Wody perfumowane damskie

Christian Audigier Ed Hardy Love & Luck EDP

Ed Hardy Love & Luck Woda Perfumowana 50 ml

• 2 sierpnia 2014 o 9:09
    Okropieństwo!
    Strasznie wtopiłam z tym zapachem, nie ukrywam :/ Połasiłam się o całą butlę 75 ml i męczyłam się ze zużyciem do końca, bo nikt nie chciał ode mnie tych perfum. Zapach jest byle jaki, wwiercający się w nos ogromną ilością różowego pieprzu i ostrymi cytrusami rodem z kostki toaletowej. Zero słodyczy i jakiejkolwiek łagodności. Ostry, męczący... Chwała mu za to, że pachnie n amnie tylko jakieś 1,5 godziny i do tego siedzi blisko skóry. Przynajmniej nie zabija otoczenia. Nikt go nigdy nie pochwalił. Ba... nawet nie "zauważył" jego obecności. A ja takich nijakich zapachów wręcz nienawidzę. Nie, nie i jeszcze raz nie! Używam tego produktu od: kwiecień 2014 Ilość zużytych opakowań: flakon 75 ml
    ssea
    30 lipca 2013 o 9:31
    Przywoluje dobre chwile
    Zapach znam, poniewaz byl to ulubieniec mojej przyjaciolki. Teraz mamy ze soba ograniczony kontakt z powodu mojej przeprowadzki i zauwazylam, ze kiedy tylko go poczuje, na mysl przychodzi ona. Sam zapach jest naprawde przyjemny, inny od wszystkich. Na poczatku silnie uderza alkoholem i owocami, ale juz po chwili lagodnieje i zmienia sie pozostawiajac lekko slodka won, ktora otula nasza skore. Faktycznie jest to bezpieczny zapach, nikomu nie powinien przeszkadzac, wiec spokojnie do noszenia w dzien. Moim zdaniem ma tez wlasciwosci poprawiajace nastroj, za kazdym razem jak go czuje, robi mi sie lzej na serduchu. Mimo, ze zapach trzyma sie blisko skory, jest wyczuwalny przez otoczenie. Zgodze sie z poprzedniczkami, ze z trwaloscia nie jest najlepiej, ale mozna je dostac w fajnych cenach i pozniej psikac sie do woli ;) Zaznaczylam, ze nie kupie ponownie, bo zawsze bedzie to dla mnie zapach mojej przyjaciolki. Slyszalam od kogos, ze maja zostac wycofane, ale mam nadzieje, ze to tylko plotka. Używam tego produktu od: kilka lat Ilość zużytych opakowań: testy + na kolezance
  • 4 kwietnia 2013 o 20:45
    Pokochałam od pierwszego powąchania!
    Uwielbiam go! Lekki, delikatny, świeży, owocowy, trochę słodki zapach. Można używać i latem i zimą, nie jest ciężki, więc raczej nikomu nie przeszkadza kiedy jest stosowany do pracy czy na wieczorne wyjścia. Widząc opakowanie nie sądzę, żebym go kupiła, ale odkąd powąchałam jest nieodzownym towarzyszem mojej kosmetyczki. Zapach utrzymuje się średnio, znam bardziej trwałe perfumy, natomiast niespecjalnie mi to przeszkadza, bo zapach wynagradza wszystkie minusy (włącznie z ceną ;) ) Używam tego produktu od: Ok. 2,5 roku Ilość zużytych opakowań: 3 falkoniki
  • 19 kwietnia 2012 o 10:08
    Uwielbiam!
    Perfumami Ed Hardy zainteresowałam się odkąd kupuję ubrania i buty tej marki. Idealnie odzwierciedlają szaloną stronę mojej osobowości. Niezwykle radosny zapach. Długo utrzymuje się na skórze i wspaniale słodko pachnie. W połączeniu z żelem pod prysznic i balsamem do ciała z tej serii, te perfumy są moimi faworytami jeżeli chodzi o trwałość zapachu. Używam tego produktu od: 2 lata Ilość zużytych opakowań: 2 opakowania (po 50 ml)
    vigoss
    20 października 2011 o 16:41
    wspomnienie
    Mam wersję solid parfum,czyli perfumy suche w małym słoiczku. Poczatkowo nie wyczułam żadnego specjalnego zapachu,lecz potem,gdy po raz pierwszy użyłam,przypomniały mi się od razu moje ulubione perfumy S.Dali "Sea&sun in caraques(?)", których z niewiadomych powodów nie mogę zdobyć. Zapach ładny,nie narzuca się i nie dusi. Zobaczymy,co bedzie dalej z tym zapaszkiem,może odkryję coś nowego w nim... Używam tego produktu od: tydzień Ilość zużytych opakowań: rozpoczęłam 8g słoiczek suchych perfum

Zobacz także inne Wody perfumowane damskie