Balsamy do ciała

Ziaja Kozie mleko, Mleczko do ciała do skóry suchej i normalnej

Ziaja Mleczko do ciała Kozie Mleko 400 ml
Ziaja Kozie Mleko
Bodyland.pl
Ziaja Kozie mleko Mleczko do ciała 400ml
Apteka Polska APTE.PL
Ziaja Kozie mleko Mleczko do ciała 400ml

• Wczoraj o 16:25
    Do codziennej pielęgnacji
    Kozie mleko mleczko używam co około 3 tygodnie. Nakładam mleczko na całe ciało po kąpieli. Pachnie delikatnie, ale ładnie. Mleczko nałożone na skórę robi się mokre, wysycha w średnim czasie. Skóra po nim jest delikatna, miękka, nawilżona, ładnie pachnie. Do codziennej, rutynowej pielęgnacji jak najbardziej.
  • 13 kwietnia 2025 o 17:01
    Wydajne mleczko i odżywiona skóra
    Gęste, wydajne mleczko do ciała. Korek z pompką pomaga wygodne nabieranie produktu. Szybko i łatwo się rozprowadza, a także wchłania. Pozostawia efekt nawilżonej i odżywionej skóry. Świetnie sprawdza się także w bardziej wrażliwych częściach ciała, na przykład po goleniu nóg. Pompka sprawia, że nie nabieramy za dużo mleczka, przez co jest bardzo wydajne.
    Zalety:
    • Wydajne opakowanie
    • Korek z pompką
    • Delikatny zapach
    • Odżywa i nawilża skórę
    • Szybko się wchłania
    Wady:
    • Nie ma wad
  • 11 kwietnia 2025 o 16:03
    ziaja kozie mleko
    Dość gęsta i mleczna konsystencja. Nie pieni się ale ładnie oczyszcza. Skóra jest miękka i nawilżona. Plus za możliwość używania na dwa sposoby. Adekwatne do ceny.
  • 3 kwietnia 2025 o 8:39
    Zbyt delikatny
    Kosmetyki marki Ziaja towarzyszą mi od dawna – są bardzo przystępne cenowo, a niektóre z nich naprawdę zasługują na uwagę. Jednym z atutów tego mleczka jest wygodne opakowanie z pompką, które ułatwia dozowanie. Jego konsystencja jest lekka, płynna, ale jednocześnie kremowa, dzięki czemu szybko wchłania się w skórę i nie pozostawia nieprzyjemnej, lepkiej warstwy. Niestety, jako posiadaczka bardzo suchej skóry, nie odczuwam wystarczającego nawilżenia – myślę jednak, że dla osób o mniej wymagającej cerze produkt sprawdzi się znacznie lepiej. Mimo że dla mnie mleczko okazało się zbyt delikatne pod względem nawilżenia, doceniam jego właściwości kojące. Skóra po użyciu jest przyjemnie wygładzona, miękka i przyjemna w dotyku. Kolejną zaletą jest jego wydajność – jedno opakowanie starcza na długi czas. Nie mogę też pominąć zapachu, który jest subtelny, mleczny i daje uczucie świeżości. Podsumowując, produkt ma wiele plusów i na pewno znajdzie swoich zwolenników. Choć ja nie zdecyduję się na ponowny zakup ze względu na niewystarczające nawilżenie, uważam, że to przyjemny i niedrogi kosmetyk, który warto wypróbować.
  • 28 marca 2025 o 21:31
    opinia
    To mleczko do ciała to naprawdę fajny produkt, zwłaszcza jeśli szuka się czegoś niedrogiego, a jednocześnie skutecznego. Opakowanie jest proste, schludne, nie wygląda tandetnie, co mi się bardzo podoba. Konsystencja jest super – taka akurat, nie za gęsta, nie za lejąca. Bardzo fajnie się rozprowadza po skórze, praktycznie od razu się wchłania, więc nie zostawia tłustej warstwy, co dla mnie jest ogromnym plusem. Zapach jest delikatny, przyjemny, nie jakiś nachalny czy sztuczny, bardziej taki naturalny, kremowy. Myślę, że nikomu nie będzie przeszkadzał. Po użyciu skóra jest miękka, nawilżona i taka przyjemna w dotyku. Oczywiście, jeśli ktoś ma ekstremalnie suchą skórę, to pewnie potrzebuje czegoś bardziej treściwego, ale do codziennego stosowania to mleczko jest naprawdę super. Za tę cenę – warto wypróbować. Ja na pewno chętnie po nie sięgnę ponownie!
    Zalety:
    • przystepna cena
    • ładne, schludne opakowanie
    • lekka konsystencja
    • szybko się wchłania
    • łatwo się rozprowadza
    • nie zostawia tłustej warstwy
    • przyjemny, delikatny zapach
    • skóra jest miękka i nawilżona
    Wady:
    • dla bardzo suchej skóry może być za lekkie