Błyszczyki

Smashbox O-Gloss

• 17 kwietnia 2011 o 20:34
    świetny. naturalny
    Dla mnie ten produkt jest wręcz idealny jeśli ktoś poszukuję produktu, który da mu naturalny look ;-)) Bardzo subtelnie podkreśla usta, uwydatnia ich kolor i sprawia, że są bardziej kuszące ;-)) Wystarczy mała kropelka by uwydatnić całe usta. Produkt pielęgnuje usta i daje efekt takiej tafli wody, bez tandetnego błyszczenia i bardzo naturalnego koloru ust. Nie klei się, jest wydajny. Jedna gwiazdkę odejmuję za cenę, która jest wysoka, ale jak trafić na promocję w Sephorze to jest git ;-)) Używam tego produktu od: ok 2 lat Ilość zużytych opakowań: zaczynam 2 szt.
  • 15 kwietnia 2011 o 11:41
    taki sobie.......
    Naszukałam się go bardzo długo, w końcu namierzyłam go na Allegro. Cena około 100zł. Przyznaje rację innym recenzentkom: nie wart swojej ceny. Spodziewałam się czegoś bardziej rewelacyjnego. Ogólnie nie jest najgorszy ....daje subtelny efek mokrych i zwilżonych ust, delikatny różowiutki kolor zbliżony do naturalnego odcienia ust. Nie jest trwały. Opakowanie też nie jest praktycznie. Platikową końcówką do malowania ciężko zaznaczyć kontur ust. Po prostu taki sobie błyszczyk jakich wiele w przedziale cenowym 10-20zł. Mozna spróbować...ale po co wydawać na niego 100zł??? Używam tego produktu od: pół roku Ilość zużytych opakowań: kończe pierwsze
    Teniia
    30 sierpnia 2010 o 15:05
    Nie wart swojej ceny
    Witam :) Produkt zdecydowanie nei jest wart swojej ceny. Zakupiłam go kuszona przez przedstawicielke smashboxa. Pani opisywała jego cudowne właściwości, wydobywa naturalny kolor ust itd itd.... najbardziej zachęcił mnie owy naturalny kolor.... który jest niczym innym jak poprostu różowym nawet troche cukierkowym kolorem.... na ustach nie wygląda tak najgorzej ale nie jest wcale to moj indywidualny odcien.... Nie utrzymuje się zbyt długo i bardziej go traktuje jako zwykły bezbarwny błyszczyk w żelu... nic poza tym Używam tego produktu od: tygodnia Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
  • 22 marca 2010 o 10:25
    nie klei się ! :>
    Szukałam czegoś, co da subtelny efekt, będzie wygodne w użyciu, czegoś co się nie klei i do tego pielęgnuje. Wahałam się między błyszczykami Diora ale pani w Seph. pokazała mi to coś :) Cena jest lekko przesadzona ale efekty i jakość są naprawdę na piątkę. Efekt jest rzeczywiście subtelny- zaróżowione na malinę usta po kilku chwilach od nałożenia (co jest pewnie wynikiem utlenienia się czegoś z jego składu bo w tubce jest zupełnie bezbarwny). Ja nakładam go niewiele bo tyle mi starczy, można też więcej i kolor jest mocno widoczny. Błyszczy się delikatnie- ja nie lubię typowego "błyszczenia" bezbarwnych błyszczyków więc mi to bardzo odpowiada. Pielęgnuje, nie wysusza, kolor długo się utrzymuje, w zasadzie sam błyszczyk też trzyma się niczego sobie. Konsystencja jest bardzo przyjemna- bardziej żelowa niż błyszczykowa. Więc- jeśli ktoś lubi taki efekt jak opisałam, mogę polecić :)Używam tego produktu od: 2 tygodni Ilość zużytych opakowań: 1 w toku
    stellla
    21 marca 2010 o 11:32
    po c to?
    Napalilam sie na ten blyszczyk po tym, jak konsultantka Smashoboxa zrobila mi makijaz z uzciem min. tego blyszczyka. Bylam zachwycona swoimi ustami - byly takie soczyste, malinowe. Zamowilam na Allegro blyszczyk z rozem z tej seri w cenie ponizej 100 zl i po kilku uzyciach stwierdzilam, ze ten produkt wart jest najwyzej kilka zl. 1. nie nablyszcza mocno, raczej delikatnie, jakby posmarowalo sie usta wazelina albo jakas pomadka ochronna 2. nie jest zbyt trwaly 3. czary-mary z tym kolorem to sciema - on nie wydobywa naturalnefo koloru ust, on je zabarwia na konkretny odcien - u kazdego taki sam, a w ddatku kolor widoczny jest szczegolnie w sztucznym swietle, w dzienym wyglada na mnie jak bezarwny. Jedyni plus to mila, aksamitna konsystencja. Używam tego produktu od: 2 msc Ilość zużytych opakowań: 1