Maski do włosów

L'Oreal Professionnel Metal Detox Professional Mask Maska do włosów farbowanych neutralizująca metale

Bodyland.pl
LOREAL Professionel Metal Detox Maska do włosów 250ML
notino.pl
Loreal LOréal Professionnel Serie Expert Metal Detox maska głęboko odżywiająca po farbowaniu 250 ml
E-Glamour.pl
L'Oréal Professionnel Paris Metal Detox

Nasi użytkownicy zostawili 120 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

aniam97
    15 kwietnia 2025 o 22:23
    Przereklamowana
    Skuszona wspaniałymi opiniami w Internecie udało mi się kupić szampon i właśnie tę odżywkę. Naprawdę myślałam, że to będzie dobry kosmetyk. Zwykle używam masek drogeryjnych z zupełnie innej półki cenowej, więc to był trochę wyjątkowy zakup. Uważam, że oceny tutaj są bardzo wygórowane i nierzetelne niestety. Quo vadis wizaż. Stan moich włosów jest mniej więcej taki jak wcześniej z wyjątkiem końcówek, które stały się mocno przesuszone, pewnie z racji obecnego dość wysoko w składzie alkoholu. Jestem niezadowolona, nawet zła, bo włosy są moim oczkiem w głowie, a w dobrej wierze pogorszyłam ich stan.
    Zalety:
    • moje włosy na połowie długości wyglądają po niej ok
    Wady:
    • działanie nie lepsze niż drogeryjna maska
    • brzydki zapach, jak męskiej pianki do golenia
    • przesusza - alkohol wysoko w składzie
    ankaas
    5 marca 2025 o 8:47
    Mój game changer!
    Świetna maska, jeśli twoje włosy są osłabione farbowaniem albo mają tendencję do matowienia. Po użyciu są mega gładkie, nawilżone i sypkie, ale nie przeciążone. Fajnie domyka pielęgnację, jeśli wcześniej używa się szamponu z tej samej serii. Rzeczywiście pomaga przedłużyć świeżość koloru i sprawia, że włosy wyglądają zdrowiej. Przy regularnym stosowaniu mniej się puszą i łatwiej się układają. Cena wysoka, ale jeśli masz rozjaśniane lub często farbowane włosy, to może być game changer.
    Ewe_na
    19 lutego 2025 o 14:23
    Uwielbiam ją za mega odżywienie
    Maska bardzo dobrze nawilża, bez zbędnego obciążania. Mam włosy średniej długości, co pół roku rozjaśniane, u nasady lubią się szybko przetłuszczać i mają tendencję do puszenia. Codziennie muszę myć włosy, stosuję też lokosuszarke, więc zawsze szukam produktów, które będą je chronić, odżywiać i pielęgnować. Ta maska spełnia wszystkie moje oczekiwania. Przede wszystkim chroni kolor, ponieważ nie zauważyłam żółknięcia. Włosy są miękkie, nawilżone w odpowiednim stopniu, odbite u nasady, sypkie ale i sprężyste. Nie plączą się, nie łamią, pięknie pachną i mają więcej blasku. Nawet kiedy zastosuję dodatkowo olejek po niej włosy zostają nadal świeże. Konsystencja maski jest bardzo kremowa, ale łatwa w nakładaniu. Na umytych włosach zostawiam ją na dwie minuty i spłukuję. Opakowanie poręczne i wygodne.
  • 28 grudnia 2024 o 15:26
    Metal Detox – regeneracja, która działa
    Jestem posiadaczką suchych włosów, które przeszły wiele w ciągu ostatniego roku – farbowanie, rozjaśnianie, stylizację na gorąco. Z tego powodu szukałam produktu, który nie tylko poprawi ich wygląd, ale też faktycznie zregeneruje włosy od środka. Metal Detox Professional Mask przyciągnęła mnie obietnicą neutralizacji metali i ochrony koloru. Maska ma kremową, gęstą konsystencję, dzięki czemu łatwo się rozprowadza i dobrze pokrywa włosy. Już podczas aplikacji czuć, że produkt jest „profesjonalny” – włosy stają się miękkie, a maska nie spływa, co pozwala na komfortowe stosowanie. Po zmyciu włosy były wygładzone, lekkie, nawilżone i niesamowicie miękkie w dotyku. Regularne użycie sprawiło, że włosy są mniej łamliwe, a ich kolor wygląda na bardziej świeży i intensywny. Co warto podkreślić, maska ma dość specyficzny zapach – czuć w nim wyraźne, drzewne nuty, które są intensywne i lekko męskie. Choć dla mnie nie był to problem, może nie każdemu przypaść do gustu. Metal Detox Professional Mask to świetny wybór dla osób, które chcą zadbać o suche, farbowane włosy i zainwestować w wysokiej jakości pielęgnację. Mimo wyższej ceny efekty są zauważalne, a włosy odwdzięczają się pięknym wyglądem.
  • 27 października 2024 o 17:22
    Kremowa formuła
    **L'Oréal Professionnel Metal Detox Mask** to maska do włosów, która idealnie uzupełnia działanie szamponu z tej samej serii. Stworzona z myślą o włosach farbowanych i poddawanych zabiegom chemicznym, pomaga neutralizować metale wewnątrz włosa, które mogą powodować blaknięcie koloru i osłabienie struktury włosa. Maska ma kremową, gęstą konsystencję, dzięki czemu łatwo rozprowadza się na włosach, otulając je i zapewniając intensywną pielęgnację. Już po kilku minutach działania można zauważyć, że włosy stają się bardziej miękkie, wygładzone i pełne blasku. Produkt nie obciąża włosów, co jest szczególnie ważne dla osób z cienkimi i delikatnymi kosmykami. Formuła maski zawiera technologię Glicoamine, która wspomaga oczyszczanie włosa z metali i chroni kolor, dzięki czemu włosy wyglądają na zdrowe i pełne życia przez dłuższy czas. Po użyciu maski włosy są również bardziej odporne na uszkodzenia mechaniczne, dzięki czemu łatwiej się rozczesują i mniej się łamią. **Podsumowując:** L'Oréal Professionnel Metal Detox Mask to luksusowy produkt, który doskonale regeneruje włosy farbowane, wzmacnia ich strukturę i przywraca blask. Regularne stosowanie maski w połączeniu z szamponem z tej serii przynosi widoczne rezultaty, sprawiając, że włosy są zdrowe, lśniące i pełne witalności.