WIZAŻ logo
Serum do twarzy

L'Oreal Paris Revitalift Filler, Wygładzające serum do twarzy z 1,5% czystego kwasu hialuronowego

60 hitów!

Loreal Revitalift Filler Serum Przeciwzmarszczkowe 30ml
L'oreal L''Oréal - REVITALIFT FILLER [HA] - Przeciwzmarszczkowe serum z czystym kwasem hialuronowym 1,5% - 30 ml
L'Oréal Paris Revitalift Filler

• 15 stycznia 2026 o 15:46
    Skuteczny sposób na nawilżoną i sprężystą cerę
    Liczba zużytych opakowańkilka opakowań
    Od kiedy używasz produkturok lub dłużej
    Gdzie został kupiony produktW drogerii internetowej
    Właśnie skończyłam drugie opakowanie tego serum i muszę przyznać że to jeden z moich ulubionych produktów do pielęgnacji twarzy. Ma bardzo lekką konsystencję która idealnie rozprowadza się na skórze i wchłania niemal natychmiast. Szklana buteleczka z pipetą wygląda bardzo profesjonalnie i pozwala na higieniczne dozowanie produktu. Jest to dla mnie kluczowe bo cenię sobie wygodę i czystość podczas codziennych rytuałów. Działanie tego serum jest widoczne bardzo szybko. Moja skóra po aplikacji staje się wyraźnie bardziej napięta oraz nawodniona. Kwas hialuronowy w takim stężeniu robi świetną robotę bo buzia wygląda na wypoczętą i taką zdrowo wypełnioną od środka. Bardzo lubię nakładać je rano pod makijaż bo serum nie roluje się i sprawia że podkład wygląda o wiele lepiej na dobrze nawilżonej cerze. Wieczorem natomiast nakładam je pod ulubiony krem żeby wzmocnić efekt regeneracji podczas snu. To produkt który daje mi poczucie że realnie dbam o kondycję swojej skóry. Jest bardzo wydajny i mimo regularnego stosowania starcza na długo. Myślę że to idealna baza dla każdego kto zmaga się z przesuszeniem i chce dodać swojej cerze trochę blasku. Na pewno sięgnę po kolejne opakowanie bo to serum po prostu działa i daje mi komfort którego potrzebuję.
    Zalety:
    • Bardzo silnie nawilża i ujędrnia skórę twarzy. Lekka formuła która nie obciąża i nie zapycha porów.
    • Bardzo dobrze współpracuje z innymi kosmetykami i makijażem.
    • Eleganckie oraz praktyczne opakowanie z pipetą.
  • 7 stycznia 2026 o 10:31
    Intensywne nawodnienie i efekt "wypełnienia".
    Od kiedy używasz produktukilka miesięcy
    Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w prezencie
    Długo szukałam produktu, który realnie wpłynie na strukturę skóry, a nie tylko stworzy na niej ochronny film. Moja cera często bywa odwodniona, co objawia się drobnymi liniami i utratą elastyczności. To serum okazało się być brakującym elementem w mojej porannej rutynie. Konsystencja jest niezwykle lekka, wodnisto-żelowa i lekko zapachowa, co bardzo cenię. Po nałożeniu na wilgotną skórę wchłania się niemal natychmiast, dając momentalne poczucie ukojenia i "napicia się" skóry. Największą zmianę zauważyłam po około dwóch tygodniach regularnego stosowania rano i wieczorem. Twarz stała się wizualnie pełniejsza, a skóra pod palcami jest niesamowicie sprężysta i miękka. Pod makijaż nadaje się Idealnie. Nie ma mowy o żadnym rolowaniu się podkładu czy lepkiej warstwie - produkt całkowicie integruje się z naskórkiem. To serum sprawiło, że cera wygląda na wypoczętą, a drobne zmarszczki mimiczne, zwłaszcza w okolicach oczu i ust, stały się znacznie mniej widoczne. To rzetelny produkt dla każdego, kto zmaga się z szarością i brakiem jędrności.
  • 2 stycznia 2026 o 18:18
    Przeciwzmarszczkowe serum
    Od kiedy używasz produktumiesiąc
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Serum L’Oréal Paris Revitalift Filler z 1,5% czystego kwasu hialuronowego to niezwykle przyjemny produkt, który intensywnie nawilża i wygładza skórę już po pierwszych aplikacjach. Konsystencja jest lekka, szybko się wchłania i nie pozostawia tłustej warstwy, co sprawia, że świetnie nadaje się pod makijaż. Skóra staje się miękka, jędrniejsza i dobrze nawodniona, a drobne linie wydają się mniej widoczne. Serum ma delikatny, neutralny zapach i wydaje się bardzo wydajne. Bardzo polecam osobom z suchą i odwodnioną cerą!
  • 27 grudnia 2025 o 15:36
    Niedosyt
    Kupi ponownieNie wiem
    Od kiedy używasz produktukilka miesięcy
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Zakupiłam serum zachęcona pozytywnymi opiniami i oznaczeniem KWC. Serum jest poprawne… ale nie zauważyłam u mnie żadnych spektakularnych efektów. Mam skórę mieszaną, serum nawilża, ale nie widzę niestety żadnego efektu przeciwzmarszczkowego. Nawilżenie nie jest tak mocne, aby wygładzić moją skórę. Producent obiecuje po tygodniu odzyskanie sprężystości i napięcia, a po 6 tygodniach nawet -47% mniej zmarszczek. Niestety po 6 tygodniach nie widzę żadnej poprawy stanu mojej skóry. Opakowanie to klasyczna buteleczka z pipetką, bardzo precyzyjną. Dozuje tyle produktu, ile chcemy. Ilość serum potrzebna do użycia podana przez producenta na opakowaniu jest zdecydowanie nieadekwatna do rzeczywistości. Serum powinno nakładać się na delikatnie wilgotną skórę, ale nawet wtedy rekomendowane 2-3 krople to za mało żeby rozprowadzić produkt równomiernie na twarzy. Na wilgotną skórę muszę używać 5-6 kropel, a na bardziej suchą nawet więcej. Produkt dość szybko zaczyna wysychać i delikatnie się lepić, przez co nie łatwo rozprowadzić go równomiernie na twarzy. Lepkość ustępuje po całkowitym wyschnięciu serum na skórze. Gdyby na jedno użycie wystarczała rekomendowana ilość kropel to produkt byłby bardzo wydajny, a tak trochę jednak na tej wydajności traci. Nie jest to jednak produkt zupełnie niewydajny. Na plus jest ładny zapach produktu, dość intensywny, szybko ulatniający się ze skóry. Produkt nie powoduje rolowania się innych produktów na nim i dobrze przygotowuje skórę na przyjęcie kremu. Niestety, przez brak efektów, nie wiem czy kupię ten produkt ponownie - jest wiele lepszych w tej cenie.
    Zalety:
    • Zapach, Nie roluje się, Nie pozostawia lepkiej warstwy
    Wady:
    • Brak efektu przeciwzmarszczkowego, Niedostateczne wygładzenie, Minimalne nawilżenie
  • 7 grudnia 2025 o 7:59
    Kocham
    Liczba zużytych opakowańkilka opakowań
    Od kiedy używasz produkturok lub dłużej
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Używam tego serum już drugi rok i nadal jestem zachwycona!😍 L’Oréal Revitalift z 1,5% kwasem hialuronowym jeden z tych produktów, do których ciągle wracam.👻 Świetnie nawilża, szybko się wchłania i naprawdę poprawia wygląd skóry — jest bardziej gładka, sprężysta i pełna blasku. Uwielbiam je za lekką konsystencję, brak lepkości. Dla mojej skóry to pewniak, który nigdy mnie nie zawiódł. Szczerze polecam każdemu, kto szuka solidnego nawilżenia 💜✨

szukaj