Serum do twarzy

L'Oreal Paris Revitalift Filler, Wygładzające serum do twarzy z 1,5% czystego kwasu hialuronowego

L'Oréal Paris Revitalift Filler
L’Oréal Paris De Revitalift Filler 1,5% HA Serum do twarzy 30 ml
Loreal Revitalift Filler Serum Przeciwzmarszczkowe 30ml
Pachnidelko
Loreal L''Oréal - REVITALIFT FILLER [HA] - Przeciwzmarszczkowe serum z czystym kwasem hialuronowym 1,5% - 30 ml

• 3 listopada 2024 o 13:57
    Świetne jest
    Jestem ogromną fanką kwasu hialuronowego w kosmetykach. Co prawda boom na ten składnik już trochę przeminął bo teraz bardziej na topie są inne składniki ale jak dla mnie co hialuronek to hialuronek i bardzo dbam o to, by stale był obecny w jakimś produkcie do pielęgnacji którego aktualnie używam. To konkretne serum jest bardzo popularne i moim zdaniem zasłużenie odznaczone wizażowym hitem. Pierwszy raz otrzymałam ten produkt w prezencie i od tego czasu zdarzyło mi się je już kilka razy kupić a to najlepsza rekomendacja. Moim zdaniem jeśli chodzi o segment drogeryjny to jeden z najlepszych produktów tego typu i jeśli ktoś go jeszcze nie zna to jak najbardziej warto nadrobić. Opakowanie jest bardzo ładne. Szklane, z estetycznymi napisami i możemy przez nie na bieżąco kontrolować zużycie produktu. Całości dopełniają estetyczne napisy oraz świetnie działająca i nie zapychająca się od produktu pipeta. Jest to serum o konsystencji dość wodnistego żelu. Ma transparentną barwę oraz bardzo przyjemny świeżo-kwiatowy zapach. Nadmienię jeszcze, że używam tego produktu zawsze w porannej pielęgnacji, solo już bez żadnego kremu bo jest ono dla mnie całkowicie wystarczające już bez wsparcia żadnego bogatszego kremu. Jestem posiadaczką cery mieszanej i nawilżenie jakie daje mi ten produkt jest dla mnie w zupełności wystarczające. Nie narzekałam więc na poziom nawilżenia zarówno zaraz po aplikacji produktu jak i podczas regularnego stosowania. Chwilę po nałożeniu da się również odczuć takie leciutkie napięcie skóry oraz delikatne wygładzenie. Muszę przyznać, że u mnie ten efekt wygładzający był najmocniejszym aspektem stosowania produktu. Rzadko się u mnie zdarzało, by drogeryjne serum wygładzało skórę aż tak zauważalnie a tu proszę- efekty nie dosyć, że przyszły dość szybko to jeszcze były naprawdę zauważalne. Ogółem uważam, że nawilżenie to podstawa jeśli chodzi skórę bo dobrze nawilżona zawsze wygląda na świeżą i zadbaną. Także jest to super produkt jeśli zależy nam na efekcie skóry zadbanej. Daje efekt takiej fajnej świeżości-jak byśmy dobrze się wyspały. Naprawdę super. Nie ma co narzekać na wydajność, bo u mnie taka jedna pompeczka w zupełności wystarczała na jedno użycie. Cena też mnie nie przeraża, bo taki efekt zazwyczaj daje produkt kosztujący o wiele więcej. Jest to jeden z moich ulubionych produktów nawilżająco-wygładzających i jeśli jeszcze go nie znacie to bardzo polecam:)
    • wygodnie opakowanie
    • lekka konsystencja
    • przyjemny zapach
    • świetnie nawilża
    • wygładza i zmiękcza
    Wady:
    • -
  • 28 września 2024 o 14:49
    Skuteczne nawilżenie w przystępnej cenie
    Zakupiłam serum z kwasem hialuronowym od L'Oreal w Rossmannie za około 60 zł i po kilku miesiącach regularnego stosowania jestem naprawdę zadowolona z efektów. Moja skóra jest wyraźnie bardziej nawilżona, wygląda zdrowiej i promienniej. Produkt ma lekką konsystencję, która szybko się wchłania, nie pozostawiając tłustego filmu na twarzy, co jest dla mnie dużym plusem. Jednym z głównych powodów, dla których uwielbiam markę L'Oreal, jest fakt, że nie testują swoich kosmetyków na zwierzętach, co jest dla mnie bardzo ważne przy wyborze produktów. Serum spełniło moje oczekiwania, a nawilżenie, jakie zapewnia, jest naprawdę odczuwalne. Zdecydowanie oceniam ten produkt pozytywnie i bez wahania sięgnę po niego ponownie. Polecam każdemu, kto szuka skutecznego serum nawilżającego!
    Zalety:
    • Skutecznie nawilża skórę, zapewniając zdrowy i promienny wygląd.
    • Lekka konsystencja szybko się wchłania, nie pozostawiając tłustego filmu.
    • Produkt nie jest testowany na zwierzętach, co jest dużym atutem.
    • Przystępna cena w stosunku do jakości (około 60 zł w Rossmannie).
    • Idealny dla osób szukających nawilżającego serum na co dzień.
  • 10 września 2024 o 13:45
    Idealnie nawilżająca i wygładzające serum
    Widoczne nawilżenie i wygładzenie skóry już po kilku dniach! Serum dodaje wszystko o czym zapewnia nas producent! Lekka formuła, która idealnie wnika w naskórek! Wygodne opakowanie i brak zapachu jest zdecydowanie ogromnym plusem
    Otrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
  • 2 września 2024 o 18:19
    Serum L’Oreal Paris Revitalift Filler skutecznie nawilża, wygładza zmarszczki i poprawia kondycję skóry, idealnie współgrając z innymi produktami z tej serii.
    Miałam okazję wypróbować L’Oreal Paris Revitalift Filler, Wygładzające serum do twarzy z 1,5% czystego kwasu hialuronowego i jestem bardzo zadowolona z rezultatów. Serum stosuję regularnie rano i wieczorem. Dzięki jego lekkiej konsystencji, szybko się wchłania, co jest dla mnie istotne, szczególnie w porannej rutynie pielęgnacyjnej. Już po kilku dniach zauważyłam, że moja cera stała się bardziej promienna i doskonale nawilżona. Widoczna poprawa kondycji skóry była dla mnie miłym zaskoczeniem. Moim głównym problemem były zmarszczki na czole, które z czasem stały się bardziej widoczne. Jednak dzięki regularnej aplikacji serum, zauważyłam, że zmarszczki te wyraźnie się wygładziły, co potwierdza skuteczność tego produktu. Stosuję również inne kosmetyki z serii Revitalift Filler, takie jak krem do twarzy i serum pod oczy, i muszę przyznać, że w połączeniu z nimi efekty są naprawdę świetne. Moja skóra wygląda na zdrowszą i bardziej wypoczętą. Pod względem nawilżenia serum spełniło moje oczekiwania w 100%. Mam skórę wrażliwą, zwłaszcza na policzkach, i początkowo pojawiło się lekkie zaczerwienienie po aplikacji, ale po krótkim czasie skóra się uspokoiła i nie miałam żadnych dalszych problemów. Z czystym sumieniem mogę polecić to serum każdej osobie szukającej skutecznego produktu do wygładzania i nawilżania skóry, zwłaszcza jeśli stosuje się je razem z innymi kosmetykami z tej serii.
    Otrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
  • 1 września 2024 o 19:35
    Delikatne wchlanianie
    Lekki serum, ktory fajnie wsmarowuje sie w skore, poprawia napiecoe skory czuc ze skora sie napina gdzie nuegdzie tam gdzie potrzebuje, zostawic tak na 20 minut i po czasie nakladam krem
    Zalety:
    • Napiecie skory