Kule i płatki do kąpieli

Manufaktura Piękna Kule do kąpieli `Błyskotki`

• 16 maja 2024 o 23:21
    Uwielbiam!
    Uwielbiam wszystkie warianty zapachowe tego produktu. Kulę całkiem dobrze radzą sobie z barwieniem wody, to też mocno zależy od jej ilości. Ich świetny zapach unosi się nad wanną przez długi czas. Nie pozostawiają po sobie brudu w postaci kolorowych plam.
    Mumon
    19 marca 2024 o 10:29
    Koszmar
    Nie mogę uwierzyć, że recenzuję ten sam produkt co poprzedniczki. Kule do kąpieli śmierdzą chemią do toalet, zapach jest nieprzyjemny, duszący, mdlący. Przez kwadrans zbierałam się w sobie, by wejść do wody mającej kolor żółtozielony. Brało mnie obrzydzenie, bo woda wyglądała jakbym myła się po kimś kto nie zdążył za potrzebą... Czarę goryczy przelał fakt, że po pięciu minutach chciałam wychodzic z wanny, bo szczypało i swędziało mnie dosłownie wszystko. Znając właściwości produktu nie chciałabym go nawet za darmo. Kule lądują w koszu.
    Zalety:
    • może tylko brokat i mieniąca się woda
    Wady:
    • kolor
    • reakcja alergiczna
    • nieprzyjemna, śliska powłoka na ciele
  • 13 marca 2024 o 22:20
    Fajne, ale trzeba używać dwie, aby nawilżyły skórę i był efekt błysku
    Kulki kupiłam na promocji w drogerii. Jest ich dużo i starczają na parę razy, jednak ja muszę używać dwóch. Przy użyciu jednej nie było żadnego efektu, brak nawilżonej skóry, czy ładnego zapachy na skórze. Kiedy wrzuciłam dwie, zapach na skórze utrzymywał się dłużej, skóra była bardziej nawilżona - efekt jak po użyciu olejku. Zapachy mają piękne, a brokat super wygląda w kąpieli i pięknie się mieni. Nie zostaje jednak na skórze.
  • 13 lutego 2022 o 12:10
    Świetny sposób na urozmaicenie codziennych kąpieli
    Kule do kąpieli od Manufaktury Piękna otrzymałam w prezencie. Sama przyznam, że nie sięgałam do tej pory po tego typu produkty, bo uważałam je za zbędne w codziennej pielęgnacji. Mimo to bardzo fajnie mi się sprawdziły i po dwóch opakowaniach prezentowanych sprawiłam sobie kolejne. Uważam, że cena jest spoko jak na taką ilość kul. Wiadomo, że nie używa się ich codziennie, wiec tym bardziej można sobie czasem pozwolić na dodatkowy wydatek tego typu. Kule pięknie pachną i barwią wodę. Te akurat mają delikatny dodatek błysku, ale nie zostaje on na ciele czy wannie, wiec bez obawy o brudne piżamki czy dodatkowe mycie łazienki po kąpieli :) Opakowanie jest funkcjonalne. Każda kula jest dodatkowo opakowana z plastikową powłokę, co oczywiście nie jest świetne z uwagi na ekologię, ale dzieki temu nic się z nimi nie dzieje. Opakowanie ma dodatkowy zatrzask. Polecam! Ja już używam trzecie opakowanie - każdy wariant zapachowy jest bardzo ładny!
  • 29 września 2021 o 16:11
    umilacz kąpieli
    Dobry produkt za dobrą cenę. Bardzo przyjemny gadżet do łazienki, nie zaszkodzi skórze ale też cudów nie czyni. Kule całkiem miło uprzyjemniają kąpiel swoim zapachem, roznoszącym się w całej łazience. Lekko barwią wodę i nie pienią się (zresztą nie spotkałam się jeszcze z solami czy kulami, które by się pieniły). Przyjemny gadżet - tylko tyle. W sumie nie robią nic prócz uprzyjemniania kąpieli - przyjemnie barwią wodę, fajnie musują i obłędnie pachną! Zapachy się nie mieszają, bo każda kulka opakowana jest w osobną folię.

Zobacz także inne Kule i płatki do kąpieli