Maski do włosów

Kallos Cosmetics Color maska do włosów 275 ml dla kobiet
Kallos KJMN maseczka Color do włosów farbowanych 275ml
notino.pl
Kallos Color Hair Mask 1000ml W Maska do włosów farbowanych

Nasi użytkownicy zostawili 256 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 25 lutego 2025 o 12:23
    ani tak ani nie
    Moja opinia jest taka pół na pół. plusem jest to, że jest tania i ma duże opakowanie 1000 ml, jest gęsta, ładnie pachnie i jest wydajna nie trzeba dużo aby fajnie nałożyć na włosy - dobrze się rozczesuje włosy pod prysznicem dzięki niej ale po spłukaniu nie ma jakiegoś efektu wow - przy spłukiwaniu włosów idzie zauważyć zabarwioną wodę farbą do włosów a włosy potrzebują jeszcze innych kosmetyków aby móc zacząć je suszyć. Dlatego dla mnie jest to produkt taki pół na pół.
    Zalety:
    • duze opakowani, tania, ładnie pachnie , gęsta
    Wady:
    • nie ma jakiegoś specjalnego efektu
  • 14 grudnia 2024 o 12:12
    Całkiem przyjemna, niskobudżetowa maska do włosów
    Maska należy zdecydowanie do produktów niskobudżetowych - duża pojemność (1000ml) kosztuje nawet 15zł. Opakowanie jest wykonane z plastiku, który jest podatny na zniszczenia przy upadkach. Zapach nie należy do tych niezwykle intensywnych czy cudownych - jest typowo kosmetyczny z subtelną bliżej nieokreśloną nutą (orzechową?). Ma kremową konsystencję, którą przyjemnie się rozprowadza na włosach. Maska jest typowo emolientowa - w INCI na 4. miejscu ma olej z nasion lnu. Warto też wspomnieć, że nie posiada silikonów. Dzięki tym właściwościom składu maska nadaje się do tuningowania. Można dodać do niej wybrane półprodukty, które w danej chwili są potrzebne włosom, dzięki czemu można uzyskać coś “bogatszego” niż ta wersja oferowana przez producenta. Mam włosy niewymagające - zdrowe, proste, za ramiona. Wiele produktów dają satysfakcjonujące efekty, lecz jest też to pewna wada - widać od razu, kiedy dana maska mi nie służy. Po użyciu Kallosa moje włosy łatwiej się rozczesuje. W dotyku są miękkie, wygładzone. Nie puszą się na końcówkach. Z użyciem tego produktu nie mam obaw, że nadmiernie obciążą mi włosy i skończę z przyklapem. Jednak uzyskiwany efekt na pewno nie jest efektem "wow!", lecz lubię do tej maski wracać co jakiś czas.
  • 3 grudnia 2024 o 13:04
    Nie spełniła moich oczekiwań!
    Maska nie spełniła moich oczekiwań. Z opisu wynikało, że będzie jak dla mnie, ponieważ posiada w swoim składzie olej z ziarna lnu, który moje włosy bardzo lubią... niestety tak się nie stało. Maska średnio działała mi na włosach, nie robiła nic szczególnego.. zapach też do mnie nie przemawiał.. Zdecydowanie będę wracać do innych masek z Kallosa, które są moimi ulubionymi jak np bananową czy mleczna, ale ta .... do kosza !
    Zalety:
    • Niska cena
  • 9 lipca 2024 o 16:20
    Dobra do omo
    Maska ma dużą pojemność i dobrą cenę. Używam jej jako pierwsze o w metodzie mycia włosów omo. Ma emolientowy prosty skład, opierający się na oleju lnianym, który bardzo lubią moje włosy. Włosy po użyciu maski są gładkie i miłe w dotyku. Nie są przeciążone nawet przy użyciu dużej ilości. Maska świetnie też nadaje się do emulgowania oleju.
    Drogeria Cocolita.pl
  • 18 czerwca 2024 o 10:00
    Taka sobie
    Maska Kallos KJMN Color z olejem z ziarna lnu i filtrem UV obiecuje nawilżenie, wygładzenie i ochronę koloru włosów farbowanych. Produkt ma również zapobiegać puszeniu się włosów i chronić je przed szkodliwym działaniem promieni UV. Kupiłam tę maskę ze względu na pozytywne opinie w internecie i liczne rekomendacje. Moje włosy są porowate, farbowane i wymagają intensywnej pielęgnacji. Opis: Konsystencja: Maska ma gęstą, kremową konsystencję, która łatwo się rozprowadza na włosach. Zapach: Produkt ma delikatny, przyjemny zapach, który nie jest zbyt intensywny. Obietnice producenta: Producent obiecuje nawilżenie, wygładzenie, ochronę koloru oraz ochronę przed promieniami UV. Maska ma również zapobiegać puszeniu się włosów i poprawiać ich ogólną kondycję.
    Zalety:
    • Maska ma przyjemną konsystencję i łatwo się rozprowadza.
    • Delikatny zapach jest przyjemny i nie drażni.
    • Cena jest przystępna.
    Wady:
    • 1. Efekt po użyciu maski jest zwyczajny, bez efektu "wow".
    • 2. Maska nie zapewnia wystarczającego nawilżenia dla porowatych włosów.
    • 3. Nie zauważyłam znaczącej poprawy w kondycji włosów po regularnym stosowaniu.
    • 4. Nie chroni przed puszeniem się włosów tak skutecznie, jak obiecuje producent.
    • 5. Po użyciu maski wymagany jest dodatkowy produkt pielęgnacyjny, aby uzyskać zadowalający efekt.