Kredki do brwi

essence Microprecise Kredka do Brwi 02 Light Brown
Essence Essensce Micro Precise Eyebrow Pencil 05 Kredka do brwi 0,05g

• 4 marca 2025 o 11:29
    Słaba jakość
    Kupiłam z ciekawości, inwestycja 7,50zł nie boli. Mam kolor 04 dark blonde Warto sprawdzić tester, bo kolory opakowania a kredka to dwie różne rzeczy, przynajmniej w moim przypadku. Kolor jest ciepły brązowy, brak w nim nuty szarości, jeśli to ma być kredka dla blondynek. Trwałość - żadna, ale przecież nie trzemy brwi specjalnie :) Niemniej jednak nie wytrzyma całego dnia w stanie idealnym. Wydajność - jak to w kredce do brwi, do domalowania włosków starczy na dłużej, przy uzupełnianiu brwi na krócej.
  • 13 lutego 2025 o 7:45
    Odcień 05 idealny. Na mikroprecyzję nie licz...
    Zacznę od tego, że lubię delikatny makijaż brwi. Taki, który wygląda jak najbardziej naturalnie. Jestem brunetką, wybrałam kolor 05 black brown. Trochę obawiałam się czy nie będzie zbyt czarny, ale nie. Okazał się wprost idealny pod kolor moich brwi. Jest to odcień zimnego brązu, niezbyt ciemny. Nie ma tu grama ciepłych tonów, nie oscyluje w rudości, jak to ma miejsce w większości kredek dla brunetek. Po prostu super. Takiego właśnie szukałam. Kredka jest bardzo lekka, ultra cieniutka. Idealnie leży w dłoni. Ma wykręcaną, dość cienką końcówkę, która sugeruje tytułową mikroprecyzję rysunku. W tym miejscu kończą się moje zachwyty. Rysik jest zbyt miękki, nie nadaje się do malowania pojedynczych włosków. Mam cerę mieszaną, ale przypuszczam, że na cerach tłustych będzie jeszcze gorzej się ślizgać i rozpuszczać. Jeśli ktoś liczy przede wszystkim na taką funkcję kredki, to nie polecam. Produkt sprawdzi się w wypełnianiu brwi. Po wyczesaniu nadmiaru lub roztarciu, można szybko uzyskać całkiem ładny, miękki efekt. Niestety makijaż nie jest zbyt trwały, nie jest odporny na dotyk, wyciera się pod palcami. Jeśli utrwalimy żelem jest trochę lepiej, ale znowu- na cerach tłustych będzie szybko znikać. Kredka jest też bardzo mało wydajna. Ogólnie jest jej niewiele - długość mojej to 2,5 cm. Do tego zużywa się błyskawicznie. Cena pozornie niska, kolor świetny, ale produkt nie dla kogoś szukającego precyzji i dobrej trwałości.
    Zalety:
    • Idealny odcień chłodnego brązu
    • Leciutka jako całość
    Wady:
    • Nie spełnia obiecanej roli - nie nadaje się do precyzyjnego rysowania pojedynczych włosków.
    • Brak szczoteczki
    • Bardzo mała wydajność
    emrem
    8 grudnia 2024 o 13:02
    Poprawna
    Kredka bardzo cienka - można nią precyzyjnie uzupełnić braki, jednak przez to, że jest miękka strasznie się łamie i niestety po 1.5 tygodnia produkt się wyczerpał.
    Zalety:
    • Bardzo cienka linia
    Wady:
    • Łamliwość
    • Bardzo mała ilość produktu w opakowaniu
    W perfumerii
    Ewe_na
    17 października 2024 o 13:34
    Świetna kredka
    Mam dość rzadkie brwi a ta kredka świetnie daje radę w ich uzupełnianiu. Jest mięciutka przez co kreseczki na brwiach można precyzyjnie rozetrzeć co daje efekt bardzo naturalnie zagęszczonych włosków. Utrzymuje się cały dzień. Opakowanie bardzo poręczne i wygodne w formie wykrecanego rysika, który spokojnie można cofnąć jeśli zbyt dużo wysuniemy. Bardzo polecam!
    Zalety:
    • Mięciutka, wydajna, robi idealne kreseczki, które można rozetrzeć
  • 30 sierpnia 2024 o 0:10
    kredka godna polecenia!
    Uważam, że jest to idealna dla dziewczyn które zaczynają początek z makijażem brwi, łatwa w użytkowaniu, wygodna i daje zadowalający jak za taką niską cenę efekt serdecznie polecam!!

Zobacz także inne Kredki do brwi