Pianki do mycia twarzy

OnlyBio Ritualia Joy, Jedwabista pianka myjąca

Bodyland.pl
OnlyBio PIANKA DO MYCIA TWARZY JEDWABISTA 150 ml - ONLY BIO (RITUALIA) BP-5902811787109

• 4 lipca 2024 o 16:36
    Kupiona w ciemno i bardzo ją lubię
    Przyznam szczerze, że gdybym poczytała przed zakupem opinie innych wizażanek min MissYou00 to bym tej pianki raczej nie kupiła :) A tak wpadła w moje łapki w dużym hipermarkecie na dziale kosmetycznym gdy szukałam czegoś nowego do oczyszczania twarzy zupełnie przypadkiem bo spodobała mi się szata graficzna i wspaniały skład. Ogólnie lubię markę OnlyBio choć nie wszystko od nich mi się sprawdza. Skusiły też obietnice producenta co do efektu jedwabistości. Czy się sprawdziła ? O tym. Za chwilę.... Klasyczna butelka jakich wiele przy kosmetykach piankowych. Szata graficzna kobieca i delikatna z opisem i składem. Pianka jest średniej konsystencji. Na pewno nie jest to mega gęsta piana którą ciężko spłukać z buzi. Zapach pudrowy, lekko kwiatowy, ale delikatny i nie gryzący w nos.. uwielbiam to jak ona czyści. A czyści z nadmiaru sebum znakomicie! Nawet mascarze na rzęsach daje radę i przy tym nie szczypie w oczy, a jestem posiadaczką suchej, wrażliwej skóry.. no tu muszę przyznać, że w tym aspekcie jest znakomicie. Wspaniały daje efekt czystości. Przy innych markach bywało różnie i nie zawsze czułam się " dobrze domyta" Czy ściąga skórę ? Trochę tak, coś za coś. Mnie akurat to przeszkadza bo chwilę po myciu nakładam zawsze pielęgnację czy serum czy krem i to uczucie jest chwilowe, dosłownie. Pianka uważam, że jest dość wydajna, ubywa jej nie wiele. Żadnych niespodzianek ani defektów nie zauważyłam podczas używania. Widzę, że ładnie niweluje podrażnienia i zaczerwienienia skóry, wręcz ją uspokaja. Jedynym minusem jest cena. Zapłaciłam za nią w regularnej cenie ponad 30 zł ale i tak uważam, że warto. Wspaniały produkt. Myślę, że bardziej docenią ja osoby ze skórą tłustą i mieszaną. Kto szuka solidnego oczyszczania to się nie zawiedzie. Ja bardzo polecam!
    Zalety:
    • ładny kobiecy słodki zapach
    • Świetnie domywa
    • Uspokaja cerę
    • Daje efekt jedwabistości- dziwne ale tak jest!
    • Wydajna
    • Opakowanie bez zarzutu
    • Delikatna pianka
  • 7 stycznia 2024 o 16:01
    U mnie się sprawdziła
    Pianka może nie należała do najtańszych, jednak sądzę, że było warto. Po pierwsze, piękne opakowanie. Te kolory są dość proste, ale wyglądają bardzo ekskluzywnie. Oprócz tego produkt ma przyjemny, słodki zapach i miłą w dotyku, delikatną konsystencję. Nieźle usuwa zanieczyszczenia. Zauważyłam po jej stosowaniu złagodzenie się zaczerwienień. Największym i jedynym minusem jest bardzo słaba wydajność
    • łagodzenie zaczerwienień
    • oczyszczanie twarzy
  • 16 listopada 2023 o 10:28
    Obietnica ekskluzywności ale realizacja tylko w cenie
    Piankę kupiłam z polecenia internetowego twórcy, którego opinii ufam, jednak w tym przypadku się zawiodłam. Dlaczego? Spójrzcie poniżej. Na minus: - bardzo intensywny i utrzymujący się podczas użytkowania słodki i "babciny" zapach - lepka konsystencja - szczypanie w oczy - cena nieporównywalna do analogicznych produktów z tego segmentu - brak obiecywanej jedwabistości Na plus: + stabilne i użytkowe opakowanie + ciekawa szata graficzna + 98% składników pochodzenia naturalnego + PAO 6 m-cy + produkt wegański + wydajność Moje największe zaskoczenie na minus tego 2023 roku :( nie polecam, szkoda przepłacać, nawet w promocji.
    Luccyna
    19 października 2023 o 19:22
    Całkiem w porządku
    Piankę ustrzeliłam gdzieś na promocji w Rossmannie i byłam jej bardzo ciekawa. Proste i eleganckie opakowanie z pompką, dozuje odpowiednią ilość produktu. Puszysta i delikatna pianka do twarzy. Zapach jest bardzo przyjemny, osobiście wyczuwam głównie gruszkę, jednak jak dla mnie jest za bardzo intensywny. Produkt przyjemnie się aplikuje. Całkiem dobrze zmyw makijaż, jednak tusz do rzęs, cienie, szminki itp. zmywałabym najpierw czymś innym, a na koniec spierała się pianką. Ogólnie jest to bardzo fajny produkt, działa jak obiecuje producent, nie podrażnia, nie przesusza.
    • delikatny
    Wady:
    • zbyt intensywny zapach
  • 12 kwietnia 2023 o 18:34
    Warto kupic na promocji
    Moja wrażliwa i skłonna do przesuszania sie skóra bardzo polubiła się z tą pianką do mycia. Ona jest naprawdę jedwabista i łagodna dla skóry a jednocześnie rewelacyjnie oczyszcza z wszelkiego rodzaju zanieczyszczeń i makijażu. Skóra po umyciu nie jest ściągnięta. Pianka jest produktem zapachowym ,zapach nie jest zbyt mocny ani drażniący ,pachnie subtelnie słodko . Skład bardzo dobry, przyjazny dla skóry wrażliwej, bez SLS i Alkoholu. Pianka od OnlyBio nie należy do najtańszych produktów do mycia twarzy , regularna cena jest dosyć wysoka , jest to koszt 34 -42 zł, często jednak można ją dorwać na promocjach za mniej. Myślę , że warto spróbować.
    Zalety:
    • Dostępność
    • Skład
    • Skutecznie oczyszcza skórę
    • Opakowanie z pompką
    • Przyjemna, aksamitna konsystencja