Balsamy do ciała

Cetaphil Krem nawilżający do ciała (nowa wersja)

Cetaphil Krem nawilżający do ciała 453 g

Szeeri
    9 kwietnia 2025 o 15:55
    Super krem
    Używa od:próbka
    Krem jest świetny. Bardzo nawilżający i delikatny a także szybko się wchłania. Na pewno kupię ponownie:) mam suchą skórę głównie na nogach jednak balsam do ciała poradził sobie z nawilżeniem :) używam często i polecam z czystym sumieniem :)
  • 1 kwietnia 2025 o 18:05
    Nawilżenie na najwyższym poziomie
    Używa od:próbka
    Cetaphil Krem nawilżający do ciała to jeden z najlepszych kosmetyków, jakie stosowałam na suchą i wrażliwą skórę. Ma gęstą, kremową konsystencję, która łatwo się rozprowadza i szybko wchłania, nie pozostawiając tłustej warstwy. Już po pierwszym użyciu skóra jest wyraźnie nawilżona, miękka i elastyczna. Efekt nawilżenia utrzymuje się przez wiele godzin, co sprawia, że nie muszę ponownie aplikować kremu w ciągu dnia. Produkt nie zawiera substancji zapachowych, co jest ogromnym plusem dla osób z wrażliwą skórą lub skłonnością do alergii. Opakowanie jest wygodne – dostępne zarówno w tubie, jak i dużym słoiku, co pozwala wybrać najbardziej praktyczną opcję. Regularne stosowanie sprawia, że skóra staje się bardziej odporna na przesuszenie i podrażnienia. Polecam każdemu, kto szuka skutecznego nawilżenia bez zbędnych dodatków!
    Ejvaaa
    1 kwietnia 2025 o 16:18
    Rodzinne spa dla małych i dużych!
    Cetaphil krem nawilżający do ciała 453 g - ulubieniec moich dzieci oraz partnera ! Jak wiadomo dzieci potrafią być kapryśne - zwłaszcza chłopcy . Mój synek to taki mały rozrabiaka i żeby nałożyć mu jakikolwiek kosmetyk graniczy z cudem. Jakoś udało mi się go namówić na krem od Cetaphil- ba ! Weszło mu to w rutynę! I przy swoim AZS to dla niego prawdziwa ulga ! Cethapil krem pięknie koi, łagodzi i uspokaja jego skórę twarzy i ciała. Nie trzeba go długo namawiać! Świetne jest to ,że krem ten ma lekką i szybko wchłaniającą się konsystencję. Wiadomo, dzieci nie lubią czekać. ;) Również u mojego mężczyzny sprawdził się doskonale- cały czas używa go do skóry dłoni- chociaż ma też balsam to jakoś uparł się na ten krem. Dzięki niemu jego dłonie są w końcu nawilżone I powoli zaczynają się robić chociaż trochę mięciutkie i przyjemne w dotyku. Polecam bo to produkt idealny dla całej rodziny.
  • 31 marca 2025 o 15:54
    Must have na dogłębne nawilżenie
    ???? Cetaphil Krem Nawilżający – must-have dla suchej skóry? ???? Testuję nową wersję tego kremu i… jest naprawdę dobrze! ???? ✔ Mega nawilżenie – skóra od razu staje się miękka i gładka. ✔ Bez podrażnień – idealny dla wrażliwej skóry, nawet tej atopowej. ✔ Bogata konsystencja – treściwa, ale dobrze się wchłania. ❌ Minus? Może być trochę za ciężki na lato, ale zimą sprawdza się idealnie! Jeśli szukasz solidnej dawki nawilżenia, to zdecydowanie warto spróbować! ????
  • 31 marca 2025 o 11:31
    Ulga dla suchej skóry
    Cetaphil Krem nawilżający to gęsty ratunek dla ciała – łokcie i nogi stają się aksamitne, bez tłustej warstwy. Nawilża na długo, nie podrażnia wrażliwej cery, choć na twarz wolę coś lżejszego. Bez zapachu, niekomedogenny – solidny wybór!