Wody perfumowane damskie

Michael Kors Very Hollywood EDP

• 28 listopada 2013 o 18:13
    kobiecy magnetyzm
    Trzeba przyznać, że już sama buteleczka zachęca do testowania - jest po prostu cudna, delikatnie pudrowo - różowa z pięknym korkiem i kryształowym szkłem. Sam zapach jest dość mocny, szczególnie w pierwszych chwilach. Rzeczywiście jest dość poważny i nie każdemu przypadnie do gustu. Myślę, że dla kobiet 30 +, bo dadaje klasy i seksapilu. Będzie pasował do szpilek albo koturnów i zwiewnej sukienki lub sexi rurek. To zapach glamour, pełen przepychu, luksusu i jak ktoś ceni sportowy styl - odradzam, bo ten zapach zobowiązuje. Polubiłam go za tą gardenie w składzie, połączoną z jaśminem i malinami. Mandarynka powinna ożeźwiać, ale jak dla mnie zapach nie będzie się nadawał na upalne lato - jest za mocny i będzie przeszkadzał. Myślę, że na wiosnę bedzie idealny. Trwałość nie powala i za to gwiazdka w dół. Z tego też powodu nie wiem czy zdecyduję się na zakup, bo za tą cenę można mieć coś trwalszego. Używam tego produktu od: kilka testów z pełnowymiarowego opakowania Ilość zużytych opakowań: na etapie testów
  • 28 sierpnia 2012 o 19:11
    Ładne ale nietrwałe
    Perfumy te dostała od swojego znajomego ze Stanów moja babcia :) Postanowiłam wypróbować i muszę stwierdzić, że zapach jest bardzo ładny, świeży, chociaż dla trochę starszych osób (po 35 roku życia moim zdaniem). Dla młodej dziewczyny jest zbyt poważny. Nie jest ciężki. Minusem jest to, że nie jest zbyt trwały, za to jedna gwiazdka mniej. Poza tym wszystko fajnie, opakowanie też ładne. Babcia jest zadowolona :) Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: kilka razy
  • 23 grudnia 2010 o 22:12
    tak pachnie \'Sex and the City\' !!!
    Moje najnowsze odkrycie! Perfumy slodkie i ciezkawe, ale nadajace sie do wyjscia z kolezankami na miasto czy do kina. Pachna intensywnie i cieplo. Przywoluja skojarzenia z serialem \'Sex and the City\' ;-) Piekny flakon sam w sobie zacheca do wybrobowania. Używam tego produktu od: 2 miesiecy Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1

Zobacz także inne Wody perfumowane damskie