Serum do twarzy

L'Oreal Paris Revitalift Filler, Wygładzające serum do twarzy z 1,5% czystego kwasu hialuronowego

Loreal Revitalift Filler Serum Przeciwzmarszczkowe 30ml
Loreal L''Oréal - REVITALIFT FILLER [HA] - Przeciwzmarszczkowe serum z czystym kwasem hialuronowym 1,5% - 30 ml
L’Oréal Paris De Revitalift Filler 1,5% HA Serum do twarzy 30 ml
notino.pl

• 12 maja 2025 o 22:18
    Niezawodne
    Jeśli miałabym opisać L'Oréal Paris Revitalift Filler 1,5% jednym słowem, byłoby to: niezawodne. To serum z czystym kwasem hialuronowym w stężeniu 1,5% stało się moim codziennym rytuałem, przynoszącym widoczne efekty. Już po pierwszym użyciu skóra staje się miękka, nawilżona i przyjemnie sprężysta. Formuła zawiera trzy rodzaje kwasu hialuronowego: makrocząsteczkowy, mikrocząsteczkowy oraz mikroepidermalny, które działają na różnych poziomach skóry, zapewniając intensywne nawilżenie i wygładzenie . Dodatkowo, obecność gliceryny i ekstraktu z nasion żyta wspomaga regenerację i poprawia elastyczność skóry. Konsystencja serum jest lekka, wodnista, szybko się wchłania i nie pozostawia lepkiej warstwy. Delikatny, świeży zapach umila aplikację. Opakowanie z pipetą jest higieniczne i pozwala na precyzyjne dozowanie produktu. Jedno opakowanie wystarczyło mi na około 1,5 miesiąca regularnego stosowania rano i wieczorem. Po miesiącu zauważyłam, że skóra jest bardziej promienna, jędrna i wygląda na zdrowszą. Serum nie podrażnia, wręcz przeciwnie – łagodzi drobne zaczerwienienia i uczucie ściągnięcia. To jeden z tych produktów, do których z przyjemnością się wraca. Działa skutecznie, jest dostępny w przystępnej cenie i spełnia obietnice producenta. Z pełnym przekonaniem przyznaję mu ocenę 5/5.
    Zalety:
    • natychmiastowe nawilżenie
    • ujędrnienie skóry
    IvanaLi
    6 maja 2025 o 13:16
    Trochę lubię, trochę nie lubię
    Mam bardzo dziwne odczucia co do tego produktu. Raz dobrze nawilża moją skórę, a raz wręcz wysusza. Nie mam pojęcia od czego to zależy, bo serum z kwasem hialuronowym stosuję tak jak jest to zalecane - czyli na wilgotną skórę. Produkt mnie nie zapchał, nie wysypał ani w jakikolwiek sposób nie podrażnił więc tutaj ogromny plus. Bardzo pozytywne odczucia wywołało u mnie również to, że serum się nie klei. Muszę jeszcze wspomnieć o ważnej kwestii, bo produkt nie współgra z każdym kremem przez co może się rolować.
    Zalety:
    • nie zapycha, nie wysypuje i nie podrażnia
    • nie klei się
    Wady:
    • raz nawilża, a raz wręcz wysusza
    • nie współgra z każdym kremem
  • 8 kwietnia 2025 o 13:05
    Mój faworyt!
    Serum jest świetne, mimo wygórowanej ceny. Bardzo fajnie nawilża, skóra wygląda promiennie i zdrowo. Zapach też ma przepiękny. W skrócie moje ulubione serum.
    • Działanie
  • 1 kwietnia 2025 o 18:10
    CUDNE SERUM
    Używam tego serum od jakiegoś czasu i muszę przyznać, że naprawdę pozytywnie mnie zaskoczyło. Ma lekką, wodnistą konsystencję, która błyskawicznie się wchłania i nie pozostawia tłustej warstwy na skórze. Po nałożeniu od razu czuć efekt nawilżenia i ukojenia. Jeśli chodzi o działanie długofalowe, to zauważyłam, że skóra wygląda na bardziej napiętą i gładką. To serum napewno sprawia, że skóra jest bardziej elastyczna i wygląda zdrowiej. Mam skórę mieszaną i nie zapchało mnie, co jest ogromnym plusem.
    Zalety:
    • dzialanie
    • ladne opakowanie
    • faktycznie nawilża
    Wady:
    • może lekko cena
    Sayroan
    1 kwietnia 2025 o 10:51
    Ciekawe serum
    Produkt znajduje się w szklanym opakowaniu z pipetką, ma wodnistą konsystencję. Dość szybko się wchłania. Zazwyczaj stosuję na noc lub na dzień, gdyż nadaje się pod makijaż. Czasami na serum nakładam krem, gdyż samo serum nie powoduje takiego maxymalnego nawilżenia. Ujędrnia skórę, spłyca drobne zmarszczki. Używam także na szyję i dekolt. Produkt poprawny, lecz uważam że niedostatecznie nawilża- solo.