Pudry do twarzy

Mary Kay Sheer Mineral Pressed Powder Mineralny puder prasowany

Enzi
    1 kwietnia 2012 o 16:27
    genialny
    Doksonaly puder. Mam nr beige 1. Pieknie sie dopasowuje do mojego koloru skory, nie ciemnieje, baaaardzo dlugo matuje. Nie daje efektu takiego plaskiego matu. Skora po nim wyglada tak promiennie. Po paru godzinach nos zaczyna sie troche blyszczec, ale nie jest to taki olej, tylko delikatne roszwietlenie. Jestem zachwycona tym produktem. Podchodzilam do firmy z dystansem, ale potestowalam kosmetyki u kolezanki i dopiero wtedy zdecydowalam sie na zakup. Kupilam na allegro za 37 zl. Puder jest drobdny, wydajny. \\nJedneym minusem tego pudru jest to,ze sprzedawany jest w tandetnym plastikowym pudelku a ja lubie efktowne blyskotki. Wiec zeby to jako tako wygladalo trzeba dokupic magnetyczna kasetke za 55 zl i wtedy cena pudru wychodzi nam prawie 100 zl. do tego najlepiej uzywac specjalnego pedzla mary kay za kolejne 50 zl( na allegro za 25) i suma sumarum jak chcemy kupic te cudo u konsultantki to wyszloby nam 150 zl. Dlatego zakupilam wszystko na allegro i tylko dlatego nie poszlam z torbami.
  • 23 sierpnia 2010 o 10:59
    Dobry puderek!!!!
    Warto żeby znalazł się w każdej kosmetyczce,dobrze się rozprowadza,dobrze matuje,utrzymuje się długo na skórze,nadaje jej takie aksamitne wykończenie,fajne uczucie.Używam go od 1,5 miesiąca codziennie rano,jest nawet wydajny.Ogólnie na 5 :) Używam tego produktu od:1,5 miesiąca Ilość zużytych opakowań:3/4
    popo81
    4 maja 2010 o 15:14
    Jest dobry!!
    Używam tego pudru rano na podkład i do porawek w ciągu dnia. Jest bardzo wydajny, nie podrażnia i nie wysusza. Używam go na przemian z mineralnym sypkim MK. Matuje max 3 godz. z kremem matującym MK dłużej. Nie znalazłam lepszego. Myślę, że jest odpowiedni do każdego rodzaju cery, nie wysusza. Ma ładny naturalny kolor(beige1). Krycie małe do średniego. Buzia jest wygładzona, delikatna i naturalna. Jednak jest troszkę widoczny na buzi. Znalazłam lepszy: mac studio fix puder prasowany! Używam tego produktu od:1 rok Ilość zużytych opakowań: