Cienie do powiek

Sleek Make Up I - Divine Palette (różne rodzaje) Paleta cieni do powiek

Sleek Makeup I-Divine Eyeshadow Palette Cienie do Powiek Goodnight Sweetheart 9,6g

Nasi użytkownicy zostawili 762 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 12 kwietnia 2025 o 23:28
    Paletka idealna
    Wszystko w tej palecie spełnia dobrze swoją rolę. Opakowanie jest bardzo wygodne - ma dobrą jakość, lusterko oraz dołączony w zestawie pędzelek. Wolę używać osobnego swojego pędzelka, ale od biedy ten z zestawu też się sprawdza. Kolory są świetnie ze sobą połączone i bardzo dobrze napigmentowane. Można znaleźć coś zarówno na co dzień, jak i szalone kolory na większe wyjścia. Trwałość jest bardzo zadowalająca. Paletka jest bardzo wydajna i wystarczy na długo.
    Zalety:
    • pigmentacja
    • kolory
    • opakowanie z lusterkiem
  • 5 sierpnia 2024 o 20:15
    Polecam
    Jako miłośniczka makijażu, byłam bardzo podekscytowana wypróbowaniem palety cieni do powiek Sleek Make Up I-Divine. Po kilkutygodniowym testowaniu, mogę śmiało powiedzieć, że ta paleta spełniła moje oczekiwania pod każdym względem. Jednym z największych atutów tej palety jest jej trwałość. Cienie utrzymują się na powiekach przez cały dzień, bez konieczności poprawek. Pigmentacja jest imponująca – kolory są intensywne już przy pierwszej aplikacji, co sprawia, że wystarczy niewielka ilość produktu, aby uzyskać pożądany efekt. Paleta zawiera zarówno matowe, jak i perłowe cienie, co daje ogromne możliwości tworzenia różnorodnych makijaży. Sleek Make Up I-Divine Palette to absolutny must-have dla każdej miłośniczki makijażu. Trwałość, intensywna pigmentacja i różnorodność wykończeń sprawiają, że jest to produkt wszechstronny i niezwykle użyteczny. Osobiście, jestem zachwycona tą paletą i na pewno sięgnę po nią jeszcze wiele razy.
  • 9 stycznia 2024 o 12:19
    Ehh... nie
    Sleek Make Up to marka kosmetyczna, która przypomina mi stare, dobre czasy kiedy to właśnie te paletki królowały w sieci! Ahh to było dawno ale do rzeczy. Paleta była moją pierwszą paletką, którą kupiłam i zaczęłam przygodę z makijażem oczu, jednak nie ukrywam, że wcale nie było tak łatwo jakby się mogło wydawać. U mnie cienie nie rozcierały się tak dobrze jak widziałam to na filmach u dziewczyn i cóż... moja nauka nie była kolorowa i zrezygnowana postanowiłam kupić inną, droższą paletę z cieniami i sprawdzić jak to się ma. Paleta z Zoeva była moją paletą, dzięki której nauczyłam się "posługiwać" z cieniami a paleta Sleek została w kącie. Po czasie wróciłam do niej kiedy moja obsługa pędzli do oczu jak i cieni była na lepszym poziomie i w moim odczuciu te paletki ładnie wyglądają i to wszystko. Szkoda troszkę na nie pieniędzy i lepiej zainwestować w lepsze aczkolwiek nie są one na tyle złe, że paletę wyrzuciłam. Co to to nie, jednak ja stawiam na lepszą jakość :) Paletę, którą posiadałam to Au Naturel i jej matowe cienie wymagały dłuższej pracy nad idealnym roztarciem, chmurką a błyszczące przy użyciu bazy fajnie się prezentowały na powiece. Ich trwałość była jak dla mnie w porządku, jednak paleta nie jest paletą, którą mogłabym polecić do nauki. Po co sobie utrudniać :)
    Zalety:
    • Fajnie dopasowane odcienie
    • Cienie bazowe (beż)
    • Wybór kolorów cieni, różne palety
    • Nasycenie kolorów
    • Opakowanie palety - plastikowe, solidne z lusterkiem
    Wady:
    • Wymagają czasu na ładne roztarcie
  • 31 października 2023 o 9:52
    Podoba mi się
    Kupiłam tę paletkę z cieniami do powiek za namową przyjaciółki trochę z dystansem podchodziłam do tego zakupu. Po pierwszym użyciu byłam zachwycona ,że długo utrzymuje się na powiekach i co najlepsze nie roluje się i nie osypuje się . Kolory są świetne dobrane można zrobić śliczny makijaż . Jestem zadowolona
    asia_mm
    12 września 2023 o 11:00
    Raczej okej
    Cieni w palecie jest 12, są zarówno perłowe, jak i matowe. Kolory fajnie się łączą i długo trzymają na oku nie tworząc plam. Niestety pod względem jakości cienie bardzo się od siebie różnią. Perłowe odcienie są bardzo mocno napigmentowane, rozprowadzają się gładko. Co do cieni matowych tutaj jest przeróżnie. Część ma dobrą jakość, a z innymi trzeba się namęczyć by pokryć całą powiekę i zrobić to ładnie . Cienie użyte na bazę wyglądają najlepiej.
    Drogeria Cocolita.pl