Nivea Hand, Intensywnie odżywiający krem do rąk (Długotrwałe wygładzenie oraz nawilżenie suchych dłoni)

anton23
    28 października 2010 o 21:15
    Ach Nivea!
    Dobrze nawilża, ma fajną konsystencję, która powoduje, że krem dość szybko się wchłania, ale to co mi się podoba najbardziej to zapach klasycznego kremu Nivea. Po prostu przywołuje miłe skojarzenia:) Jak dla mnie jest to raczej krem do używania w domu niż do torebki, ze względu na intensywność zapachu i czas wchłaniania. Mimo tego, że tani nie jest jak na krem o tej pojemności i wydajności, to się jeszcze skuszę:) Używam tego produktu od:1 miesiąc Ilość zużytych opakowań:1
    Zmijka
    4 sierpnia 2010 o 2:24
    Spoko
    Spoko kremik. Delikatnie pachnie, szybko się wchłania, zostawia delikatny, tłusty filmik. Skóra na dłoniach jest nawilżona na długo i wygładzona. Nie ma szans na wysuszenie skóry. Używam tego produktu od: 2 miesiące Ilość zużytych opakowań:w trakcie pierwszego
  • 27 maja 2010 o 17:25
    Jeden na milion!
    Mam suche, zaczerwienione i popękane dłonie. Używam tego kremu po każdym myciu rąk, a nawet częściej, bo inaczej mam tak napiętą skórę, że pęka ona nawet przy zgięciu palców. Przetestowałam już chyba każdy z kremów dostępnych, który stoi na półce w Rossmanie. Ten okazał się najlepszy: +bardzo dobrze nawilża +wygładza +rozjaśnia zaczerwienienia +nie szczypie w przeciwieństwie do innych, które na popękanej skórze powodują potworne szczypanie(np, Johnsons) +szybko się wchłania +pozostawia na skórze delikatny, nietłusty film, co jest bardzo dla mnie ważnie, np. w szkole, kiedy od razu po wsmarowaniu można wziąć do ręki zeszyt;) +uelastycznia skórę +paznokcie wyglądają znacznie lepiej +ładnie pachnie, choć mógłby być mniej intensywny, bo w szkole na korytarzu często słyszę:"ktoś tu się smaruje kremem z Nivea" Jedynym minusem jest cena, 9zł za zaledwie 75ml to sporo, zwłaszcza przy częstym stosowaniu, ale warto;) Używam tego produktu od:bo ja wiem;) Ilość zużytych opakowań:kilka
  • 21 maja 2010 o 14:09
    Fajny
    Bardzo fajny krem. Gęsty, dobrze nawilża i odżywia. Otacza je delikatnym, tłustym filmem, który po chwili znika pozostawiając gładkie, wypielęgnowane dłonie. Od razu ręce i paznokcie wyglądają estetyczniej. Koi suchą skórę, razi sobie nawet ze śladami skazy białkowej. Nie uczula, ani nie podrażnia wrażliwej skóry. Ma przyjemny, jakby migdałowy zapach. Jest wydajny i tani. Opakowanie jest poręczne oraz estetyczne. Krem świetnie sprawdza się w roli kosmetyku do torebki - można go używać wszędzie, bo nie jest tłusty i nie sprawia, że wszystko się po nim klei. Używam tego produktu od: 4 miesiące Ilość zużytych opakowań: 2
    asia 90
    21 maja 2010 o 10:36
    a ja go lubie
    mam suche dłonie i ten krem im rzeczywiście służy. Nie jest on może super nawilżający ale fajnie odżywia i poprawia koloryt skóry dłoni. Nie zastawia jakiejś tłustej warstwy co jest dla mnie plusem jak się śpieszę i nie mam czasu uważać na to czy nie pobrudzę ubrania. Używam tego produktu od: 3 miesięcy Ilość zużytych opakowań:2