włosy rzeczywiście są bardziej lśniące, miękkie i mocniejsze. Jednak bez stosowania dodatkowo balsamu trudno jest rozczesać włosy. Zapach nie jest zbyt przyjemny ale można przywyknąć. Cena też nie jest niska (często jest w promocji w Super-pharm) jednak szampon jest wydajny i starcza na długo.
    Drogeria Super-Pharm
    Klutka
    27 grudnia 2015 o 12:24
    okropieństwo
    Miałam z tej serii balsam i szampon, balsam w tej chwili używam do golenia nóg zamiast pianki, zmiękcza bardzo włosy i przeciążał mi je tragicznie. Szampon, mimo tego, że używałam wiele serii seboradinu ten okazał się gniotem maksymalnym. 3 dni stosowania i pojawił się łupież. Nie wiem czy to przez przesuszenie czy przez jakąś substancję drażniącą, w każdym bądź razie nie polecam, od razu zmieniłam go na vichy. Używam tego produktu od: 1 miesiąca Ilość zużytych opakowań: 0 - po 3ch pierwszych użyciach trafił do kosza
  • 26 sierpnia 2014 o 18:16
    godny poecenia
    Do zakupu szamponu zachęciła mnie głównie jego "babcina" receptura. Zalety szamponu: przede wszystkim doskonale oczyszcza skórę głowy, nie podrażnia jej ani nie wysusza. Wygodne opakowanie, odpowiedni poziom pienienia podczas mycia. Wg mnie jest wydajny, wszystko zależy od tego kto i jak często myje włosy. Przy myciu raz na 2 lub 3 dni, wystarcza na około miesiąc użytkowania. Cudownie pachnie. Cytrynowo-sosnowy zapach utrzymuje się jeszcze długo po wysuszeniu włosów. Sam szampon nie zdziała cudów np moje przesuszone włosy nie są po nim nawilżone a ich końcówki pozostają nieco napuszone. Jednakże...po zastosowaniu maski z tej samej serii efekt jest zniewalający. Włosy są łatwe do rozczesania, przepięknie się układają, są sypkie, nawilżone, pachnące, błyszczące, nie widać zniszczonych końcówek. Po takim zestawie moje włosy są prawie idealne :) Jedynym istotnym minusem może być cena. Na stronce internetowej szampon w promocyjnym zestawie z mini maską kosztuje 18,50 zł, natomiast w aptece za sam szampon zapłaciłam 28,99 zł co już jest wg mnie bardzo wygórowaną ceną...