WAŻNE INFO O REGULAMINIE! SPRAWDŹ SKRZYNKĘ@ I SPAM
Kremy i maski do rąk

Lirene Dermoprogram Natura Eco, Lipidowy krem - koncentrat do dłoni `Olejek z kwiatów nagietka`

• 29 czerwca 2022 o 23:30
    jeden z lepszych
    Mam AZS. Ciężko mi znaleźć krem, który będzie czymś innym jak zwykła baza emolientowa na dodatek "bezzapachowa" (a tego bardzo nie lubię ponieważ on ma zapach ale bardzo specyficzny i dla mnie nieprzyjemny), który nie podrażni,nie pogorszy stanu moich rąk. Ten krem działa wspaniale. Nawilża, Łagodzi zaczerwienienia, swędzenie, wygładza suchą i popękaną skórę. Szybko się wchłania, nie pozostawiając tłustej warstwy ale uczucie jakby nie widzialnych rękawiczek, Skóra jest bardziej elastyczna. Idealny dodatek do maści, Jednym minusem dla mnie jest zapach - nagietk. Nie jest to jakiś straszny zapach i w sumie się do niego przyzwyczaiłam, ale preferuje trochę inne zapachy - co oczywiście jest kwestia gustu. Szczerze to wolę właśnie ten zapach niż zapach typowego produktu emolientowego "bazzapachowego"
    Zalety:
    • działanie
    • opakowanie - idealna pojemność (nie lubię kremów które maja więcej niż 75ml)
    Wady:
    • zapach (ale i tak lepszy niz "bezzapachowy" emolient) :D
    vicxkxy
    20 marca 2022 o 11:49
    Cudowny krem
    Posiadam bardzo suche i zaczerwienione, a nawet podrażnione ręce, więc stwierdziłam, że kupię ten krem. Ma on bardzo ładny zapach nagietka i co najważniejsze jest naturalny i wegański. Szybko się wsmarowywuje i nawet po pierwszym użyciu ręce wyglądają lepiej i mniej suche, więc nawilżenie na plus. Po kilku użyciach jest jeszcze lepiej. Krem napewno nie rozwiąże moich problemów ze skórą dłoni, ale jest naprawdę dobry jeśli chodzi o nawilżanie takich rąk jakie ja mam. Pojemność to następny minus.
    • naturalny i wegański
    • dobrze nawilża
    • ręce wyglądają lepiej nawet po pierwszym użyciu
    Wady:
    • nie rozwiąże om mojego problemu
    • pojemność
  • 14 października 2021 o 22:51
    Dobry krem do rąk
    Krem o przyjemnym, kwiatowym zapachu. Po rozsmarowaniu należy chwilę odczekać aż się wchłonie w skórę. Nie pozostawia po sobie lepkiej powłoki na skórze. Dobrze nawilża skórę rąk, zwłaszcza tą suchą. Przy regularnym stosowaniu kremu można wyprowadzić swoją skórę rąk z takich dolegliwości jak szorstkość czy suchość. Naturalna, wegańska formuła. Ekologiczne opakowanie z trzciny cukrowej.
    • Wchłanianie
    • Działanie nawilżające