L'Oreal Paris, Revitalift Filler, Wygładzające serum do twarzy z 1,5% czystego kwasu hialuronowego
20 HIT!
86 % kupi ponownie
Zdjęcia recenzentek
Zgłoś do moderacjiKwas hialuronowy to składnik występujący naturalnie w skórze, zdolny wiązać i zatrzymywać w niej cząsteczki wody, zapewniając jej odpowiednie nawilżenie i wygładzenie. Jednak już od 25 roku życia jego poziom zaczyna spadać, a skóra staje się przesuszona, traci sprężystość i uwydatniają się na niej zmarszczki.
Rozwiązanie? Wygładzające serum Revitalift Filler z 1,5% czystego kwasu hialuronowego, które codziennie dostarcza skórze porcję ultra-skoncentrowanego kwasu hialuronowego o wielopłaszczyznowym działaniu.
Formuła serum zawiera:
- makrocząsteczkowy kwas hialuronowy [0,5%] - tworzący na powierzchni skóry barierę zapobiegającą nadmiernej utracie wody, co zapewnia efekt nawilżenia;
- mikrocząsteczkowy kwas hialuronowy [1%] - wnikający w głębsze warstwy skóry, by stopniowo wypełnić zmarszczki od wewnątrz.
Efekty? Natychmiast: skóra jest intensywnie nawilżona, bardziej wypełniona, elastyczna i wygląda na wygładzoną. Po 1 tygodniu: skóra odzyskuje sprężystość, jest bardziej jędrna i napięta. Stopniowa redukcja zmarszczek: po 2 tygodniach: -14%*; po 4 tygodniach: -31%*; a po 6 tygodniach: -47%*. Serum dedykowane jest wszystkim rodzajom skóry.
*Ocena kliniczna, 53 kobiety.
Cechy produktu
- Właściwości
- nawilżające, ujędrniające, liftingujące, przeciwzmarszczkowe
- Formuła
- Citronellol,
- Linalool,
- Chlorphenesin,
- Phenoxyethanol,
- Parfum / Fragrance (F.i.l. B242753/1)
Recenzje 694
22 września 2023, o 12:48
22 września 2023, o 08:32
Przyjemne serum

Konsystencja olejlowo-wodnista, bardzo przyjemna. Szybko się wchłania, pozostawia uczucie lepkości na skórze co z kolei stanowi świetna bazę pod krem i makijaż. Nie zauważyłam by cokolwiek mi się ważyło podczas dnia. Opakowanie na duży plus, bardzo higieniczne. Szata graficzna miła dla oka. Zapach obłędny, bardzo lubię kosmetyki tej marki. Bardzo przyjemny kosmetyk, myśle ze jeszcze do niego wrócę. :)
1 /5
Używa produktu od: próbka
Wykorzystała: jedna próbka
20 września 2023, o 00:27
Powódź nawilżenia

Miałam przyjemnosc testować skinflooding z L'oreal i był to jeden z najprzyjemniejszych testów ever! Ba, zapewniam Was, że na testach się nie skonczy, bo nie tylko ten trend ale też i testowane kosmetyki zostaną że mna na dłużej!
Jednym z testowanych kosmetykow było właśnie serum z 1,5% kwasem hialuronowym.
Generalnie mam wrażenie, że ciężko znaleźć serum z tym kwasem, które by nie działało lub źle współpracowników z innymi kosmetykami. Tutaj więc również mamy oczekiwane efekty nawilżenia. Ale poza tym, jest to naprawdę głębokie nawilżenie! Które pozostawia cerę satynowa w dotyku i odswiezona!
Jestem po 3miesuecznej, wysuszającej cerę kuracji trądzikowej. A serum poradziło sobie z tym znakomicie! Nie dość że żadnych zamkniętych porów, do jeszcze już po kilku dniach używania mogłam zauważyć znacząca poprawę kondycji skóry.
A wydajność? Rewelacyjna!!! Przy codziennym uzywaniu 2 razy dziennie, myślę, że spokojnie buteleczka wystarczy mi na 3-4 miesiące.
Jestem zachwycona!
18 września 2023, o 23:56
dobre serum nawilżające

Wygładzające serum do twarzy z 1,5% czystego kwasu hialuronowego zdobyło moje serducho. Szybko się wchłania . opakowanie z pipetą. dozujemy sami ile chcemy wykorzystać kosmetyku. Cała seria z fioletowym wykończeniem od razu pokazuje co może jeszcze być potrzebne w naszej pielęgnacji. serum jest bardzo ekonomiczne, już odobrona wystarczy żeby zaaplikować kosmetyk na całą buzię.
18 września 2023, o 21:28
Jest w porządku

Serum jest idealnym dopełnieniem kremu do twarzy. Konsystencja żelowa, dlatego nie ma problemu ze spływaniem produktu. Łatwo się aplikuje na twarz, a produkt szybko się wchłania. Skóra z czasem staje się bardziej elastyczna i nawilżona. Kosmetyk wyposażony jest w pipetę, łatwo się go dozuje. Serum jest bardzo wydajne i myslę, że wystarczy na dłuższy czas.
18 września 2023, o 20:47
Ampułka nawilżenia

Serum jest silnie nawilżające, posiada 1,5% kwasu hialuronowego, który jest idealny do odwodnionej skóry twarzy. Serum nakładam na wilgotną skórę pod krem, który zamyka nawilżenie. Optycznie wypełnia drobne zmarszczki mimiczne, nie zapycha. Jest lejące, dobrze się rozprowadza. Fajne z rana i wieczorem. Bardzo uniwersalne i do każdego typu cery.
18 września 2023, o 19:57
Magiczny eliksir

Jestem w szoku, jak szybko zauważyłam pierwsze efekty systematycznego stosowania serum.
Intensywne nawilżenie i wygładzenie jest zauważalne już po pierwszym użyciu.
Plusy:
✅Intensywne nawilżenie,
✅Wygładzenie,
18 września 2023, o 19:04
- Zgodność z opisem producenta: 4
18 września 2023, o 18:23
Dodatkowy zastrzyk nawilżenia

Fantastyczne serum - szczególnie dla mojej odwadniającej się okresowo skóry. Stosuję jako dodatkowy zastrzyk nawilżenia (zazwyczaj dwie krople). Jest lekkie, wodniste, dobrze się wchłania i nie wpływa negatywnie na trwałość makijażu czy kremu z filtrem (który potrafi mi się rolować od zbyt żelowych konsystencji).
Opakowanie to szklana buteleczka z zakraplaczem - takie typowo Lorealowe ;) Mi pasuje. Nie miałam z nim żadnych problemów. Produkt jest bardzo wydajny i mam wrażenie, że się nie kończy.
Nie zauważyłam redukcji zmarszczek w jakimś dużym stopniu, ale na pewno wzrósł poziom nawilżenia skóry - co już samo w sobie przyniosło świetne rezultaty w postaci promiennej i jędrnej skóry. Bardzo polecam :)
4 /5
18 września 2023, o 13:17